GT-MAN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα, θα ηθελα να μαθω ποιος παροχος θα ειναι ο καλυτερος απο θεμα ταχυτητας και γενικα στην περιοχη μου για ιντερνετ, χωρις να εχω αλλα θεματα οπως κολληματα, αποσυνδεσεις και τετοια.....αυτη τη στιγμη εχω οτε στα 2 mbps και δεν την παλευω με 2 mbps...τους ρωτησα και για παραπανω ταχυτητα αλλα μου λενε μεχρι τοσο θα πιανω στην περιοχη μου (Αγιος Δημητριος, Αθηνα)... πως θα μαθω ποσο ακριβως πιανω και με ποια εταιρια θα εχω καλυτερο ιντερνετ? ευχαριστω προκαταβολικα!!!
donaldd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 συγνωμη εν ..ετη 2013 σου ειπαν οτι μεχρι 2αρα ταχυτητα πιανεις εκει που μενεις?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
giorgos935 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 συγνωμη εν ..ετη 2013 σου ειπαν οτι μεχρι 2αρα ταχυτητα πιανεις εκει που μενεις??????????????? και μενα τα ιδια μου λενε
GT-MAN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 συγνωμη εν ..ετη 2013 σου ειπαν οτι μεχρι 2αρα ταχυτητα πιανεις εκει που μενεις?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 χρονια τωρα αυτο μου λενε...οτι και παραπανω να βαλω μου λενε παλι μεχρι 2 mbps θα πιανω. απο τη μια τι ωφελος θα ειχαν να μην βαλω παραπανω και να τους δινω και συνεπως παραπανω λεφτα? απο την αλλη ακουω φιλους μου που ειναι στο 1με 2 χιλιομετρα μακρια απο μενα και με αλλον παροχο πιανουν 4-6 mbps και λεω πως γινεται? τελικα εγω πως μπορω να μαθω ακριβως μεχρι ποσο πιανω και με ποιον παροχο θα ειμαι πιο καλα? ευχαριστω προκαταβολικα!
donaldd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 για το θεμα σου θα σου πει ο "poulinos" που απο οτι εχω δει τα ξερει ολα αυτα τα θεματα για συνδεσεις ιντερνετ -ταχυτητες κτλπ σουπερ! θα σου πει αναλογως.... μολις δει το post σου θα σου απαντησει σιγουρα!!! 1
makfil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα, θα ηθελα να μαθω ποιος παροχος θα ειναι ο καλυτερος απο θεμα ταχυτητας και γενικα στην περιοχη μου για ιντερνετ, χωρις να εχω αλλα θεματα οπως κολληματα, αποσυνδεσεις και τετοια..... αυτη τη στιγμη εχω οτε στα 2 mbps και δεν την παλευω με 2 mbps...τους ρωτησα και για παραπανω ταχυτητα αλλα μου λενε μεχρι τοσο θα πιανω στην περιοχη μου (Αγιος Δημητριος, Αθηνα)... πως θα μαθω ποσο ακριβως πιανω και με ποια εταιρια θα εχω καλυτερο ιντερνετ? ευχαριστω προκαταβολικα!!! Δώσε τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου και ειδικά το attenuation και το snr. Εάν είσαι μακριά από το ΑΚ, τότε σίγουρα δεν θα ελπίζεις σε βελτίωση. Δοκίμασε στον wizard του oteshop να δεις αν έχει διαθεσιμότητα για vdsl στον αριθμό σου. Η δοκιμή αυτή στοχεύει στο να μάθεις αν έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου (πιθανά από Φάληρο ή από Άλιμο αν συνορεύεις με αυτές τις περιοχές)
Hyphen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 συγνωμη εν ..ετη 2013 σου ειπαν οτι μεχρι 2αρα ταχυτητα πιανεις εκει που μενεις?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην σου κανει εντυπωση. Και εγω στο μαγαζι μου πιανω 4mbps μαξ. Η απαντηση της forthnet εισαστε 3 χλμ μακρυα απο την κεραια του ΟΤΕ. Φιλος μου δε που εχει forthnet και μενει 800 μετρα απο το μαγαζι μου πιανει 8.5mbps. Kαι η απαντηση στο ποτε θα πιασω μεγαλυτερη ταχυτητα ηταν "οταν μπουν οπτικες ινες στην περιοχη σας" και του λεω "Α δηλαδη ποτε...Αυτο μου λετε δηλαδη" και εμεινε καγκελο. Δεν ασχολοθηκα καθολου γιατι το θελω μονο για κανα σιτε και δεν κανω download απο εκει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 θα μπουν σίγουρα αν είσαι μέσα στο λεκανοπέδιο ή σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο, το πότε είναι άλλο θέμα...
GT-MAN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δώσε τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου και ειδικά το attenuation και το snr. Εάν είσαι μακριά από το ΑΚ, τότε σίγουρα δεν θα ελπίζεις σε βελτίωση. Δοκίμασε στον wizard του oteshop να δεις αν έχει διαθεσιμότητα για vdsl στον αριθμό σου. Η δοκιμή αυτή στοχεύει στο να μάθεις αν έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου (πιθανά από Φάληρο ή από Άλιμο αν συνορεύεις με αυτές τις περιοχές) πως μπορω να τα δω αυτα τα χαρακτηριστικα?
makfil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ανοίξεις το site του router σου πληκτρολογώντας 192.168.1.1 και στο status ή κάποια άλλη σελίδα, θα βρεις το SNR Margin και το Line Attenuation.
GT-MAN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ανοίξεις το site του router σου πληκτρολογώντας 192.168.1.1 και στο status ή κάποια άλλη σελίδα, θα βρεις το SNR Margin και το Line Attenuation. στο SNR Margin (dB): downstream εχει 25.5 και upstream εχει 7.0 στο Attenuation (dB): downstream εχει 38.0 και upstream εχει 21.0
peeperman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Απο θέματα ταχυτήτων και αποσυνδέσεων δεν θα βρείς ουσιαστική διαφορά, σε οποιο παροχο και αν πας καθως τα καλωδια και τα dslam ειναι όλα του ΟΤΕ, με εξαίρεση τη CYTA που εχει δικά της dslam. Αυτό που πρέπει να κοιταξεις είναι τα πακετα ταχυτητων και τις τιμές. Επίσης να βρεις πάροχο που να είναι καλός στο θέμα εξυπηρετησης, στα θέματα βλαβών.
makfil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 στο SNR Margin (dB): downstream εχει 25.5 και upstream εχει 7.0 στο Attenuation (dB): downstream εχει 38.0 και upstream εχει 21.0 Το snr δεν πρέπει να είναι σωστό και από το attenuation προκύπτει ότι είσαι μακρυά από το ΑΚ, δηλαδή πάνω από 2,5 χλμ, αλλά όχι σε ευθεία γραμμή. Αλλά και σε αυτή την απόσταση δεν μπορεί να έχεις 2 mbps αλλά κάτι γύρω στα 6-7. Είναι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα και ο πιο συνήθης είναι η κακή καλωδίωση και η συνδεσμολογία του router και των τηλεφωνικών συσκευών. Έχεις ψάξει στην πολυκατοικία σου ή γύρω για να μάθεις πόσο τρέχουν άλλοι;
Hyphen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 θα μπουν σίγουρα αν είσαι μέσα στο λεκανοπέδιο ή σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο, το πότε είναι άλλο θέμα... Οτι θα μπουν θα μπουν αλλα θα ειναι σε 2 3 5 χρονια μιλαμε για πολυ μακρια δεν ειναι οτι θα δουλεψουν σε λιγους μηνες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι θα μπουν θα μπουν αλλα θα ειναι σε 2 3 5 χρονια μιλαμε για πολυ μακρια δεν ειναι οτι θα δουλεψουν σε λιγους μηνες για να σκάψουν ένας ολόκληρο δήμο για οπτικές και να αλλάξουν όλα τα ΚΑΦΑΟΥ παίρνει κάμποσο καιρό κι επιπλέον 4 μήνες για να δώσει την έγκριση η ΕΕΤΤ για παροχή υπηρεσιών... επίσης το πότε θα σκάψουν/επιλέξουν τον δήμο θα πάρει κι αυτό χρόνο, πρώτον γιατί καλύπτουν σταδιακά λόγω κόστους και δεύτερο αν κάνει τον δύσκολο ο δήμαρχος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα