Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάποια φλασάκια στα οποία έχω φακέλους και για λόγους ασφαλείας θα ήθελα να κλειδωθούν..Υπάρχει πρόγραμμα που κάνει αυτη την δουλειά?

Δημοσ.

Μιλάμε για windows 7.Δεν θα ήθελα winrar καθώς τα αρχεία είναι ήδη στα φλασάκια μεγέθους 8GB οπότε είναι λίγο χρονοβόρο...

Δημοσ.

Ναι το έκανα οκ σε ευχαριστώ!Όμως δεν υπάρχει επιλογή για κάποιο μέρος από το φλασάκι.Μάλλον δεν θα υπάρχει κάτι τέτοιο...

Τέσπα σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν θέλεις μόνο έναν φάκελο και όχι όλο το φλασάκι θα το κάνεις με την 1η επιλογή στο 3ο βήμα. Θα δημιουργήσεις ένα file container και θα μεταφέρεις μέσα τα αρχεία που θέλεις. Έτσι δεν θα επηρεαστεί όλο το φλασάκι, στο λέει μάλιστα όταν επιλέξεις όλον τον δίσκο.

Δημοσ.

Δεν τα καταφέρνω....Έχει τόσες επιλογές..Έχω κάνει φορμάτ στο φλασάκι 10φορές..Μπέρδεμα η ιστορία

Δημοσ.

Μην κάνεις crypt όλο το στικάκι, δημιούργησε ένα encryption container file και βάλε μέσα τα αρχεία που θέλεις να προστατεύσεις.

Λοιπόν:

1) Τρέξε το πρόγραμμα και πάτα create volume.

2) Ακολούθησε τα βήματα από το tutorial στο 6ο post (είναι πολύ αναλυτικό) και θα σου δημιουργήσει ένα αρχείο εκεί που θα του πεις χωρίς κατάληξη.

3) Μόλις τελειώσεις και πατήσεις format θα σε βγάλει πάλι στην 1η καρτέλα. Πάτα Cancel.

4) Στο κεντρικό παράθυρο πάτα Select file και επέλεξε το αρχείο που δημιούργησες.

5) Επέλεξε ένα από τα διαθέσιμα γράμματα και πάτα mount. Θα στο βγάλει στην εξερεύνηση των windows σαν δίσκο με το γράμμα που επέλεξες.

6) Βάλε μέσα τα αρχεία που θέλεις και όταν τελειώσεις κάνε unmount το αρχείο.

7) Αντέγραψε το αρχείο στο στικάκι σου και μέσα από το truecrypt πήγαινε στο μενού Tools>Travelers disk setup.

8) Επέλεξε το στικάκι και πάτα create, θα σου αντιγράψει τα αρχεία που χρειάζεται μέσα σε έναν φάκελο.

9) Όταν θέλεις να έχεις πρόσβαση στα αρχεία θα τρέχεις το εκτελέσιμο truecrypt.exe και θα κάνεις mount το αρχείο (βάζοντας τον κωδικό σου φυσικά)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...