HELLENICNAVY Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα!!μια ερωτηση..εχω την z77UD3H της gigabite..το led της μητρικης μου βγαζει ενα code 04 με την εκκινηση του pc..αν κανω επανεκκινηση μου βγαζει Α0..Εχω windows 8..παλια ειχα τα 7 και δεν το εβγαζε..εβγαζε Α0.τωρα με τα 8 γινεται αυτο που ανεφερα ποιο πανω..εχω κοιταξει τις οδηγιες..δεν αναφερει code 04..παρακαλω ας με βοηθησει καποιος..ευχαριστω.
MaxPayne Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 απ'οτι ξερω το Α0 δεν εννοει τιποτα,μπορει να ειναι bios glitch..ποιους σκληρους εχεις?
HELLENICNAVY Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 εναν ssd sumsung και ενα digital..glitch τι εννοεις? απ'οτι ξερω το Α0 δεν εννοει τιποτα,μπορει να ειναι bios glitch..ποιους σκληρους εχεις? εναν ssd sumsung και ενα digital..glitch τι εννοεις?
MaxPayne Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 ισως καποιο κατεστραμμενο αρχειο/dll..το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κατι σοβαρο..οταν στο βγαζει μετα μπενεις κανονικα? ή εστω σε ασφαλη λειτουργια?
HELLENICNAVY Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 ισως καποιο κατεστραμμενο αρχειο/dll..το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κατι σοβαρο..οταν στο βγαζει μετα μπενεις κανονικα? ή εστω σε ασφαλη λειτουργια? μια χαρα ολακανενα προβλημα..ολα λειτουργουν τελεια..και σκεψου οταν μου τα καναν τα 8 εγατασταση στο πλαισιο τοτε ειχα το 04 απο την αρχει..
MaxPayne Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 οκ αν σου παρουσιασει καποιο προβλημα ,κανε cmos reset (αν δεν ξερεις πως πες μου για μελοντικη βοηθεια)..υπαρχουν γενικα πολλα μηνυματα τετοιου τυπου,πχ s-3 που σημενει πως υπαρχει προβλημα με μνημη ραμ,α-2 για σκληρο δισκο κλπ κλπ..μακρια απο μας προς το παρων
HELLENICNAVY Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 αχαχχαχα..οκ δηλ δεν εχω προβλημα απλα καποιο αρχειο θα ειναι ε??και σε ευχαριστω πολυ κιολας οκ αν σου παρουσιασει καποιο προβλημα ,κανε cmos reset (αν δεν ξερεις πως πες μου για μελοντικη βοηθεια)..υπαρχουν γενικα πολλα μηνυματα τετοιου τυπου,πχ s-3 που σημενει πως υπαρχει προβλημα με μνημη ραμ,α-2 για σκληρο δισκο κλπ κλπ..μακρια απο μας προς το παρων αχαχχαχα..οκ δηλ δεν εχω προβλημα απλα καποιο αρχειο θα ειναι ε??και σε ευχαριστω πολυ κιολας
MaxPayne Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 υπαρχουν φορες που 'ερχονται' τα σφαλματα τετοιου τυπου μαζι με μπλε οθονες ή μπλοκαρισμα εναρξης στα windows..παρακολουθησε το μερικες μερες και δες τι γινεται..κατι τελευταιο..μπιπ ακους?αν οχι τοτε εισαι οκ μεχρι στιγμης
HELLENICNAVY Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 υπαρχουν φορες που 'ερχονται' τα σφαλματα τετοιου τυπου μαζι με μπλε οθονες ή μπλοκαρισμα εναρξης στα windows..παρακολουθησε το μερικες μερες και δες τι γινεται..κατι τελευταιο..μπιπ ακους?αν οχι τοτε εισαι οκ μεχρι στιγμης α ναι καμια φορα ναι 2 με 3 φορες..τι ειναι αυτο?? α ναι καμια φορα ναι 2 με 3 φορες..τι ειναι αυτο?? μηπως εχει χαλασει τιποτα μεσα εσωτερικα?υπαρχει αυτη η περιπτωση?
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω την ίδια μητρική..Το A0 δεν είναι τίποτα, σημαίνει ότι όλα είναι οκ. Τώρα λες με τα Win7 δεν στο έκανε, ενώ με τα 8 στο κάνει, τσέκαρε μήπως έχεις περάσει τα 8άρια σε UEFI και δες στα Bios Features στο OS Type, τι είναι επιλεγμένο.
MaxPayne Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 αρχικα δες αν καθεται καλα η ραμ,και βαλε μπρος για κανα cmos reset..δες εδω πως αν δεν ξερεις
HELLENICNAVY Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 οταν κανω το pc επανεκκινηση μου γραφει A0..οταν το ανοιγω πρωτη φορα τοτε βγαζει 04..στο πλαισιο ειπαν οτι ειναι κομπλε.. Έχω την ίδια μητρική..Το A0 δεν είναι τίποτα, σημαίνει ότι όλα είναι οκ. Τώρα λες με τα Win7 δεν στο έκανε, ενώ με τα 8 στο κάνει, τσέκαρε μήπως έχεις περάσει τα 8άρια σε UEFI και δες στα Bios Features στο OS Type, τι είναι επιλεγμένο. οταν κανω το pc επανεκκινηση μου γραφει A0..οταν το ανοιγω πρωτη φορα τοτε βγαζει 04..στο πλαισιο ειπαν οτι ειναι κομπλε..
MIKETSAK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το A0 ειναι η φυσιολογικη ενδειξη .αν εχεις τον οδηγο με τους κωδικους θα παρατηρησεις οτι δεν υπαρχει σαν σφαλμα , λογω οτι εχω και εγω γιγα . Αν παλι αντιμετοπισεις μπλε οθονες χωρις overcloack , στις γιγα αυτης τις σειρας συνηθως ειναι τα intel drivers που θελουν περασμα. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα