Προς το περιεχόμενο

Αξιζει η αναβαθμιση?

stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ποιους λόγους πιστεύεις ότι είναι καλύτερη από την t4;

Μιλάμε για την true spirit 120 m.

Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για ποιους λόγους πιστεύεις ότι είναι καλύτερη από την t4;

Μιλάμε για την true spirit 120 m.

Εχει καλυτερες θερμοκρασιες σε oc.

Σε σχέση με την t4; έχεις κάποιο λινκ γενικά πού είδες και έβγαλες το συμπέρασμα; προσωπικά προτιμω το ότι είναι μικρότερη αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν προβώ (εάν γίνεται στο κατάστημα) σε αλλαγή.

Σε σχέση με την t4; έχεις κάποιο λινκ γενικά πού είδες και έβγαλες το συμπέρασμα; προσωπικά προτιμω το ότι είναι μικρότερη αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν προβώ (εάν γίνεται στο κατάστημα) σε αλλαγή.

Δεν ειναι μικροτερη ,εχει μικροτερο υψος γιατι εχει κλιση στους αγωγους θερμοτητας, εχει λιγο μεγαλυτερο βαρος σαν ψυκτρα απο την Hyper T4 και σε επιδοσεις δεν ανταγωνιζεται με την Hyper T4 αλλα με την καλυτερη Hyper 212 EVO.

H True SpIrit 120 Μ εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την κανονικη True Spirit 120  η μονη τους διαφορα ειναι η κλιση στους αγωγους θερμοτητας, εχουν ιδια ψυκτικη ικανοτητα.

Ορισμενοι λενε οτι η Hyper 212 EVO ειναι λιγο καλυτερη, ενω αλλοι το αντιθετο.

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-hyper-212-evo_5.html

http://www.overclock.net/t/1277081/true-spirit-vs-hyper-212-evo

http://www.tomshardware.com/reviews/thermalright-true-spirit-heat-sink,3560.html

• Like 1

Έγινε, ευχαριστώ. Θα το ψάξω και εγώ και αν είναι μιλάω αύριο με το κατάστημα.

Ακόμα διαβάσα

ότι η σπιριτ έχει τρομερό πιάσιμο στον επεξεργαστή.

Οκ, αφού και δεύτερη γνώμη υπέρ της σπιριτ, τότε θα μιλήσω με το.μαγαζί αν μπορώ να πάω πίσω την τ4 και να πάρω την άλλη.

Ψαχνοντας και αλλο στο ιντερνετ, βλεπω οτι η true spirit ειναι προτιμοτερη απο την hyper t4, οπως μου ειπατε και εσεις.

Ανοιξα ενα θεμα σε ξενο φορουμ και οι απαντησεις που μου δωσανε, επιβεβαιωνουν το ιδιο.

Ο πρωτος που απαντησε (αν καταλαβα καλα) θεωρει πιο καλη επιλογη την true spirit επειδη ειναι πιο δοκιμασμενη και ξερουμε την καλη αποδοση της, εχει πολυ καλο πατημα στον επεξεργαστη και δεν εχει στη βαση τα heatpipes εκτεθειμενα οπως η hyper t4.

Kαι εδω καλα μας τα λεει:

2

3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To οτι εχουν διαφορα αποδοσης οι ανεμιστηρες τους, δεν μας επηρεαζει?

Hyper t4:  600~1800 RPM

True spirit: 600-1300

Βασικα σκεφτομαι σοβαρα να κανω την αλλαγη (hyper->spirit) με οσα μου ειπατε και διαβασα, αλλα βλεπω και τα review εδω (αν και δεν ειναι ολα για την hyper t4 απο οτι ειδα, πολλοι τιτλοι απο αυτα τα mini review λενε 212+, 212 evo, tx3) της hyper t4 τα οποια ειναι πολυ θετικα (πολλοι την εχουν με τον fx8350 και ειναι ευχαριστημενοι 5/5 ή 4/5), καθως και οτι την προτινουν και εκεινη σαν καλη και φθηνη ψυκτρα και παλι με πιανει αναποφασιστηκοτητα.

Η megahalems (που εχω αριστες εντυπωσεις με τον i7 920 μου και σε stock και σε [email protected]) ειναι και εκεινη στην βαση της οπως και η true spirit (οχι γυμνα τα heatpipes) και μου φαινεται και εμενα καλυτερα να ειναι ετσι (αρα true spirit vote).

Τι να πω...εχω καει και εχω κουρασει και εσας. :-(

Αν μπορει καποιος να με ξεκολλησει, ωστε να παρω μια τελεσιδικη αποφαση....ας το κανει! 

Επεξ/σία από stratigos24

Η αλλαγη με την Thermalright εγινε σημερα. Να δω τωρα ποτε θα βρω χρονο να το στησω.

Ειδα αυτο το βιντεο που δειχνει τη ψυκτρα και την εγκατασταση της. Αυτος δεν βαζει περισσοτερη θερμοαγωγιμη απο οσο πρεπει? Καπου διαβασα να βαζουμε θερμοαγωγιμη σαν 1-2 κοκκους ρυζιου και οτι λιγοτερη ή παραπανω ποσοτητα μπορει να εχει αρνητικα αποτελεσματα.

Οπως και να χει, ελπιζω να ειναι οκ η ψυκτρουλα, γιατι πολλα θεματα κυκλοφορουν που μιλανε για 8350 και υψηλες θερμοκρασιες..

Εdit: Βεβαια η παστα δεν μου πολυγεμιζει το ματι (μπορει να ειναι ομως και καλη, δεν ξερω).  :-D

post-182562-0-03511900-1380649332_thumb.jpg

Την περιμενα σε σωλιναριο, οπως της megahalems που εχω και της aegir που εχει ο φιλος μου aekoupoli.

Μου εχει μεινει παστα (νομιζω αυτη ειναι) απο την Megahalems. Να χρησιμοποιησω απο εκεινη? Το σωληναριο της εχει ανοιχτει εδω και 2 χρονια. Θα εχει θεμα? Πριν κανα 8-10μηνο, ειχα αλλαξει παστα απο αυτο το σωληναριο, στην 6850 και ολα οκ.

ΥΓ: Σορρυ για το διπλο ποστ, περιμενα οτι θα συγχωνευτει.

Χρησιποποιησε αυτην που εχεις ηδη και κρατα την καινουργια για αργοτερα.απλα απο αυτη που εχεις,πετα την πρωτη σταγονα (πως να το χαρακτηρισω,καταλαβες τελος παντων τι να πεταξεις).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...