Προς το περιεχόμενο

Αξιζει η αναβαθμιση?

stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οταν λες efficiency? Kατι με την αποδοση ε?

Ειμαι ετοιμος να βγω να παρω τα κομματια σημερα και εχω κολλησει στο τροφοδοτικο μην το μετανοιωσω μετα. Βεβαια οντως το οτι ειναι semi modular βολευει.

Διαβαζω τωρα για το efficiency, τι ειναι, κλπ..

Καποιοι λενε για το thermal οτι ειναι καλο αλλα κανει λιγο θορυβο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oλα μου δειχνουν το xfx. Αθορυβο σε σχεση με τα αλλα, καλη ποιοτητα, εταιρια με ονομα στα τροφοδοτικα και 5 χρονια εγγυηση...

Ισως παω αυριο eshop το πρωι να το παρω και παω σημερα για ολα τα αλλα. Θα δω. Αλλιως, διαλεγω κανα αλλο bronze και οτι γινει.

Ευχαριστω Millenium και παλι.

ΥΓ: Κλασσικα. Ουτε be quiet ετοιμοπαραδοτο πουθενα.

Αν μπορείς να το βρεις το XFX πάρτο (αν και είναι τσιμπημένη η τιμή του 550 e-shop είδα).Θα σου μείνει και για καιρό και ας μη βάλεις κάρτα απαιτήσεων τώρα.

• Like 1

Οσον αφορα τις ραμ τωρα.... :devil:  (ενα ερωτημα που μου δημιουργηθηκε)

Να επιλεξω τις gskill ares στα 1600 (1.5v) λογω του χαμηλοτερου χρονισμου ή τις 1866 (1.5v) - 2133 (1.6) που εχουν μεγαλυτερο? Η διαφορα τιμης ειναι μηδαμινη μεταξυ τους.

http://www.okcomputer.gr/index.php?keyword=ares&page=shop.browse&option=com_virtuemart

Εκανα και μια κρατηση στο eshop το xfx να παω αυριο. Ταξιδακι...!  :P

Ok. Ακιρες λοιπον οι 2133 που ειναι 1.6. Απο τις αλλες (1600 και 1866) που και οι 2 ειναι στο 1.5v, τι διαλεγω? Μηπως αυτο το 1866 ειναι σε oc κλπ, οποτε να παρω τις 1600 να ειναι σταθερες και μηπως η διαφορα αποδοσης δεν ειναι τιποτα σπουδαιο?

3 ευρω... :P

Εγινε! Οποτε οι υψηλοτεροι χρονισμοι δεν μας απασχολουν στο θεμα σταθεροτητας κλπ απο οτι καταλαβα...

Αυτο μας ενοχλει καπου?

Κρατα το τροφοδοτικο σου μεχρι να γινει διαθεσιμο αυτο που θελεις να αγορασεις.αν και δεν βρισκω λογο να αγορασεις αλλο τροφοδοτικο ποσο μαλλον ολοκληρο συστημα.τεσπα,δικα σου ειναι τα λεφτα,οτι θελεις κανεις.

οσον αφορα τις μνημες,και τις 2133 να παρεις,εαν τις εχεις στα 1600 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παιζουν με 1.5v

Το τροφοδοτικο που ηθελα το βρηκα.

Οσον αφορα τις μνημες, αν ειναι ετσι οπως λες, συμφερει να παρω τις 2133, μηπως και χρειαστουν αλλου στο μελλον και δωσουν ολη την ταχυτητα τους.

Εγινε! Σε ευχαριστω.

Θα ρωτησω και τα παιδια εκει στο okcomputer (που ηταν εξυπηρετικοτατοι οφειλω να πω, πρεπει να λεγονται αυτα) να μου πουν αν ξερουν κατι παραπανω, αλλιως παιρνω τις 1866 να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πραγματα αγοραστηκαν περαν απο τις μνημες διοτι δεν υπηρχαν οι 1866 (αυτες ειπαμε οτι θα ειναι καλυτερο να παρω μιας και η μητρικη τις υποστηριζει), στο καταστημα okcomputer (ειχαν μονο τις 2133 και 1600). Αντ'αυτου τα παιδια (που ηταν εξυπηρετικοτατοι, ευγενεστατοι) μου εδωσαν (μεχρι να ερθουν οι 1866) 2x8gb@1600 mushkin που ειχαν σε καποιο συστημα τους για να κανω τη δουλεια μου και να τρεξει το συστημα μου. Μπραβο και παλι μπραβο! Τους ευχαριστω πολυ.

Κουτι: Coolermaster k380

Τροφοδοτικο: Xfx 550

Επεξεργαστης: Fx 8350 (πηρα τον πιο γρηγορο τελικα)

Ψυκτρα: Coolermaster hyper t4 (θα επαιρνα την hyper 212 evo, αλλα δεν θα χωραγε στο κουτι)

Kαρτα γραφικων: Αsus gt610 2gb silent

Mητρικη: Gigabyte 990xa-ud3

Ανεμιστηρα για το πισω μερος του κουτιου: Εnermax ucma12 Magma

Σας ευχαριστω ολους για τις βοηθειες. ^_^

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...