silverado Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Mπορει να μεινω και με αυτο που ειμαι οπως λετε, απλα θελω ενα κουτι που να εχει καινουρια κομματια. Να το θελεις λιγο αργοτερα θα ειναι καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) @silverado Περιμενουμε τιποτα καινουριο (που ισως αξιζει παραπανω ή θα υπαρξει πτωση τιμων)? @all Οποιος θελει ας μου κανει καποια προταση συνθεσης υπολογιστη για τη χρηση που θελω. Θα με βολευε εως 400 ευρω μαζι με ψυκτρα, μνημες, τροφοδοτικο. Στην ουσια ζηταω μια συνθεση εκτος απο καρτα γραφικων, σκληρους και κουτι αφου θα κρατησω τα δικα μου τελικα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2013 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 ή αν θες παρε A10 6800k που εχει και δικια του καρτα γραφικων που ειναι μια χαρα για τις χρησεις που θες. Σε επιδοσεις βλεπω οτι ειναι αρκετα κατωτερος του 8320 και του 6300, οποτε αν και ειναι καλη περιπτωση λογω του οτι εχει και ενσωματομενη καρτα γραφικων, δεν θα τον κοιταξω. Σορρυ για το διπλο ποστ, πιστευα οτι θα συγχωνευτει στο προηγουμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ο Α10 θα σε συμφερε μονο αν ηθελες και καρτα γραφικων. Για μενα ο πιο vfm αυτη την στιγμη ειναι 8320. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 stratigos24 δες αυτό το νήμα, νομίζω έχει links και για το fl http://www.insomnia.gr/topic/487727-νέο-σύστημα-για-μουσική-παραγωγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω Millenium, δεν το ειχα δει το θεμα. (Βλεπω οτι ο 8320 ειναι καλη επιλογη λοιπον). Σε ενα ξενο φορουμ μου παρεθεσαν και αυτο το θεμα, ισως καποιος θελει να του ριξει μια ματια. Βασικα για να καταλαβαινουν και οι υπολοιποι, οταν λεω οτι εχω ενα θεμα ''ψυχολογικο'' εννοω οτι ο υπολογιστης μου (που απο την πρωτη μερα ειχα θεμα, δεν ανοιγε καν, eshop συναρμολογηση βλεπετε ), μου εχει κανει προβληματακια κατα καιρους (που οφειλονταν στις ραμ τελικα), δεν ανοιγε ο υπολογιστης, πολλα τεστ χωρις να βρισκω αποτελεσμα κλπ. Πριν λιγο καιρο ενας φιλος απο το φορουμ ηρθε σπιτι (παλι δεν ανοιγε ο υπολογιστης) και μετρησαμε τροφοδοτικο ολα οκ (το ειχα μετρησει και εγω με βαση εναν οδηγο του thanks1972 νομιζω και το ειχα δει οκ) , βαλαμε τις ραμ του και δουλεψε αμεσως, η μια ραμ δικια μου χαλασε και εκανε τα κολληματα (τωρα τον εχω αφησει με τα 4 gb απο τα 6). Βλεποντας λοιπον και καποιες θερμοκρασιες της μητρικης, παρατηρησε το παιδι οτι το northbridge temperature ηταν αυξημενο (καπου 64 βαθμους θυμαμαι ειδαμε, ηταν καλοκαιρι, κανονικα δεν ξερω ποσο πρεπει να ειναι, ουτε αν παιζει ρολο οτι ηταν καλοκαιρι) και ειπαμε καποια στιγμη οτι πρεπει να του βαλω παστα κλπ. Ακομα κανει ενα θορυβο για λιγο οταν ξεκιναει (σπανια αλλα το εχω ακουσει) το ανεμιστηρακι της μητρικης και θελω να το κοιταξω και αυτο. Τον υπολογιστη τον εχω μονο για δημιουργια μουσικης πλεον, εχει τα παντα αυθεντικα πανω και εχω δωσει περιπου 2000 ευρω για τα προγραμματα, οποτε καταλαβαινετε, θελω να εχω κατι το οποιο θα ειναι σιγουρα σταθερο, και χωρις να με αφησει καποια στιγμη παλι, εστω και για λιγες ωρες (χωρις να σημαινει οτι θα το κανει, αλλα εδω μιλαμε για ''ψυχολογικο''). Ακομα με ενδιαφερει και πιο μικρο τροφοδοτικο αφου 750w δεν χρειαζονται πλεον (φανταζομαι). Ετσι λεω να φτιαξω κατι απο την αρχη να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να κοιταξω τη μητρικη μετα με την ησυχια μου (που δουλευει ναι μεν μια χαρα, αλλα να δω το ανεμιστηρακι (αν και δεν νομιζω να ειναι τιποτα, ισως λιγο σφηξιμο θελει, ισως...καπου μια βδομαδα το ειχε κανει και μονο κατα την εκκινηση, για λιγο, εχω να το ακουσω καιρο) και το nb temperature αν θελουν κατι) και να στειλω την χαλασμενη ραμ, να μου στειλουν μια αλλη, μιας και εχουν εφορου ζωης εγγυηση. Αφου γινουν αυτα, πουλαω ραμ, καρτα γραφικων, ι7 920, μητρικη, τροφοδοτικο, ψυκτρα κλπ και εχουν βγει καποια χρηματα, οποτε η μεταβαση στο 8320 συστημα που λεω δεν θα παει πολυ. Ισως κινηθω και για 8350. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλησα και με την kingston σημερα και μου ειπαν να τους στειλω τις ραμ (αφου συμπληρωσω πρωτα μια φορμα) μιας και εχουν εφορου ζωης εγγυηση. Η μητρικη δεν κανει κατι με το ανεμιστηρακι. Αυτο το northbridge τι θερμοκρασια πρεπει να εχει? Δεν εχω δει τι θερμοκρασια εχει, μονο τοτε το ειδα με το παιδι. Παντως ακομα σκεφτομαι πολυ σοβαρα μια μεταβαση σε 8320 ή 8350. Πειτε μου αν θελετε καμια συνθεση (~450 ευρω) με αυτους τους 2 επεξεργαστες, με το λιγοτερο που θα μου βαλετε μνημη 8gb. Καρτα γραφικων μια απλη, καλη, αθορυβη, φθηνη, τροφοδοτικο ποιοτικο αλλα μικρο αφου πλεον θα με καλυπτει και ψυκτρα. Κουτι, σκληρους θα εχω απο το υπαρχον συστημα. Τι θα λεγατε και για κανενα αλλο κουτι, λιγο πιο μικρο που να εχει πιο καλο airflow? Σε αυτη την περιπτωση το budget φτανει ~500. Η χρηση οπως ειπα μονο για fl studio, vst plugins, επεξεργασια ηχου, φορτωση αρκετων samples κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Msystems.gr - Προϊόντα - Cooler Master Elite Knight 350 Black G.SKILL Ares 8GB (2x4GB) DDR3 2133Mhz 11 11-11-31 (F3-2133C11D-8 XFX P1-550S-XXB9 PRO SERIES 550W PSU - - Msystems.gr - Προϊόντα - Cooler Master CPU Cooler Hyper T4 Msystems.gr - Προϊόντα - AMD FX-8320 x8 Core Black Edition Msystems.gr - Προϊόντα - Gigabyte 990XA-UD3 όλα Οκ μέχρι εδώ;; η ψήκτρα χωράει στο κουτί από ότι κατάλαβα. Δώστε και μία κάρτα έως 40 και ετοιμοπαράδοτη σε ένα από τα τρία παραπάνω μαγαζιά. Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να παω και σημερα να παρω τα πραγματα, αλλα το τροφοδοτικο απο eshop, υπαρχει μονο στο μενιδι και δεν μπορω να τρεξω μεχρι εκει. Ετσι λεω αν εχετε να προτινετε καποιο εξισου ποιοτικο (ισως και δοκιμασμενο) περιπου σε αυτα τα χρηματα (50-70) που να ειναι ετοιμοπαραδοτο σε κανα msystems, okcomputers, πλαισιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει το XFX το okcomputer αλλά όχι ετοιμοπαράδοτο. Δες και από mgmanager αν σε βολεύει http://www.mgmanager.gr/thermaltake_smart_se_60w_bronze_semimodular_active_pfc_140mm_cooling_fan_sps60mpcbeu/el/pid/13905/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ρε γαμωτο. Το xfx πουθενα περαν απο ενα κομματι μονο στο eshop στο Μενιδι. Το αλλο καταστημα με βολευει. Αξιζει λες το τροφοδοτικο εκεινο? Θα ειναι εξισου αξιοπιστο. Το Thermaltake sli edition 750w που εχω 4+ χρονια, μου εχει βγει μια χαρα αλλα ελεγα να παω σε κατι κατα τον πολυ κοσμο πιο ποιοτικο (seasonic, xfx, enermax κλπ) αλλα κανενα ετοιμοπαραδοτο. Ολα μετα απο παραγγελια. Ακομα, κατι τετοιο αξιζει? Και αυτο που ειναι απο mgmanager παλι αλλα 530 δεν αξιζει? Εdit: Μιλησα μολις με mgm και μου ειπε οτι δεν εχει κανενα απο τα 2 (απο βδομαδα θα εχει) και οτι στοκ εχει εκει καποια corsair.... Οποτε... Εχεις κατι αλλο να προτινεις? Αυτο που απο οτι λενε εχει και πιστοποιηση bronze? Ειδα και αυτο. Edit 2: Το thermaltake 530w το εχει και ετοιμοπαραδοτο το cosmodata Στουρναρη που με βολευει. Πιο καλο απο τα αλλα αυτο? Eδω βλεπω να το βαθμολογουνε ως μετριο με οχι και τα καλυτερα σχολια κατω απο τους χρηστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ρε γαμωτο. Το xfx πουθενα περαν απο ενα κομματι μονο στο eshop στο Μενιδι. Το αλλο καταστημα με βολευει. Αξιζει λες το τροφοδοτικο εκεινο? Θα ειναι εξισου αξιοπιστο. Το Thermaltake sli edition 750w που εχω 4+ χρονια, μου εχει βγει μια χαρα αλλα ελεγα να παω σε κατι κατα τον πολυ κοσμο πιο ποιοτικο (seasonic, xfx, enermax κλπ) αλλα κανενα ετοιμοπαραδοτο. Ολα μετα απο παραγγελια. Συμφωνώ αλλά αυτά που δείχνεις δεν είναι ίδιας κατηγορίας ποιοτικά. Αν δε βρίσκεις XFX,OCZ (τα καλά Corsair και Enermax είναι εκτός budget) τα Thermaltake SE semi-modular είναι καλά για τα λεφτά τους,και το 530 που το βρίσκεις και 56€ (το χει και το e-shop).Μετά από vfm υπάρχει και το ΤΤ Berlin.Μπορεί να μη χρειάζεσαι και μεγάλο τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Κατι τελευταιο. Το xfx που κοιταξα, ειναι ανωτερο του thermaltake 530? Ρωταω μιας και η τιμες ειναι κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ανώτερο είναι.Με ποιό είναι κοντά σε τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Με το thermaltake 530 που εχει 56 ευρω, ενω το xfx εχει 68 ευρω. Και εγω αυτο σκεφτομαι. Οτι δηλαδη δεν θα χρειαστω μεγαλο τροφοδοτικο για τον 8320, μια καρτα γραφικων περι 40-50 ευρω, 2 ssd, 1 hdd, την 990xa-ud3 και καμια 10αρια ανεμιστηρακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα