Προς το περιεχόμενο

Αξιζει η αναβαθμιση?

stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω τον υπολογιστη της υπογραφης μου και σκεφτομαι να τον αλλαξω φτιαχνοντας εναν αλλο, κρατοντας απο αυτον μονο το κουτι, τους δυο ssd και τον εναν hdd.

Σκεφτομαι να παρω εναν fx 6300 ή 8320 (με καποια ψυκτρα οποιον και αν παρω), μια μητρικη gigabyte 990xa - ud3, 8 ή 12 gb ram, ενα τροφοδοτικο (ποσα watt? ποιο?) και καρτα γραφικων μια απλη.

Τι λετε?

Χρηση υπολογιστη: Eπεξεργασια ηχου - δημιουργια μουσικης χρησιμοποιοντας το fl studio 11, διαφορα vst plugins και βιβλιοθηκες ηχων. Οχι παιχνιδια κλπ.

Επεξ/σία από stratigos24
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κρατα σκληρους και λοιπα και παρε αυτο το τροφοδοτικο http://www.skroutz.gr/s/412893/Thermaltake-Munich-430W.html?keyphrase=munich

αυτες τις ραμ http://www.skroutz.gr/s/403228/G-Skill-Ripjaws-F3-12800CL9D-8GBRL-4Gx2.html

Εμενα μια χαρα μου φαινεται αυτο που ηδη εχεις. 

Aν μιλαμε για το pc της υπογραφης σου και εμενα μια χαρα μου φαινεται δεν βλεπω το λογο...

• Like 2

Ωραια. Δεκτες οι αποψεις σας εννοειται.

Μου την εχει δωσει ομως (για προσωπικους - ψυχολογικους :-D λογους) να φτιαξω εναν νεο υπολογιστη. Αν ειναι να το κανω λοιπον αυτο που σκεφτομαι, τι πραγματα να επιλεξω?

Ωραια. Δεκτες οι αποψεις σας εννοειται.

Μου την εχει δωσει ομως (για προσωπικους - ψυχολογικους :-D λογους) να φτιαξω εναν νεο υπολογιστη. Αν ειναι να το κανω λοιπον αυτο που σκεφτομαι, τι πραγματα να επιλεξω?

Τοτε κοιτα για cpu μια χαρα θα εισαι με 6300 εκτος αν θες 8320 που ειναι 40(περιπου) ευρω παραπανω.

ή αν θες παρε A10 6800k που εχει και δικια του καρτα γραφικων που ειναι μια χαρα για τις χρησεις που θες.

Αν θες να πας σε κάτι σημαντικά καλύτερο από τον ι7 σου, πρέπει αναγκαστικά να κοιτάξεις ξανά προς ίντελ μεριά.. Από 4670κ και πάνω. Αλλιώς άλλαξε κάρτα γραφικών!

• Like 1

Σωστα αυτα που λετε αλλα δειτε αυτα που ζηταει,θελει μια απλη καρτα γραφικων και εναν νεο cpu ασχετα με το αν ειναι καλυτερος ή οχι απο αυτον που ηδη εχει.

Αν υπάρχουν ψυχολογικά θέματα, έχω έναν καλό φίλο ψυχολόγο να τα συζητήσετε. 35 ευρώ η συνεδρία, τη βρίσκω καλύτερη επένδυση από downgrade σε fx6300. Οκ κάρτα γραφικών μην αλλάξεις, απλά είναι λάθος από όλες τις απόψεις να πας σε 6300. Το κόστος μετάβασης σε 8320 - 8350 δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από το μηδαμινό κέρδος που θα έχεις στις επιδόσεις.

O/C the bitch!!!!!!

• Like 1

Σωστα αυτα που λετε αλλα δειτε αυτα που ζηταει,θελει μια απλη καρτα γραφικων και εναν νεο cpu ασχετα με το αν ειναι καλυτερος ή οχι απο αυτον που ηδη εχει.

Προφανως απαντανε στο αλλο παλικαρι για την καρτα, που ρωτησε για 8350 και παιχνιδια.

@thanos1972 και jsiskos

Mπορει να μεινω και με αυτο που ειμαι οπως λετε, απλα θελω ενα κουτι που να εχει καινουρια κομματια.

Με oc δεν θελω να εχω σχεση πλεον. Τον ειχα στα 3.4 μια χαρα, με λιγοτερο ρευμα (αρα και χαμηλοτερες θερμοκρασιες) και δουλευε απροβληματιστα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...