stratigos24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω τον υπολογιστη της υπογραφης μου και σκεφτομαι να τον αλλαξω φτιαχνοντας εναν αλλο, κρατοντας απο αυτον μονο το κουτι, τους δυο ssd και τον εναν hdd. Σκεφτομαι να παρω εναν fx 6300 ή 8320 (με καποια ψυκτρα οποιον και αν παρω), μια μητρικη gigabyte 990xa - ud3, 8 ή 12 gb ram, ενα τροφοδοτικο (ποσα watt? ποιο?) και καρτα γραφικων μια απλη. Τι λετε? Χρηση υπολογιστη: Eπεξεργασια ηχου - δημιουργια μουσικης χρησιμοποιοντας το fl studio 11, διαφορα vst plugins και βιβλιοθηκες ηχων. Οχι παιχνιδια κλπ. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2013 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 κρατα σκληρους και λοιπα και παρε αυτο το τροφοδοτικο http://www.skroutz.gr/s/412893/Thermaltake-Munich-430W.html?keyphrase=munich αυτες τις ραμ http://www.skroutz.gr/s/403228/G-Skill-Ripjaws-F3-12800CL9D-8GBRL-4Gx2.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazexX23Xx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα μια χαρα μου φαινεται αυτο που ηδη εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα μια χαρα μου φαινεται αυτο που ηδη εχεις. Aν μιλαμε για το pc της υπογραφης σου και εμενα μια χαρα μου φαινεται δεν βλεπω το λογο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια. Δεκτες οι αποψεις σας εννοειται. Μου την εχει δωσει ομως (για προσωπικους - ψυχολογικους λογους) να φτιαξω εναν νεο υπολογιστη. Αν ειναι να το κανω λοιπον αυτο που σκεφτομαι, τι πραγματα να επιλεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazexX23Xx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια. Δεκτες οι αποψεις σας εννοειται. Μου την εχει δωσει ομως (για προσωπικους - ψυχολογικους λογους) να φτιαξω εναν νεο υπολογιστη. Αν ειναι να το κανω λοιπον αυτο που σκεφτομαι, τι πραγματα να επιλεξω? Τοτε κοιτα για cpu μια χαρα θα εισαι με 6300 εκτος αν θες 8320 που ειναι 40(περιπου) ευρω παραπανω. ή αν θες παρε A10 6800k που εχει και δικια του καρτα γραφικων που ειναι μια χαρα για τις χρησεις που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θεωρείται καλή αναβάθμιση απο i7 920 σε 8350? κυρίως για παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 απαντηση στον φιλο απο πανω http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-920-vs-AMD-FX-8350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αμφιβαλω αν θα δεις διαφορα. Σκεψου μονο οτι θες 180 ευρω για cpu και 80ευρω για mobo. Καλυτερα να παρεις καρτα γραφικων με τοσα λεφτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 πρεπει αν το σκεφτει τι θελει και να μας πει για τυχον βοηθεια επιλογης κομματιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θες να πας σε κάτι σημαντικά καλύτερο από τον ι7 σου, πρέπει αναγκαστικά να κοιτάξεις ξανά προς ίντελ μεριά.. Από 4670κ και πάνω. Αλλιώς άλλαξε κάρτα γραφικών! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazexX23Xx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστα αυτα που λετε αλλα δειτε αυτα που ζηταει,θελει μια απλη καρτα γραφικων και εναν νεο cpu ασχετα με το αν ειναι καλυτερος ή οχι απο αυτον που ηδη εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Κρατα αυτο που εχεις.εαν θελεις για ψυχολογικους λογους να αλλαξεις,κανε του overclock.πιο πολυ θα το ευχαριστηθεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αν υπάρχουν ψυχολογικά θέματα, έχω έναν καλό φίλο ψυχολόγο να τα συζητήσετε. 35 ευρώ η συνεδρία, τη βρίσκω καλύτερη επένδυση από downgrade σε fx6300. Οκ κάρτα γραφικών μην αλλάξεις, απλά είναι λάθος από όλες τις απόψεις να πας σε 6300. Το κόστος μετάβασης σε 8320 - 8350 δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από το μηδαμινό κέρδος που θα έχεις στις επιδόσεις. O/C the bitch!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστα αυτα που λετε αλλα δειτε αυτα που ζηταει,θελει μια απλη καρτα γραφικων και εναν νεο cpu ασχετα με το αν ειναι καλυτερος ή οχι απο αυτον που ηδη εχει. Προφανως απαντανε στο αλλο παλικαρι για την καρτα, που ρωτησε για 8350 και παιχνιδια. @thanos1972 και jsiskos Mπορει να μεινω και με αυτο που ειμαι οπως λετε, απλα θελω ενα κουτι που να εχει καινουρια κομματια. Με oc δεν θελω να εχω σχεση πλεον. Τον ειχα στα 3.4 μια χαρα, με λιγοτερο ρευμα (αρα και χαμηλοτερες θερμοκρασιες) και δουλευε απροβληματιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα