Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχάς, βγάζεις εντελώς ψύκτρα, fan. Μη τυχόν κι αφήσεις το καλωδιάκι επάνω στη mobo! Από εκεί και πέρα, με ένα πινελάκι μπορείς να σπάσεις τη σκόνη και καθαρίζεις.

Στο PSU? μήπως εννοείς την ψήκτρα?

Δημοσ.

Ναι μαλλον λεει για ψυχτρα....Εγω λεω για τροφοδοτικο....

Sorry, my bad. Ήμουν αφηρημένη. Παιδιά, σίγουρα είναι καλή ιδέα να καθαρίσει το τροφοδοτικό μόνος του;

Δημοσ.

οχι κραταει μεγαλες τασεις, και ειναι επικυνδινες, τελος παντων αν εχει σκουπα  ή φυσιτιρα, ας φυσιξει μεσα και θα φυγει η σκονη απο πισω

Δημοσ.

Sorry, my bad. Ήμουν αφηρημένη. Παιδιά, σίγουρα είναι καλή ιδέα να καθαρίσει το τροφοδοτικό μόνος του;

Δεν το θεωρώ δύσκολο πράμα...! Ντάξ τώρα άμα πιστεύεις ότι δεν μπορείς άστο καλύτερα. Βάλε κανένα σεσουάρ (στο κρύο πάντα) και φύσα το. Αλλά επιμένω δεν είναι δύσκολο.

Δημοσ.

εαν ειναι να το ανοιξει ας περιμενει λιγο να ξεφωρτισει, μη πιασει καμια ταση,   αλλά δεν ειναι εκει το προβλημμα, μαλον θα χαλασε το τροφοδοτικο, απο την σκονη λιγο δυσκολο να φταιει, οχι και απιθανο ομως

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα σημερα το εβγαλα το καθαρισα(πολυ σκονη μεσα) επεζησε απο τα βασανιστηρια που του εκανα το πηγα Πλαισιο μου το κοιταξε επιτοπου ξεκινωντας το με ενα καλωδιακι μονο χωρις να το συνδεσει σε μητρικη και ξεκινησε κανονικα για 10 δευτερολεπτα....Το πηρα και εφυγα....Λογικα το προβλημα ειναι στη μητρικη.....

Δημοσ.

Οχι τιποτα αναβει και κλεινει...Μολις που αναβουν ανεμιστηρες τροφοδοτικο καρτα και αμεσως κλεινει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...