evoracing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Κατ'αρχάς, βγάζεις εντελώς ψύκτρα, fan. Μη τυχόν κι αφήσεις το καλωδιάκι επάνω στη mobo! Από εκεί και πέρα, με ένα πινελάκι μπορείς να σπάσεις τη σκόνη και καθαρίζεις. Στο PSU? μήπως εννοείς την ψήκτρα?
Inler Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι μαλλον λεει για ψυχτρα....Εγω λεω για τροφοδοτικο....
evoracing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Άνοιξέ το απλά με προσοχή αφού είναι η πρώτη φορά...
Galatea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι μαλλον λεει για ψυχτρα....Εγω λεω για τροφοδοτικο.... Sorry, my bad. Ήμουν αφηρημένη. Παιδιά, σίγουρα είναι καλή ιδέα να καθαρίσει το τροφοδοτικό μόνος του;
panos0100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 οχι κραταει μεγαλες τασεις, και ειναι επικυνδινες, τελος παντων αν εχει σκουπα ή φυσιτιρα, ας φυσιξει μεσα και θα φυγει η σκονη απο πισω
evoracing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Sorry, my bad. Ήμουν αφηρημένη. Παιδιά, σίγουρα είναι καλή ιδέα να καθαρίσει το τροφοδοτικό μόνος του; Δεν το θεωρώ δύσκολο πράμα...! Ντάξ τώρα άμα πιστεύεις ότι δεν μπορείς άστο καλύτερα. Βάλε κανένα σεσουάρ (στο κρύο πάντα) και φύσα το. Αλλά επιμένω δεν είναι δύσκολο.
panos0100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 εαν ειναι να το ανοιξει ας περιμενει λιγο να ξεφωρτισει, μη πιασει καμια ταση, αλλά δεν ειναι εκει το προβλημμα, μαλον θα χαλασε το τροφοδοτικο, απο την σκονη λιγο δυσκολο να φταιει, οχι και απιθανο ομως 1
Inler Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα σημερα το εβγαλα το καθαρισα(πολυ σκονη μεσα) επεζησε απο τα βασανιστηρια που του εκανα το πηγα Πλαισιο μου το κοιταξε επιτοπου ξεκινωντας το με ενα καλωδιακι μονο χωρις να το συνδεσει σε μητρικη και ξεκινησε κανονικα για 10 δευτερολεπτα....Το πηρα και εφυγα....Λογικα το προβλημα ειναι στη μητρικη.....
WalkerSW Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το οτι ξεκινησε κανονικα με το καλωδιακι δεν σημαινει οτι ειναι και οκ. Επρεπε να του πεις να το μετρησει κιολλας.
Inler Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη τι πιθανοτητες υπαρχουν να εχει ακομα προβλημα;
WalkerSW Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως ήδη σου ειπα οι πιθανοτητες λενε μητρική αλλα και παλι δνε μπορεις να αποκλεισεις εντελώς το τροφοδοτικο.
Inler Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι τιποτα αναβει και κλεινει...Μολις που αναβουν ανεμιστηρες τροφοδοτικο καρτα και αμεσως κλεινει...
evoracing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Λύσε τα πάντα από μέσα και βάλτα πάνω σε κάτι ξύλινο (τραπέζι πχ) με προσοχή πάντα! και δοκίμασε έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα