Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...Ξαφνικα σημερα παταω το power αναβει για 1 δευτερολεπτο(ανεμιστηρες ολα) και σβηνει.....Να σημειωσω οτι εδω και αρκετο καιρο ειχα και ενα αλλο θεμα...Πατουσα το shut down για κλεισιμο υπολογιστη και ειτε εκλεινε κανονικα ειτε εκανε restart ειτε η οθονη εκλεινε αλλα η μοναδα παρεμενε ανοιχτη με αποτελεσμα να πρεπει να το κλεινω απο το κουμπι....Τι μπορει να φταιει μητρικη ή τροφοδοτικο;

Δημοσ.

Καλημερα...Ξαφνικα σημερα παταω το power αναβει για 1 δευτερολεπτο(ανεμιστηρες ολα) και σβηνει.....Να σημειωσω οτι εδω και αρκετο καιρο ειχα και ενα αλλο θεμα...Πατουσα το shut down για κλεισιμο υπολογιστη και ειτε εκλεινε κανονικα ειτε εκανε restart ειτε η οθονη εκλεινε αλλα η μοναδα παρεμενε ανοιχτη με αποτελεσμα να πρεπει να το κλεινω απο το κουμπι....Τι μπορει να φταιει μητρικη ή τροφοδοτικο;

Αν έμενες στο πρώτο σκέλος του προβλήματος, θα σου λεγα τροφοδοτικό. Τώρα το να κλείνει το monitor αλλά όχι η μονάδα, πρώτη φπρά το ακούω. Μήπως έκαναν shut down τα windows αλλά λειτουργούσε ακόμα η mobo; Μόνο αυτό μπορώ να φανταστώ με το ταπεινό μου μυαλό κι αν ναι, είναι η μητρική σου, μπορεί και τροφοδοτικό σου παρέα.

Δημοσ.

Δανεικο τροφοδοτικο λιγο δυσκολο γιατι δεν εχω-δεν μπορω να βρω και δεν βγαινει και ευκολα το ατιμο....Τι να πω παρομοιο μου ειχε τυχει πριν παρω αυτο που εχω τωρα με ενα Tagan 700αρι με το οποιο ειχα στησει καινουργιο συστημα και αναβε παλι για λιγο και τελικα ηταν ελλατωματικο....Αλλα και με μητρικη ειχα συναντησει σε φιλο παρομοιο προβλημα.....Για να ειναι κατι αλλο δεν παιζει ετσι;

Δημοσ.

Πολλά θα μπορούσαν να είναι. Συγγνώμη για τη γενικότητα, αλλά δύο ίδια συστήματα με ίδια συμπτώματα, θα μπορούσαν να 'χαν διαφορετικά προβλήματα που τα προκαλούσαν! True story.

Οπότε κι εμείς από τα λίγα που μας είπες, βρίσκουμε ότι πιθανώς το πρόβλημα να βρίσκεται στο τροφοδοτικό ή στη μητρική. Επίσης, αν το τροφοδοτικό είχε πρόβλημα καιρό, μπορεί να 'χει προκληθεί βλάβη και στη μητρική και να υπολειτουργούν ταυτόχρονα. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Τι σύστημα έχεις;

Κι όσο για το δανεικό τροφοδοτικό, ψάξε! Δηλαδή, το να πας να πάρεις ένα με 50-60 ευρώ τσάμπα και βερεσέ είναι αμαρτία. Αν και το να 'χεις καβάτζα, κακό δεν κάνει :P

Δημοσ.

Καλημερα...Ξαφνικα σημερα παταω το power αναβει για 1 δευτερολεπτο(ανεμιστηρες ολα) και σβηνε

Έλεγξε την ψύκτρα αν κουνιέται μπορεί να φταίει και αυτό..

Να σημειωσω οτι εδω και αρκετο καιρο ειχα και ενα αλλο θεμα...Πατουσα το shut down για κλεισιμο υπολογιστη και ειτε εκλεινε κανονικα ειτε εκανε restart ειτε η οθονη εκλεινε αλλα η μοναδα παρεμενε ανοιχτη με αποτελεσμα να πρεπει να το κλεινω απο το κουμπι....Τι μπορει να φταιει μητρικη ή τροφοδοτικο

Αυτο ακριβως το παθενα και εγώ και τελικα εφταιγε η καρτα γραφικων........

Δημοσ.

Για την ψυχτρα πριν 4-5 μερες ειχα αλλαξει ανεμιστηρα αλλα δεν μου ειχε βγαλει τιποτα τοτε...Χθες για λιγο που τον ανοιξα δεν ειχε προβλημα....Η μητρικη Z68APD3 απο καιρο ειχε ενα θεμα με την ethernet υποδοχη η οποια ειχε νεκρωσει ενω ειχα δοκιμασει και καρτες δικτυου αλλα τιποτα....Δοκιμασα format τιποτα...Εκανα και update στο bios ξανα τιποτα....Τροφοδοτικο αυτο http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Olympia-750W-Power-Supply-Review

Αν ειναι θα το βγαλω και θα το παω στο Πλαισιο για εναν ελεγχο....

Δημοσ.

Για την ψυχτρα πριν 4-5 μερες ειχα αλλαξει ανεμιστηρα αλλα δεν μου ειχε βγαλει τιποτα τοτε...Χθες για λιγο που τον ανοιξα δεν ειχε προβλημα....Η μητρικη Z68APD3 απο καιρο ειχε ενα θεμα με την ethernet υποδοχη η οποια ειχε νεκρωσει ενω ειχα δοκιμασει και καρτες δικτυου αλλα τιποτα....Δοκιμασα format τιποτα...Εκανα και update στο bios ξανα τιποτα....Τροφοδοτικο αυτο http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Olympia-750W-Power-Supply-Review

Αν ειναι θα το βγαλω και θα το παω στο Πλαισιο για εναν ελεγχο....

Με τίποτα! τράβα σε κανέναν τεχνικό (ιδιώτη)... Μπορεί να σου ζητήσει 5€ αλλά θα το πάρεις επί τόπου...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά το ανοίγω κανονικά (έχει κάτι βίδες και ανοίγει συρταρωτό). Βγάζεις το fan το καθαρίζεις, το λαδώνεις και είσαι gg..

Δημοσ.

Εναλλακτικο ειναι το φυσημα και με τι;

Κατ'αρχάς, βγάζεις εντελώς ψύκτρα, fan. Μη τυχόν κι αφήσεις το καλωδιάκι επάνω στη mobo! Από εκεί και πέρα, με ένα πινελάκι μπορείς να σπάσεις τη σκόνη και καθαρίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...