Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...προσφατα εκανα μια αναβαθμιση σε ενα παλιο pc κ εβαλα μια μητρικη asus p4p800-se

με 3,2 ghz cpu,1.8gb ram κ καρτα γραφικων την asus 3650 hd...το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω κανενα προγραμμα για να διορθωσω την οθονη μου :fear: (π.χ. catalyst)

μπορει κανεις να βοηθησει???

Δημοσ.

Καλησπερα...προσφατα εκανα μια αναβαθμιση σε ενα παλιο pc κ εβαλα μια μητρικη asus p4p800-se

με 3,2 ghz cpu,1.8gb ram κ καρτα γραφικων την asus 3650 hd...το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω κανενα προγραμμα για να διορθωσω την οθονη μου :fear: (π.χ. catalyst)

μπορει κανεις να βοηθησει???

Τι ενοεις δεν μπορεις να βαλεις κανενα προγραμα:

Δημοσ.

κανω εγκατασταση το catalyst κ οταν παω στις ρυθμισεις οθονης δεν υπαρχει...σαν να μην εχει γινει εγκατασταση...

Δημοσ.

κανω εγκατασταση το catalyst κ οταν παω στις ρυθμισεις οθονης δεν υπαρχει...σαν να μην εχει γινει εγκατασταση...

Μηπως κατεβαζεις μονο το catalyst και οχι τα drivers ολοκρηρα.

Δημοσ.

.Net εχεις εγκαταστησει ωστε να μπορει να παιξει ο catalyst.

αν καταλαβα...ναι εχω βαλει το .net 2 framework

Μηπως κατεβασεις μονο το catalyst και οχι τα drivers ολοκρηρα.

:huh: κανονικα πιστευω...την καρτα την ειχα κ ποιο παλια κ ειχα το catalyst,δουλευε κανονικα....

Δημοσ.

Αφου απο οτι καταλαβα λεει οτι ανοιγει το catalyst αλλα δεν του βγενουν οι ριθμισεις που θελει.

Απο το παραπανω αυτο καταλαβες? Διοτι εγω καταλαβα οτι δεν ανοιγει καν ο catalyst ουτε κατα το start up. 

Δημοσ.

ο catalyst δεν μπαινει καθολου...οπως ειπα,λες κ δεν τον κανω εγκατασταση...εβαλα κ το framework4 κ παλι τιποτα.αλλαξα απο sp2 σε sp3 για να εχω ενημερωσεις κ ως τωρα δεν ειδα κανενα αποτελεσμα.Δοκιμασα κ το Nvidia...ματαια φυσικα κ σε αυτο...ειμαι 1 βημα πριν το φορματ...εχετε καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?ολοι οι drivers ειναι ενημερωμενη με το driverscanner...HELP!!!

Δημοσ.

Το εκανα αυτο που ειπες κ δεν εγινε τιποτα...αποφασησα να βαλω αλλο λειτουργικο (win7),στην αρχη μπορω να πω οτι παιδευτικα παλι αλλα στο τελος ειδα φως...την ωρα που γινοταν εγκατασταση του catalyst ειδα οτι εκανε εγκατασταση το "microsoft Visual C++"!

Μηπως εφταιγε αυτο στα ΧΡ?
Οτι κ να ειναι...πλεον ειμαι κομπλε με ολους τους οδηγους ενημερωμενους στα 7αρια :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...