melaxrinomanoulo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) cable management για την 24πιν κ 8πιν μπορεί να υπάρξει?? ποιότητα κατασκευής και υλικών?? το θέλω για το δεύτερο και το επιλέγω λόγο χώρου και τιμής... μπορείτε να μου προτείνεται και κάτι άλλο?? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2013 από melaxrinomanoulo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μηπως εννοείς sleeved καλωδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melaxrinomanoulo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 εννοώ αν γίνεται εύκολα cable management για την 24πιν κ την 8πιν και αν υπάρχει χώρος πίσω από το mobo ώστε να μην φαίνεται κάποιο καλώδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Χώρος πίσω απ' τη μητρική σε αυτό το κουτί??? Πλάκα κάνεις ε??? Ελπίζω να το έχεις δει το κουτί: http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=616 Βλέπεις χώρο πίσω απ' τη μητρική? Εγώ πάντως όχι! Low budget mini tower είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melaxrinomanoulo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 φαίνεται κάτι πάντως... κάτι άλλο έχεις να μου προτείνεις καλύτερο μέχρι τα 30ε giokoy??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingdragon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω για το Τ2 αλλά το Τ1 γίνεται αφού έχει χώρο ΚΑΤΩ από μητρική...... Ουπς το ίδιο είναι μέσα..άρα ότι ισχύει για το Τ1, έχεις χώρο για κάτω αφού η μητρική κάθεται πιο ψηλά σε σχέση με άλλα κουτιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις αγορασει κουτι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melaxrinomanoulo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Kingdragon έχεις το Ζ Τ1?? Πως σου φαίνεται ως κατασκευή σταθερή??και τα κομμάτια αλουμινίου που σταθεροποιούν την μητρική βγαίνουν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα