Προς το περιεχόμενο

Benchmark CPU with BH 4.2 Intel core i7 4770k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , ακούστε λοιπόν τι παίχτηκε είχα norton antivirus και ξαφνικά μου βγάζει ένα μήνυμα ότι και καλά πρέπει να γίνει restart ο υπολογιστής για να καθαρίσει κάτι τον κάνω και εγώ restart και όταν πάει να ανοίξει μου λέει System Cleaning threads κάτι τέτοιο και ξανά κάνει restart μετά αφότου άνοιξε το pc πάω να ανοίξω skype δεν άνοιγε άνοιξε μετά από 5 λεπτά!!! Κάνω restart λοιπόν τον υπολογιστή και μετά άνοιξε στα κανονικά του.Έκανα όμως ένα benchmark cpu και με έβγαλε 12900 που από όσο ξέρω είναι αρκετά χαμηλό για 4770k στα 3,5 (boost 3,9)...Έκανα unistall το norton γιατί ούτως η άλλος δεν με άφηνε να κάνω τίποτα όλα τα πέταγε ιούς και έβαλα Microsoft Security Essentials! Τι λέτε να γίνετε?

Δημοσ.

Ναι τώρα το ξανά έκανα ένα benchmark και έφτασε 14,923 καλός αριθμός πιστεύω για no o.c αλλά με το Security essentials ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα απορώ γιατί αγόρασα το norton!

Δημοσ.

Πριν χρόνια (5+) είχα και εγώ το norton αλλά πατάτα φαίνεται ,με το eset βρήκα την υγειά μου , ελαφρύ αρκετά και δεν έχει περάσει ούτε μύγα 

είχα και εγώ eset κάποτε πριν καμία 3-4 χρόνια εάν θυμάμαι καλά αρκετά καλό όντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...