Προς το περιεχόμενο

Lenovo G500 i7-3612QM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ποιότητα κατασκευής φίλε μου είναι αρκετα καλη, δεν το λες πολυτελείας αλλά είναι στιβαρή κατασκευή και ειδικα το εξωτερικο περιβλημα εμένα μ' αρεσει αρκετά. η οθονη του καλή είναι αλλά θα έλεγα πως καθρεφτίζει αρκετά(ανάλογα βέβαια και το φωτισμο του δωματίου). πάντως είναι αρκετά γρήγορο, δεν κολλάει και θα έλεγα πως τα αξίζει τα λεφτά του. το πρόβλημα, για εμένα, ειναι τα win 8. ακόμα δε μπορω να τα συνηθίσω...

Προσπαθώ να βρω εάν έχει αποσπωμενη κάρτα γραφικών. Εσύ ξέρεις εάν έχει? Ευχαριστώ και πάλι. 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

kezar το πήρες να μας πεις εντυπώσεις?  xristoforos89 καλή η πρόταση σου αλλά θα προτημούσα να έχει πανω λειτουργικό.

μολις μου το φερανε..

παω να παρω σκληρο δισκο και ξηλωνω για να κανο φορματ.

Δημοσ.

παιδια αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο λαπτοπ. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους το έχουν: πως μπορώ να βάλω σε λειτουργία την amd κάρτα?

γιατί έχω κατεβάσει το pes 13 και μου δείχνει ότι παίζει με την intel4000 γνωριζει κάποιος? μπήκα στην ενναλαγή γραφικών και το έβαλα όταμ παίζω προ κτλ να παίζει με την amd αλλά τπτ...

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι αυτό που έκανες, όταν παίζεις παιχνίδια να ξυπνά η AMD αλλιώς να έχεις την ιντελ....έτσι θα ζήσει περισσότερο η μπαταρία σου...

Δημοσ.

ναι ωραιο αυτο που λες. αλλα εγώ πως καταλαβαίνω οτι εκείνη την στιγμή που παίζω λειτουργεί η amd? πως μπορω να το ελεγξω αυτο?

Δημοσ.

Φιλε giorgos_x, μπορεις να το καταλαβεις κανοντας install το HWMonitor που μετραει θερμοκρασιες στο hardware.

Ανοιξε το ενω τρεχεις πχ το pro και δες τι σου εμφανιζει.

Αν σου εμφανιζει την ενσωματωμενη HD της Intel , τοτε σημαινει οτι δουλευει η dedicated AMD.

Αν δεν σου εμφανιζει καμια καρτα γραφικων στις θερμοκρασιες, τοτε σημαινει οτι δουλευει η ενσωματωμενη.

Ακουγεται λιγο οξυμωρο, αλλα ισχυει.

Ειδαλλως, μπορεις να καταλαβεις ποια δουλευει απο την διαφορα που παρατηρεις στην αποδοση (πχ το pro θα κολλαει αν τρεχει με την Intel)

Δημοσ.

Να βοηθήσω έχω lenovo g500c η διαφορά είναι πως έχει ι3 3120 αλλά οι κάρτες γραφικών είναι ιδιες.

H amd έδειχνε ότι δούλευε αλλά δεν είχε τους σωστούς drivers που κατέβασα απο την lenovo .

Κατέβασα απο την amd τους drivers αλλά δεν δουλευε η αλλαγή κάρτας απεγκατέστησα το software της lenovo περασα τους drivers και το  ξαναεγκατέστησα και δούλεψε.Προσοχή στο device  Manager έδειχναν οτι δουλέυουν όλα καλά.

Δημοσ.

Να βοηθήσω έχω lenovo g500c η διαφορά είναι πως έχει ι3 3120 αλλά οι κάρτες γραφικών είναι ιδιες.

H amd έδειχνε ότι δούλευε αλλά δεν είχε τους σωστούς drivers που κατέβασα απο την lenovo .

Κατέβασα απο την amd τους drivers αλλά δεν δουλευε η αλλαγή κάρτας απεγκατέστησα το software της lenovo περασα τους drivers και το  ξαναεγκατέστησα και δούλεψε.Προσοχή στο device  Manager έδειχναν οτι δουλέυουν όλα καλά

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε thanos090 το διαβασα και εγω αυτό και νομίζω το έκανα αλλά πως μπόω να δω αν δουλεύει η σωστή κάρτα? 

Φιλε giorgos_x, μπορεις να το καταλαβεις κανοντας install το HWMonitor που μετραει θερμοκρασιες στο hardware.

Ανοιξε το ενω τρεχεις πχ το pro και δες τι σου εμφανιζει.

Αν σου εμφανιζει την ενσωματωμενη HD της Intel , τοτε σημαινει οτι δουλευει η dedicated AMD.

Αν δεν σου εμφανιζει καμια καρτα γραφικων στις θερμοκρασιες, τοτε σημαινει οτι δουλευει η ενσωματωμενη.

Ακουγεται λιγο οξυμωρο, αλλα ισχυει.

Ειδαλλως, μπορεις να καταλαβεις ποια δουλευει απο την διαφορα που παρατηρεις στην αποδοση (πχ το pro θα κολλαει αν τρεχει με την Intel)

το έτρεξα φίλε αυτό το θέμα είναι οτι δεν εμφάνιζε τη κάρτα γραφικών καθόλου οπότε δεν μπορουσα να δω για θερμοκρασίες. έβαλα όμως nba 2k14  σε high αναλυση και επαιζε με 34 ftp οπότε πρέπει να έπαιζε με την amd δε συμφωνείς?

Δημοσ.

μεσα απο το προγραμμα της nvidia εχει επιλογη.

απο το control panel set physx configuration.. ean to baleis αυτοματο θα το κανει μοτο του..
εαν βαλεις την nvdia θα παιζει με αυτο.

οσοι εχουνε fb Μπορουν να το δουνε.το βιντεακι απο το z500

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201511788930264

1η μερα πρωτο ανοιγμα

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/563684_10201510298373001_897087576_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/s720x720/1374963_10201510296212947_1010286487_n.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν παιδιά εμένα στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπως βλέπετε μου βγάζει μόνο την intel και ας εχω βάλει υψηλή απόδοση για το συγκεκριμένο. τη να κάνω ώστε να παίζει με την amd?

post-107321-0-02509600-1382370567_thumb.jpg

post-107321-0-57247300-1382370578_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...