*Kezar* Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 OΚ οτι πεις.. ασε με εμενα να πεφτω θυμα απο πωλητες που λενε free shipping και τα εχουνε βαλει ηδη στην τιμη του προιοντος..ασε εγω δεν ξερω..ΦΙλακιααααα. Δουλευες στην lenovo και αντι να προτιμησεις thinkpad πας στα ideapad; Σσσωραιος εσυ. Η πλακα ειναι οτι -ξαναλεω- μεχρι πριν απο 2 μηνες (μπορει να λεω και πολυ) τα μεταφορικα απο αμαζον ηταν δωρεαν. Πληρωνες το λαπτοπακι την Δευτερα και Πεμπτη το ειχες σπιτι σου χωρις να πληρωσεις κατι. ΤΣΑΜΠΑ που λεμε. Αλλα μ@λακιες λεω και δεν ξερω. Οπως φυσικα και το παιδι παραπανω. Αυτα. Παρε Think pad και ελα σε 1 χρονο να μου πεις πως ειναι..και πες μου ποσο θα πληρωσεις. Smooch
Antwni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχα άστο kezar έχεις γίνει ρεζίλι. Παράτα τα!!!
xristoforos89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 OΚ οτι πεις.. ασε με εμενα να πεφτω θυμα απο πωλητες που λενε free shipping και τα εχουνε βαλει ηδη στην τιμη του προιοντος.. ασε εγω δεν ξερω.. ΦΙλακιααααα. Παρε Think pad και ελα σε 1 χρονο να μου πεις πως ειναι..και πες μου ποσο θα πληρωσεις. Smooch Πωλητης το amazon ειναι.. Εχω thinkpad κανενα 9 μηνο.. Πες μου τι θες να σου πω πανω σε αυτα. χαχαχαχα άστο kezar έχεις γίνει ρεζίλι. Παράτα τα!!! ΦΙλακιααααα. Στελνει φιλακια τουλαχιστον. 1
mylo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 επί του αρχικου θέματος που είχα θέση και στο ερώτημα μου για τη ραμ κατοπιν επικοινωνιας με τη lenovo μου είπαν ότι η ραμ παει μεχρι 8 σιγουρα και πιθανον μεχρι 16 αλλα δεν μπορουσε να το επιβεβαιωσει
cyberrobot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 τεσπ.... ο επεξεργαστής σηκώνει μέχρι 32 GB http://ark.intel.com/products/67356/ βρες και το chipset της μητρικής και το σιγουρεύουμε το μέγιστο. Τέσπα 8 είναι σχεδόν σταντέ. προσωπικά θα το τσίμπαγα με μία μικρή επέκταση εγγύησης και δεν τα πείραζα είναι αρκετά αξιόλογο μηχανάκι το ξαναλέω. Υ.Γ. δες άμα σε ικανοποιούν τα πλαστικά του, πάνε δες το από κοντά το σασί του ....
PaNtErAz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως φαίνεται εδώ μπορείς να βάλεις μέχρι 16GB Ram http://shop.lenovo.com/gr/el/laptops/essential/g-series/g500/
mylo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον για να μην ανοιγω νεο thread επανερχομαι και ρωτώ έχοντας το αγορασμενο. πως καταλαβαίνω ότι φόρτισε η μπαταρία? και τι εννοω. όταν το εχω κελιστο και φορτιζει ανάβει το μεσαίο απο τα 3 λαμπάκια το οποίο στην αρχη είναι κόκκινο (κανα 5λεπτο)και μετα συνεχίζει ασπρο. δε σβηνει ποτε όμως όσο το έχω στη μπρίζα. τι γίνεται?
cyberrobot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 προσπαθεί να σου εξηγήσει ότι είναι στο ρεύμα ....το φυλλαδιάκι που έχει μέσα το κοίταξες καθόλου;
mylo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον στο φυλλαδιακι εντος της συσκευασίας δεν έλεγε κάτι, με μια πρόχειρη αναζήτηση όμως στο γοογλη βρήκα διαφορετικό manual και στο οποίo αναφερει ότι το λαμπακι αυτο αναβοσβήνει όταν φορτίζει, για την ακριβεια γραφει blinking. μόνο που δεν ειναι τόσο εμφανες aυτο το blinking.πρέπει να το παρατηρήσεις πολύ καλα.
cyberrobot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μου ήρθε αυτό και φαίνεται καλή προσφορούλα δεν ξέρω ας το δει και κανένας άλλος http://www.mailendo.com/show_campaign/e4d88bbd-f9ea-4fca-9fc2-14e7e1a528e0/f69c2d39-8994-47ff-a4ab-87db07ddd03b Υπό όρους...τραγικούς τώρα το είδα.
alex999 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Kαι εγω μολις το ειδα λεω θα το χτυπησω,αλλα μολις ειδα τους ορους ξενερωσα!
cyberrobot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Kαι εγω μολις το ειδα λεω θα το χτυπησω,αλλα μολις ειδα τους ορους ξενερωσα! και στα 700 καλά πιστεύω είναι... υπάρχει κάτι πίο VFM?
marios199546 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 λοιπον για να μην ανοιγω νεο thread επανερχομαι και ρωτώ έχοντας το αγορασμενο. πως καταλαβαίνω ότι φόρτισε η μπαταρία? και τι εννοω. όταν το εχω κελιστο και φορτιζει ανάβει το μεσαίο απο τα 3 λαμπάκια το οποίο στην αρχη είναι κόκκινο (κανα 5λεπτο)και μετα συνεχίζει ασπρο. δε σβηνει ποτε όμως όσο το έχω στη μπρίζα. τι γίνεται? Επειδή το έχεις αγορασμένο μπορεί να μου πεις τις εντυπώσεις έχεις από την ποιότητα κατασκευής και της οθόνης? Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω. Ευχαριστώ.
mylo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 η ποιότητα κατασκευής φίλε μου είναι αρκετα καλη, δεν το λες πολυτελείας αλλά είναι στιβαρή κατασκευή και ειδικα το εξωτερικο περιβλημα εμένα μ' αρεσει αρκετά. η οθονη του καλή είναι αλλά θα έλεγα πως καθρεφτίζει αρκετά(ανάλογα βέβαια και το φωτισμο του δωματίου). πάντως είναι αρκετά γρήγορο, δεν κολλάει και θα έλεγα πως τα αξίζει τα λεφτά του. το πρόβλημα, για εμένα, ειναι τα win 8. ακόμα δε μπορω να τα συνηθίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα