Προς το περιεχόμενο

Lenovo G500 i7-3612QM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@kezar

Στο αγγλικό είναι περίπου 10 ευρώ τα μεταφορικά και στο γερμανικό 20.Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτουν τα 900 που λες,προφανώς δεν γνωρίζεις.Δεν τα πρόσθεσα γιατί κι εσύ τιμή χωρίς μεταφορικά παρέθεσες,ώστε να είναι σωστή η σύγκριση.Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να έχει φίλο/γνωστό σε Αγγλία ή Γερμανία να του το φέρει,αν και δεν είναι άξια λόγου τα μεταφορικά ακόμα και να τα προσθέσεις στις τιμές που έδωσα.

Εσύ καλά έκανες και το πήρες απο εκεί αφού είχες τη δυνατότητα,δεν σε κατηγόρησα.Απλά το έγραψα γιατί βλέπω ότι κάποιοι παρασύρθηκαν νομίζοντας από τα γραφόμενά σου ότι είναι τεράστια ευκαιρία.Και ναι,όσα αναφέρω είναι Z500 για να έχει νόημα η σύγκριση.

Επεξ/σία από pedrojay
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευρωπαικη ενωση και τελωνειο δεν πανε μαζι. Απο Αμερικη/Κινα κλπ περναει απο τελωνειο.

Επισης τα μεταφορικα δεν υπερβαινουν τα 15-μαξ 20ευρω απο αμαζον.

Ποια καρτα γραφικων φοραει αυτο που θα παρεις; Δεν προσεξα καπου στο σαιτ να την αναφερει.

Καποιο ισαξιο απο Ελλαδα:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904465

αλλο η σειρα G και αλλο η Ζ σειρα καμμια σχεση το ενα με το αλλο. η Ζ ειναι ποιο ακριβη.

και 2ον απο αγγλικα η αμερικη 20 ευρω μεταφορικα για λαπτοπ?. μπορειτε να μου φερετε τωρα να παρω 20?

τι 20 ευρω ρε παιδια.. 1 σακουλακι βιδες που λεει ο λογος παιρνεις 50γραμμαρια και εχει μεταφορικα 4 ευρω..

Δημοσ.

Από Αγγλία ούτε καν 20,σου έγραψα ότι είναι 10 τα μεταφορικά και σε 2 μέρες σπίτι σου με κούριερ.Αλλά δεν έχει νόημα γιατί όπως φαίνεται δεν γνωρίζεις γι αυτό αμφισβητείς.Να χαίρεσαι την αγορά σου και άσε μας εμάς,θα βρούμε την άκρη.

• Like 1
Δημοσ.

Από Αγγλία ούτε καν 20,σου έγραψα ότι είναι 10 τα μεταφορικά και σε 2 μέρες σπίτι σου με κούριερ.Αλλά δεν έχει νόημα γιατί όπως φαίνεται δεν γνωρίζεις γι αυτό αμφισβητείς.Να χαίρεσαι την αγορά σου και άσε μας εμάς,θα βρούμε την άκρη.

μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις φωτο απο την κινηση για αγορα λαπτοπ με τα μεταφορικα 10 ευρω? εαν γινεται?

Δημοσ.

Και φαντασου οτι απο Αγγλια μεχρι πριν 2 μηνες ηταν δωρεαν τα μεταφορικα απο αμαζον.

• Like 2
Δημοσ.

μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις φωτο απο την κινηση για αγορα λαπτοπ με τα μεταφορικα 10 ευρω? εαν γινεται?

Λες να το έχω γράψει τόσες φορές χωρίς να μπορώ να το αποδείξω δηλαδή;

Κούρασες,κι όλο αυτό για να "υπερασπιστείς" την αγορά σου,χωρίς να υπάρχει λόγος να το κάνεις.Είπαμε,για σένα με τις συγκεκριμένες συνθήκες του γνωστού που θα στο φέρει ήταν καλή επιλογή,μέχρι εκεί όμως.

post-227832-0-52919200-1379516818_thumb.jpegpost-227832-0-33930100-1379516828_thumb.jpeg

Τυχαία έβαλα το πρώτο lenovo που βρήκα,ίδια είναι τα μεταφορικά για τα laptop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυχαία έβαλα το πρώτο lenovo που βρήκα,ίδια είναι τα μεταφορικά για τα laptop.

χμμ ναι.

776.00 GBP = 927.791 EUR

Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου γραφουμε;

Δεν ειμαστε παντοτε σωστοι στις επιλογες μας. Και εμεις πρωτα παθαμε και υστερα μαθαμε.

Επεξ/σία από xristoforos89
  • Like 1
Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου γραφουμε;

Δεν ειμαστε παντοτε σωστοι στις επιλογες μας. Και εμεις πρωτα μαθαμε και υστερα μαθαμε.

πρωτα μαθαμε και υστερα μαθαμε..ναι.. μεταφραση?

εγω ακομα παντως δεν βλεπω  ποιο το νοημα.. βλεπω pc με  927 ευρω και μετα ιδια χαρακτηρηστικα καλυτερο μοντελο 640..

anyway.. χαμενη υποθεση..

Δημοσ.

Για τα μεταφορικά κουβέντα βέβαια ε;Όσο για το μοντέλο,δεν το έβαλα επειδή έχει κάποια τρελή τιμή (τυχαία όπως έγραψα),αλλά αφού το θέτεις έτσι έχει κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά.Και για σένα που "μείωνες" τη σειρά G που αναφέρθηκε παρόλο που είχε παραπλήσια χαρακτηριστικά με το δικό σου,να ξέρεις ότι τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τη σειρά Z απέναντι στην Y.

Αλλά είπαμε,προφανώς δεν γνωρίζεις,οπότε δεν μπαίνω σε παραπάνω κόπο.

Α,και τελικά τώρα που επιβεβαιώθηκαν τα μεταφορικά και μπορώ να σου επιβεβαιώσω ανα πάσα στιγμή (αλλά δεν θα το κάνω γιατί με κούρασες) και τις τιμές των Z500 όπως τις έγραψα και πιο πάνω,τί άλλο επιχείρημα σου μένει;

Στείλε μου και λεφτά να σου πάρω και 20 laptop με τόσα λίγα μεταφορικά όπως έγραφες.

Δημοσ.

Σωστα δεν γνωριζω.. απλα δουλευα στην Lenovo για 1 χρονο.. δυστηχως δεν γνωριζω τπτ..

Οσο για τα μεταφορικα θες να το συζητησουμε μιας που το παιζεις και expert. πιστευεις οτι τα μεταφορικα ειναι μονο 7 λιρες?
λοιπον σου βαζω το συγκεκριμενο λαπτοπ στο amazon η οπουδηποτε θελεις.. με total τιμη μαζι με τα μεταφορικα και γραφω για μεταφορικα free shipping.. Ειναι δωρεαν τα μεταφορικα? ε?

Ο πωλητης κανει οτι γουσταρει.. Βαζει ολο το ποσο με τα μεταφορικα στην τιμη του λαπτοπ και δωρεαν μεταφορικα.. Εσυ ακομα πιστευεις οτι με 10 ευρω σου το φερνει εδω? Πραγματικα το σκεφτεσαι ακομα?

εχεις στειλει ποτε δεμα στο εξωτερικο να δεις ποσο κοστιζει? ακομη και απο εταιρια εχω στειλει δεμα που δουλευα που ειχαμε 30% εκπτωση και για κουτι μικροτερο απο λαπτοπ και με μικροτερο βαρος ειχε 15 ευρω για αγγλια.. Το Φθηνο που κανει γυρω στον 1 μηνα.

Και εσυ νομιζεις ακομα οτι με Express σε 3 μερες στο σπιτι σου εχει μεταφορικα 10 ευρω?

Απλα το ενσωματωσε μεσα στην τιμη..

Δημοσ.

πρωτα μαθαμε και υστερα μαθαμε..ναι.. μεταφραση?

Μου θυμιζεις την γκομενα μου που οταν βγαινει λαθος δεν ξερει τι να πει και αρχιζει τις μπουρδες.

Τωρα που το διορθωσα, θες εξτρά μεταφραση;

• Like 2
Δημοσ.

Απλά να ξέρεις ότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα με αυτά που γράφεις.Ότι έγραψες στην τελευταία σου πρόταση ισχύει απόλυτα για σένα.Και μόνο ότι δεν έχεις ιδέα τι είναι το amazon,ebay κτλ και πως δουλεύουν είναι αρκετό.Και αν δούλευες και στη Lenovo διπλό κρίμα αν δεν ξέρεις να διαβάζεις έστω τα βασικά χαρακτηριστικά laptop (π.χ 8gb,650 κάρτα και fullhd οθόνη για το Y500) για να συγκρίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα δεν γνωριζω.. απλα δουλευα στην Lenovo για 1 χρονο.. δυστηχως δεν γνωριζω τπτ..

Οσο για τα μεταφορικα θες να το συζητησουμε μιας που το παιζεις και expert. πιστευεις οτι τα μεταφορικα ειναι μονο 7 λιρες?

λοιπον σου βαζω το συγκεκριμενο λαπτοπ στο amazon η οπουδηποτε θελεις.. με total τιμη μαζι με τα μεταφορικα και γραφω για μεταφορικα free shipping.. Ειναι δωρεαν τα μεταφορικα? ε?

Ο πωλητης κανει οτι γουσταρει.. Βαζει ολο το ποσο με τα μεταφορικα στην τιμη του λαπτοπ και δωρεαν μεταφορικα.. Εσυ ακομα πιστευεις οτι με 10 ευρω σου το φερνει εδω? Πραγματικα το σκεφτεσαι ακομα?

εχεις στειλει ποτε δεμα στο εξωτερικο να δεις ποσο κοστιζει? ακομη και απο εταιρια εχω στειλει δεμα που δουλευα που ειχαμε 30% εκπτωση και για κουτι μικροτερο απο λαπτοπ και με μικροτερο βαρος ειχε 15 ευρω για αγγλια.. Το Φθηνο που κανει γυρω στον 1 μηνα.

Και εσυ νομιζεις ακομα οτι με Express σε 3 μερες στο σπιτι σου εχει μεταφορικα 10 ευρω? Απλα το ενσωματωσε μεσα στην τιμη.. ΕΛΕΟΣ Απλα ΕΛΕΟΣ

Ελεος κανετε οτι ξερετε για αγοραπωλησειες μεσω ιντερνετ..

Δουλευες στην lenovo και αντι να προτιμησεις thinkpad πας στα ideapad; Σσσωραιος εσυ.

Η πλακα ειναι οτι -ξαναλεω- μεχρι πριν απο 2 μηνες (μπορει να λεω και πολυ) τα μεταφορικα απο αμαζον ηταν δωρεαν.

Πληρωνες το λαπτοπακι την Δευτερα και Πεμπτη το ειχες σπιτι σου χωρις να πληρωσεις κατι. ΤΣΑΜΠΑ που λεμε.

Οπως φυσικα και το παιδι παραπανω.

Αυτα.

Δημοσ.

Έλεος ρε παιδιά! American Bar το κάνατε :P

Μια χαρά είναι το Laptop που ρώτησε ο φίλος στην αρχή και από χαρακτηριστικά και από τιμή, για προϊόν Ελληνικής Αντιπροσωπείας.

Από εκεί και πέρα στο Amazon μπορούμε να βρούμε και εκεί αξιόλογα μηχανήματα και λίγο πιο φτηνα (Χωρίς όμως ελληνικά στα πλήκτρα και Ελληνικά Windows) ενώ αν πάμε στην Αμερική ταξιδάκι μπορούμε να βρούμε Laptop μέχρι και στην μισή τιμή.

Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. 

Όσον αφορά τις σειρές και η G μια χαρά σειρά είναι ειδικά τα πιο "ακριβά" μοντέλα όπως αυτό. Η Ζ καλύτερη, η Υ ακόμα καλύτερη, τα ThinkPad πιο πάνω κτλ. 

Το θέμα είναι τι θέλουμε να κάνουμε./

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...