Προς το περιεχόμενο

Lenovo G500 i7-3612QM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρίσκομαι σε αναζήτηση λαπτοπ και έπεσε το ματι μου σε αυτό http://www.e-lenovo.gr/p.IdeaPad-G500-i7-3612QM-6GB-1000GB-8GB-HD8570-2GB-WIN8.877004.html

ήθελα να ρωτήσω λοιπόν

α) το λειτουργικό είναι περασμένο στον ssd? 8 μονο γιγα δεν ειναι λίγα?

β) η ραμ ειναι στα 6 ωστόσο μέχρι πόσο μπορεί να παέι?

γ) για παιχνιδάκια τύπου call of duty, vietcong, pro Και τα σχετικά θα έχει ζόρι η κάρτα γραφικών?

Επεξ/σία από mylo
  • Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι υβριδικός, δηλαδή τα 8 γίγα τα χρησιμοποιεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις του κ είναι  ενδιάμεσος σταθμός των δεδομένων. Οι επιδόσεις ενός τέτοιου δίσκου είναι πιο καλές από έναν κοινό αλλά υποδεέστερες από σσδ. Προσωπικά θα τον προτιμούσα για να μου ρίξει το κόστος και αργότερα έβαζα εγώ δικό μου άμα χρειαζόταν.

Για την μνήμη μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία κ να ρωτήσεις με σιγουριά, μέχρι 16 μπορεί να πηγαίνει σχετικά άνετα.

Τώρα παιχνίδια θα παίζει αλλά για λάπτοπ δεν νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη χρήση του.

• Like 1
Δημοσ.

σαφώς και βασικός σκοπός της αγοράς του λαπτοπ δεν είναι τα παιχνίδια αλλά θα ήθελα να μπορώ να σκοτώσω καμιά ωρίτσα παίζοντας κανα παιχνίδι απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Μέχρι πόσα χρήματα μαξ μπορείς να διαθέσεις;

Λειτουργικό σύστημα χρειάζεται να έχει από την μάνα του ή σου κάνουν και λάπτοπ με free dos?

Δημοσ.

Άμα θές να διαβάσεις για την κάρτα κοίτα εδώ http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8570M.86985.0.html

κατά άλλα είναι τίμιο μηχάνημα και προσωπικά καλό σε σχέση τιμή/απόδοση. 

Ψάξε και για reviews σχετικά με το σασί και τα πλαστικά του για να έχεις μία καλύτερη άποψη και από εκεί και πέρα ρώτα και την αντιπροσωπεία...

Υ.Γ. για σιγούρεψε το ότι έχει ι7 επάνω γιατί στο βίντεο λέει Up to i5 processors και στο εξωτερικό μέχρι ι5 τον δίνουν.

• Like 1
Δημοσ.

kezar το πήρες να μας πεις εντυπώσεις?  xristoforos89 καλή η πρόταση σου αλλά θα προτημούσα να έχει πανω λειτουργικό.

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν στελνει ελλαδα...δεν το εχω κοιταξει μου το φερνει ο πατερας της κοπελας μου που δουλευει στην αεροπορικη εκει σε κανενα 2 εβδομαδες θα το εχω στα χερια μου λογικα που ερχεται ελλαδα..!!!!!

προσωπικα που το εψαξα στο ιντερνετ εκτος απο την καρτα γραφικων που ειναι μετρια .. η cpu ειναι παρα πολυ δυνατη αν και δεν νομιζω να δουλεψει ποτε FULL LOAD.

με το που ερθει περναω windows 7 και wd black και σας ενημερωνω τι λεει.!!!!

P.S το συγκεκριμενο lenovo με τον I5 Ομως εδω στο ελλαντα 799 ευρω.

απλα το μονο κακο θα ερθει με μπριζα αμερικανικου τυπου απλα θα αγορασω και 1 καλωδιο για το τροφοδοτικο και τελος.!!!!

Δημοσ.
P.S το συγκεκριμενο lenovo με τον I5 Ομως εδω στο ελλαντα 799 ευρω.

Μην συγκρίνεις μόνο με Ελλάδα όμως αφού ψώνισες από εξωτερικό.Το Z500 υπήρχε/υπάρχει/θα ξαναυπάρξει σε ανάλογες ή και καλύτερες τιμές από αυτή που πλήρωσες.

Στο αγγλικό amazon

i5 με Nvidia 635 =530 ευρώ περίπου

i5 με Nvidia 740 =570 ευρώ περίπου

i7 με Nvidia 740 και 8gb ram =720 ευρώ περίπου

Στο γερμανικό amazon

i7 με Nvidia 645 και 8gb ram και bluray writer =680 ευρώ περίπου

Καλοδούλευτο λοιπόν το μηχάνημα,απλά μην παρασύρεται κανένας ότι είναι σούπερ τιμή και ψάχνεται πώς θα παραγγείλει απο εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Μην συγκρίνεις μόνο με Ελλάδα όμως αφού ψώνισες από εξωτερικό.Το Z500 υπήρχε/υπάρχει/θα ξαναυπάρξει σε ανάλογες ή και καλύτερες τιμές από αυτή που πλήρωσες.

Στο αγγλικό amazon

i5 με Nvidia 635 =530 ευρώ περίπου

i5 με Nvidia 740 =570 ευρώ περίπου

i7 με Nvidia 740 και 8gb ram =720 ευρώ περίπου

Στο γερμανικό amazon

i7 με Nvidia 645 και 8gb ram και bluray writer =680 ευρώ περίπου

Καλοδούλευτο λοιπόν το μηχάνημα,απλά μην παρασύρεται κανένας ότι είναι σούπερ τιμή και ψάχνεται πώς θα παραγγείλει απο εκεί.

Συγκρινο με ελλαδα γιατι στην ελλαδα μενω 1ον..

2ον γτ μου ανεφερες για το γερμανικο amazon + αγγλικο? τα μεταφορικα τα εβαλες μεσα σε αυτες τις τιμες? παλι πας σε παραπλησιες τιμες ελλαδας.. εγω πηρα λαπτοπ με 640 ευρω και τπτ αλλο παραπανω.!!!!!!!

αλλο 640+ μεταφορικα + φορος.. και αλλο 640 τελικη..

οπως και τα παραπανω  720+ μεταφορικα + φπα παει στο 900+ ανετα.

κατι τετοιες προσφορες και εαν εχεις ατομο αξιζουν.

απλα μολις γλυτωσα την τιμη του 250αρι ssd Η 200αρι.γτ να τα δωσω εδω περα εφοσον μπορω να το παρω ποιο φθηνα απ εξω.

και χωρις φοβο τελωνειο κλπ

BTW τα μοντελα που αναφερεις παραπανω ειναι του z500? γιατι εγω δεν εχω δει με αυτη την καρτα γραφικων.

anywayz thank you...!!!

κατι τετοιες προσφορες και εαν εχεις ατομο αξιζουν.

απλα μολις γλυτωσα την τιμη του 250αρι ssd Η 200αρι.γτ να τα δωσω εδω περα εφοσον μπορω να το παρω ποιο φθηνα απ εξω.

Δημοσ.

Συγκρινο με ελλαδα γιατι στην ελλαδα μενω 1ον..

2ον γτ μου ανεφερες για το γερμανικο amazon + αγγλικο? τα μεταφορικα τα εβαλες μεσα σε αυτες τις τιμες? παλι πας σε παραπλησιες τιμες ελλαδας.. εγω πηρα λαπτοπ με 640 ευρω και τπτ αλλο παραπανω.!!!!!!!

αλλο 640+ μεταφορικα + φορος.. και αλλο 640 τελικη..

...

και χωρις φοβο τελωνειο κλπ

Ευρωπαικη ενωση και τελωνειο δεν πανε μαζι. Απο Αμερικη/Κινα κλπ περναει απο τελωνειο.

Επισης τα μεταφορικα δεν υπερβαινουν τα 15-μαξ 20ευρω απο αμαζον.

Ποια καρτα γραφικων φοραει αυτο που θα παρεις; Δεν προσεξα καπου στο σαιτ να την αναφερει.

Καποιο ισαξιο απο Ελλαδα:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904465

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...