pantelos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ! Ετοιμάζομαι για στρατό και είμαι στο ψάξιμο για να αγοράσω ένα κινητό χωρίς κάμερα αλλά με ραδιόφωνο αν είναι δυνατό και ένα mp3 για να την παλέψω μέσα. Αποκλειστικό μου κριτήριο είναι ένα..η αυτονομία της μπαταρίας! Θέλω να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η διάρκεια ζωής τους χωρίς φόρτιση κάθε τόσο μιας και στο κέντρο δεν θα είναι εύκολο. Δεν με απασχολεί τίποτα άλλο. Εχει κάποιος να ρίξει καμιά πρόταση στο τραπέζι? Ευχαριστώ πολύ. υπογραφή: Γιώτα Γιώτα ζωή και κότα. υ.γ. τιμές σε νορμάλ επίπεδα.. 30-40-50.. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2013 από pantelos
KAGERO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 πες μας και τι τιμη θελεις να εχει το κινητο ...
Max Rockatansky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 http://oi44.tinypic.com/3505ai0.jpg Nokia 100 Nokia 101 25 euro Radio+Mp3+Led Flashlight+MemoryCard 1
ydrargyros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Κινητό σβηστό πάνω σου κρυμμένο και τελείωσες. Δεν κάνουν σωματικό έλεγχο (βασικά απαγορεύεται να σου κάνουν σωματικό έλεγχο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα