sonyxp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει κάποιο παιχνίδι (ή και Demo) στα 300ΜΒ περίπου; (δεν έχω απεριόριστο Internet). Δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα γραφικά, θα προτιμούσα βέβαια να είναι παιχνίδια 2005+. Ψάχνω κάτι σε Arcade, RPG(Offline Fantasy Game) , βασικά για να πάρω ιδεες τα θέλω και όχι τόσο πολύ να παίξω.
Legolas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Rise of Nations strategy και παιχνιδαρα αθανατη 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε mame emulator και 4-5 roms να παιξεις. εγω αυτο θα εκανα αν ειχα τετοιον περιορισμο.
fever25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε mame emulator και 4-5 roms να παιξεις. εγω αυτο θα εκανα αν ειχα τετοιον περιορισμο. Θα συμφωνήσω με τον φίλο... Βέβαια μπορεί να δει και το trine αν και από ότι βλέπω είναι λίγο μεγαλύτερο σε όγκο...
Tobajara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αν το μηχάνημά σου έχει θύρα USB, γράψε μερικά ISOs ή αγόρασε μερικά παιχνίδια από το GOG που έρχονται σε .exe installer και παίξε ό,τι θες.
akisk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε mame emulator και 4-5 roms να παιξεις. εγω αυτο θα εκανα αν ειχα τετοιον περιορισμο. Εγώ και χωρίς περιορισμό στο internet αυτό κάνω Επίσης κατέβασε και λιώσε όλα τα παιχνίδια του Locomalito (τα maldita castilla και gaurodan είναι κορυφαία).
sonyxp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θέλω παιχνίδια στρατηγικής παιδιά όπου έχεις ολόκληρο στρατό-άλογα-γουρούνια-γάτες-οτιδήποτε και ουσιαστικά είσαι σε πόλεμο όλη την ώρα. (όπως Rise of Nations). προτιμώ RPG με "Cartoon-style Maps", Dota2/LoL Style. Cartoon trees Cartoon rocks Cartoon Ground Cartoon torchs
sonyxp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Torchlight 1/2 ? Το έχω στα υπόψιν μου, θα το κατεβάσω από κάποιο Νετ
DimAslan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Starcraft : Brood War... Παιχνιδάρα λέμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα