Προς το περιεχόμενο

adobe flash player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το flash player εχει σταματησει να υπαρχει σαν εφαρμογη του google play εδω και αρκετο καιρο.Πλεον δεν ξερω αν υπαρχει καν προεγκατεστημενο στις νεες συσκευες.

Παλιοτερα οταν εγινε η διακοπη του απ το play,λεγανε οτι θα υπαρχει σε συγκεκριμενες συσκευες.

Μονο στο λινκ θα το βρεις να το περασεις.

Δημοσ.

ολα εχουν,απλα ισως χρειαζεται ρυθμιση για να στο εμφανισει.

Στανταρ αν το γυρισεις στο πλαι και θες να γραψεις θα σου βγαλει qwerty,αν το θες και σε οριζοντια μορφη θα πρεπει να αλλαξεις τη ρυθμιση(αν μιλαμε για μικρη οθονη)

Δημοσ.

ελληνικα εχει το τηλεφωνο;

αν ναι θα πας στις ρυθμισεις και θα το βρεις,το καθε android εχει λιγο διαφορετικο μενου στις ρυθμισεις.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να ακούσω στο κινητό μου ένα συγκεκριμένο ράδιο στο ιντερνετ και θέλει flash player, κατέβασα το firefox γιατι διάβασα ότι το υποστηρίζει αλλα δεν μου άνοιγε. (στο computer απλά πατάω listen και αμέσως εμφανίζεται ένα pop up που έχει τα σύμβολα play stop κτλ και έτσι ακούω. Κατέβασα το flash player που πόσταρε ο χρήστης πιο πάνω και το έκανα install, τώρα άμα κάνω κλικ στο listen ανοίγει καινούργιο tab και δείχνει το play stop αλλά δεν ακούγεται τιποτα, κάνω κλικ στο play αλλά τιποτα δεν γίνεται, κάνω κάτι λαθος???

το κινιτο μου είναι samsung με android 4.2.2

Δημοσ.

γιατι δεν κατεβασεις την εφαρμογη tunein radio απο το play store διαλεξε τον σταθμο που θες και ολα οκ   εγω εχω καταβολευτει με αυτη την εφαρμογη!!!

• Like 2
Δημοσ.
sakis450 το ράδιο αυτό παίζει και live αλλά μπορεί κάποιος να ακούσει τις εκπομπές και μετά αν θέλει (τις έχουν στο σαιτ και παίζουν με flash player) και επειδή η συγκεκριμένη εκπομπή που ακούω είναι αργά το βράδυ συνήθως την ακούω μετά.

Κατέβασα την εφαρμογή που μου πρότεινες γιατί γενικά φαινεται χρήσιμη, ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...