Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!! Σε ένα πρόγραμμα (video editing) που χρησιμοποιώ πού έβγαλε πρόβλημα ένα πρόβλημα. Όσο το χρησιμοποιούσα όλα πήγαιναν καλά!!! Όμως εκεί που έβαλα την επιλογή Video in Reverse μου έβγαλε το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται!! Ποτέ δεν μου το έχει βγάλει στην συγκεκριμένη επιλογή. Όλες οι άλλες δούλευαν μια χαρά εκτός από αυτήν. Δεν μου έχει την επιλογή επίλυση. Μου έχει κατευθείαν άκυρο!!

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί πρέπει να κάνω editing ένα βίντεο και να το δώσω αύριο. Δεν έχω άλλο πρόγραμμα!  

Δημοσ.

Γεια σας!! Σε ένα πρόγραμμα (video editing) που χρησιμοποιώ πού έβγαλε πρόβλημα ένα πρόβλημα. Όσο το χρησιμοποιούσα όλα πήγαιναν καλά!!! Όμως εκεί που έβαλα την επιλογή Video in Reverse μου έβγαλε το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται!! Ποτέ δεν μου το έχει βγάλει στην συγκεκριμένη επιλογή. Όλες οι άλλες δούλευαν μια χαρά εκτός από αυτήν. Δεν μου έχει την επιλογή επίλυση. Μου έχει κατευθείαν άκυρο!!

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί πρέπει να κάνω editing ένα βίντεο και να το δώσω αύριο. Δεν έχω άλλο πρόγραμμα!  

1. Ποιό πρόγραμμα;

2. Το videο stream το 'χεις αποθηκευμένο τουλάχιστον;

Δημοσ.

1. Ποιό πρόγραμμα;

2. Το videο stream το 'χεις αποθηκευμένο τουλάχιστον;

Το Power Director 8. Ναι μέχρι εκείνο το σημείο!!! Αλλά αναρωτιέμαι γιατί; Πρώτη φορά μου το βγάζει!! 

Δημοσ.

για προσπαθησε να κανεις update,ποση ραμ εχεις και τι windows?

Τι update; 4GB RAM και Windows 7!

ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!! Διορθώθηκε! Δεν μπορούσε να επεξεργαστεί την μορφή που του έβαλα. Την έκανα μετατροπή και όλα ΟΚ! Ευχαριστώ! Γεια σας!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...