Προς το περιεχόμενο

Nether

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα..καλό φαίνεται από το early access μέχρι στιγμής αν και έχει πολλά bugs ακόμα.Σαν ένα πιο σκοτεινό dayz είναι αν και τελευταία το έχουν δει όλοι COD και δεν είναι για syrvival αλλά για να σκοτώνεις παίχτες.ΤΟ σπαστικό είναι ότι ακόμα δεν έχει καποια πλοκή ή objectives οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις ζωντανός όσο περισσότερο μπορείς.Αν το παίζει κανένας πείτε μου να παίξουμε καμιά μέρα μαζί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το game δεν παίζεται solo πάντως με την καμια...ίσος πρέπει να γίνει κάτι με το pvp γιατί παίζει πολύ ψόφος. Έχει πολλά καλά και αρκετά μείον αλλα ευτυχώς γίνετε update κάθε βδομάδα και γενικά οι devs κάνουν ότι λένε οι χρηστες στα forum which is promising. Μετά το σκ θα έχω περισσότερες εντυπώσεις.

Δημοσ.

Το game αρκετά ενδιαφέρον είναι μονο pvp για την ώρα και γενικά έχει προοπτικές καλές. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι φτηνό αλλα δίνει free guest passes για αρκετούς. Συνιστώ άμα δεν έχετε κάποιον να παίξετε μαζί να μην το επιχειρήσετε γιατί είναι τελείως hardcore, δηλαδή no crosshair, no waypoint, ρεαλιστικό hp και guns mechanics.

Δημοσ.

Εχει bug το game η μπορείς να παίξεις άνετα? Και το gameplay του πως είναι τώρα μόνο pvp δεν έχει αυτό το survival στοιχείο που διαφημίζει?

Δημοσ.

Εννοείτε ότι έχει bugs, πολλοί δεν μπορούν ούτε να κάνουν sync με steam, παρόλα αυτά εγώ και άλλοι δυο δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και συνεχίζουμε να μην έχουμε. Το game είναι μονο pvp atm αλλα ανέβασαν το pve element και ναι το game είναι τελείως hardcore survival. Έχει πολλά video yt μπορείς να δεις buddy ;)

Δημοσ.

καμια λύση για το πως να γίνει sync με το steam μπας και παίξουμε επιτέλους υπάρχει?

Για τσεκαρε Link.png Site: εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...