Προς το περιεχόμενο

Pokerstars στο ipad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα τα φωτα σας πανω στο θεμα του τιτλου.μπαινω στο http://www.pokerstars.eu/gr/poker/download/ios/ και παω να κατεβασω την εφαρμογη για να παιζω στο ipad.

Την ωρα που παει να συνδεθει με το appstore μου βγαζει μυνημα οτι η εφαρμογη δεν ειναι διαθεσιμη στο ελληνικο appstore.το ipad δεν ειναι jailbroken.υπαρχει καποιος τροπος να κατεβει η εφαρμογη η θα πρεπει να το "σπασω"?ευχαριστω προκαταβολικα.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα τα φωτα σας πανω στο θεμα του τιτλου.μπαινω στο http://www.pokerstars.eu/gr/poker/download/ios/ και παω να κατεβασω την εφαρμογη για να παιζω στο ipad.

Την ωρα που παει να συνδεθει με το appstore μου βγαζει μυνημα οτι η εφαρμογη δεν ειναι διαθεσιμη στο ελληνικο appstore.το ipad δεν ειναι jailbroken.υπαρχει καποιος τροπος να κατεβει η εφαρμογη η θα πρεπει να το "σπασω"?ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλημέρα. Το να το "σπάσεις" εξαρταται από το ποια έκδοση iOS έχεις, και ποιό ipad έχεις. Αμα μας τα πεις το βλέπουμε. 

Απο κει και πέρα, η εφαρμογή αυτή σε ποιό appstore είναι διαθέσιμη, βρες και το πολύ πολύ φτιάξε ένα λογαριασμό μέσω itunes στον υπολογιστή για το μαγαζί εκείνης της χώρας (κάνε google και βρες μια διεύθυνση στη χώρα αυτή και βάλτη και καθαρίζεις, εγώ αυτό έκανα και έχω και ένα λογαριασμό Αμερικάνικου app store)

Δημοσ.

Το λινκ λέει mac και όχι ipad, αλλά κάνε ότι σου λέει από πάνω και φτιάξε λογαριασμό στο us itunes.

Oντως αλλά περίεργο γιατί αν δεις τη διεύθυνση του λινκ λέει /ios. Οτι νάναι χιχι

Δημοσ.

Εχω το ipad4 και η εκδοση ειναι 6.1.3 . Θα κοιταξω να φτιαξω λογαριασμο στο us αν ειναι.χρειαζεται να συγχρονισω το ipad με τον υπολογιστη?γιατι δεν το εχω κανει απο τοτε που το πηρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το ipad4 και η εκδοση ειναι 6.1.3 . Θα κοιταξω να φτιαξω λογαριασμο στο us αν ειναι.χρειαζεται να συγχρονισω το ipad με τον υπολογιστη?γιατι δεν το εχω κανει απο τοτε που το πηρα.<br><br>

Καλό θα ειναι να το κάνεις ενα μπακ απ αφενός, αφετέρου πήγαινε στη συσκευή μέσα στο ιτουνς κάνε δεξι κλικ και TRANSFER PURCHASES, για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις πρώτα authorize PC και να κανεις και login στον λογαριασμό σου της Apple ( αυτό γίνεται από το ιτουνς).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...