giannhs13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 για σας οπως λεω στον τιτλο θελω να αναβαθμισω τους drivers της καρτας μου που λεω στο θεμα για windows 7 64 bit ultimate service pack 1 αλλα δεν ξερω ποιους απο ολους.... http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1087&pid=1176&psn=&lid=1&leg=0# να κατεβασω εκεινους που λει 13,5 beta η την 13,4???? το beta που λει τη σημαινει???? συγγνωμη επειδη ειμε λιγο ασχετος και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα... ευχαριστω εκ των προτερων
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε τους τελευταιους διαθεσιμους beta απ'το site της amd.
venumis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ιδιαίτερα σε κάρτες γραφικών αποφεύγουμε τους Beta Τους τελευταίους επίσημους θα κατεβάσεις, που απ'οτι καταλαβαινω είναι οι 13.4 Οι beta drivers βρίσκονται ακόμα στο στάδιο τεσταρίσματος, θέλεις η κάρτα σου να είναι το πειραματόζωο ?
Xristaras12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ιδιαίτερα σε κάρτες γραφικών αποφεύγουμε τους Beta Τους τελευταίους επίσημους θα κατεβάσεις, που απ'οτι καταλαβαινω είναι οι 13.4 Οι beta drivers βρίσκονται ακόμα στο στάδιο τεσταρίσματος, θέλεις η κάρτα σου να είναι το πειραματόζωο ? εαν παιζεις παιχνιδια και τα fixes βρισκονται στην beta θα περιμενεις 4-6 μηνες μεχρι να γινει stable η εκδοση;εγω ακομα ειμαι με τους 13.8 beta 2 και δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα και μαλιστα τους περναω απο πανω χωρις καν clean install.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 και γω με beta ειμαι απο τοτε που θυμαμαι. κανενα προβλημα.
giannhs13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 οκ φιλοι ευχαριστω για την απαντηση!!!! beta απο οτι καταλαβα δηλαδη σημαινει δοκιμαστικη εκδοση??? εσεις τη λετε να κατεβασω την 13.4 που δεν ειναι beta?? θα εχει δυσλειτουργια η καρτα αν κατεβασω την beta ??? τη προτεινετε εσεις
Thanos1972 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 13.4 κατεβασε.ουτε Beta ειναι,καλοι drivers,πολυ πιο καινουργιοι απο την καρτα σου.ετσι και αλλιως,οτι ειναι να παρεις απο την καρτα σου θα το παρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα