qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά το κουτί σουρωτήρι είναι η μόνη λύση αυτή η κάρτα έχει σχεδιαστεί να βαράει τον ζεστό αέρα προς τα πλάγια,οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε έναν πλαινό ανεμιστήρα να βαράει προς τα ΕΞΩ και όχι προς τα μέσα για να φεύγει ο ζεστός αέρας απο το κουτί.Αν και λογικό,το λέω και απο προσωπική εμπειρία με την κάρτα. το χω σκεφτεί αυτό που λες για τη δική μου gigabyte, παρόλα αυτά ακολουθώ το προτεινόμενο airflow του κουτιού μου και ο πλαϊνός χτυπάει προς τα μέσα και η ζέστη φεύγει από πάνω και πίσω με αρκετά καλά αποτελέσματα (όχι πάνω από 70 βαθμούς για έως 50% ανεμιστήρες) βέβαια δεν έχω 760 που ίσως έχει πιο ζεστό chip από το tahiti
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι το 800D, καλύτερα φαν θα θες.. Ποιο δυνατά ? γιατι ο μόνος ανεμιστήρας μου βάζει αέρα μεσα στο κουρί ειναι στο δάπεδο απο κατω
qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο δυνατά ? γιατι ο μόνος ανεμιστήρας μου βάζει αέρα μεσα στο κουρί ειναι στο δάπεδο απο κατω περίμενε κάτι τέτοιο 1
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 περίμενε κάτι τέτοιο :-D Need το μεγάλο 1
spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μονό εμένα πάει τόσο ψηλά η θερμοκρασία? βέβαια εγώ δεν έχω ούτε aircondition και είναι γενικά ζεστό το δωμάτιο, το κουτί είναι μεγάλο αρκετά και έχω 2 120αρηδες ένας βάζει μπροστά και ένα βγάζει πίσω, αλλά και πάλι πολύ υψηλές μου φαίνονται οι θερμοκρασίες. αυτά είναι idle απο εκκίνηση μέχρι 30' λεπτα tomb raider.
Prospector8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα στο δωματιο σου εχεις πανω απο 28C+,και εχεις μονο 2 fans ,πανω κατω λογικο οι υψηλες θερμοκρασιες.. Δοκιμασε να βαλεις αν θες και τους 326.80 drivers,μηπως καλυτερεψουν τα temps της καρτας γραφικων.
Zaknafein Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε με ανοικτό το πλαϊνό του κουτιού και δες αν έχεις σημαντική διαφορά πριν αρχίσεις να τρελαίνεσαι με drivers κτλ, πολύ πιθανόν να 'χεις θέμα airflow.
spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν τρελαίνομαι κουβέντα κάνουμε, θα δοκιμάσω και με τους beta μήπως δω διαφορά...
SPANK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν τρελαίνομαι κουβέντα κάνουμε, θα δοκιμάσω και με τους beta μήπως δω διαφορά... Βγήκαν οι καινούργιοι σήμερα για δοκίμασε τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα