vlahoskwn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σας εχει μια φιλη ενα iphone και θελει να βαλει ηχο κλησης μπορειτε να μου πειτε αν γινεται χωρις να γινει jaibreak και αν ναι πως; και κατι ακομη εχει την 6.1.3 γινεται να κανοθμε jaibreak;
iMarilina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δε χρειάζεται να κάνει τζ μπ για να βαλει ήχο κλήσης,φτιάχνονται και μπαίνουν μέσω ιτουνς. Αν γράψεις στο γκουγκλ "how to make iphone ringtones with itunes" θα σου βγάλει οδηγό. Επισης μπορεί να βρει και έτοιμους ήχους με γκουγκλάρισμα (πρεπει ναναι αρχείο m4r) και τους περνάει μέσω ιτουνς. Οσο για τζειλμπρεικ 6.1.3 πρεπει να μας πεις το μοντέλο.
vlahoskwn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 το iphone ειναι το 4s κοιταξα στο google και δοκιμασα κανα δυο αλλα δεν δουλευαν μπορεις να μου εσυ αναλυτικα τι να κανω;
iMarilina Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 <p>το iphone ειναι το 4s</p> <p>κοιταξα στο google και δοκιμασα κανα δυο αλλα δεν δουλευαν μπορεις να μου εσυ αναλυτικα τι να κανω;</p> Στο 4s δε γινεται τζειλμπρεικ στην 6.1.3 δυστυχώς. Και δεν κατεβαίνει κιολας. Αυτον εδώ τον οδηγό δες. http://www.idownloadblog.com/2013/05/16/how-to-create-ringtones-in-itunes/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα