AristidisZ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Προσωπικά πάντως έχω πιστωτική της Eurobank χωρίς να έχω καν λογαριασμό εκεί @Iamthagod, αν επιτρέπεται, τι τάξεως εκκαθαριστικό παρουσίασες ;
SB_1957 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Κατανοητό και σωστό να μην δίνουν "αβέρτα-κουβέρτα" πιστωτικές κάρτες, όπως, κακώς, γινόταν παλιά, αλλά η δέσμευση ισόποσου με το όριο συναλλαγών σε καταθετικό είναι υπερβολική. Αλλά όταν είσαι χρόνια πελάτης νομίζω ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι χωρίς συνδρομή και ας είναι μικρότερο το πιστωτικό όριο. Γιατί να είναι 5.000? Και πώς εξασφαλίζονται από τυχόν "κατάχρηση" από τους παλιούς κατόχους καρτών? Εμείς έχουμε κάρτες της εθνικής με πιστωτικό όριο 5.000, ενώ δεν έχουμε πλέον χρήματα στην εθνική. Τις χρησιμοποιούμε για να πληρώνουμε μόνο τέλη, φόρους, ασφάλιστρα κ.λπ. με δόσεις.
Iamthagod Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Προσωπικά πάντως έχω πιστωτική της Eurobank χωρίς να έχω καν λογαριασμό εκεί @Iamthagod, αν επιτρέπεται, τι τάξεως εκκαθαριστικό παρουσίασες ; Μεγαλο φιλε @AristidisZ @SB_1957 το ποσο που επιλεχθηκε ηταν τυχαιο και δεν αποφασιστηκε με συγκεκριμενα κριτηρια. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Iamthagod Απαντηση σε sb_1957
logistoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Και πώς εξασφαλίζονται από τυχόν "κατάχρηση" από τους παλιούς κατόχους καρτών? από το ιστορικό και η αδερφή μου έβγαζε κάρτες όταν τις μοίραζαν έξω από το πανεπιστήμιο σαν καρτοκινητές, τις πλήρωνε αύξησε τα όρια και τώρα έχει όρια που περνούν αρκετά και το ετήσιό της εισόδημα επειδή ήταν όλα αυτά τα χρόνια συνεπής εγώ από την άλλη με παρόμοια εικόνα που θέλησα να βγάλω τα πρόσφατα χρόνια αναστέναξα και να βγάλω, αλλά και να έχω ένα αξιοπρεπές όριο 25 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Μεγαλο φιλε @AristidisZ @SB_1957 το ποσο που επιλεχθηκε ηταν τυχαιο και δεν αποφασιστηκε με συγκεκριμενα κριτηρια. δεν είναι τυχαίο, προφανώς το μεγάλο εκκαθαριστικό σου έδωσε 5χιλιαρο σήμερα μπορεί πριν χρόνια να σου έδινε και 15χιλιαρο, αλλά σήμερα 5χιλιάρικα κάρτα δεν σου δίνουν "τυχαία" εδώ άτομα με κερδοφόρες επιχειρήσεις (εντάξει όχι τεραστίου μεγέθους, αλλά πολύ άνω του μ.ο.) και με το ζόρι παίρνουν 2 χιλιάδες από την άλλη όμως και 5 χιλιάρικα με 5 χιλιάδες δέσμευση δεν είναι πιστωτικό όριο, είναι μια διαχείριση που στην τελική θα μπορούσες να κάνεις και μόνος σου και το μόνο που χάνεις είναι τις άτοκες δόσεις Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από logistoulis
SB_1957 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε από το ιστορικό και η αδερφή μου έβγαζε κάρτες όταν τις μοίραζαν έξω από το πανεπιστήμιο σαν καρτοκινητές, τις πλήρωνε αύξησε τα όρια και τώρα έχει όρια που περνούν και το ετήσιό της εισόδημα επειδή ήταν όλα αυτά τα χρόνια συνεπής εγώ από την άλλη με παρόμοια εικόνα που θέλησα να βγάλω τα πρόσφατα χρόνια αναστέναξα και να βγάλω, αλλά και να έχω ένα αξιοπρεπές όριο Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργούν. Γιατί, ενώ όπως είπα, έχουμε εδώ και δεκαετίες κάρτες της εθνικής -πάντα πληρώνονταν έγκαιρα όλο το ποσό- όταν άρχισε η κρίση, ενώ στην master ανέβαινε σταθερά το όριο, χωρίς να κάνουμε τίποτε, στην visa μειώθηκε στα 600 από 2000 και μάλιστα έγινε ενώ είμασταν εξωτερικό και μας έβαλαν ποινή γιατί ξεπεράσαμε το όριο κατά 100 ευρώ!!! Στην alpha μας μείωσαν το όριο, αλλά τους πήγαμε τα εκκαθαριστικά και το ανέβασαν. Στην eurobank μας πήραν τηλέφωνο να μας ρωτήσουν αν θέλουμε να μας ανεβάσουν το όριο! Σε καμιά δεν πληρώνουμε συνδρομή.
logistoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ με την άλφα δεν βγάζω άκρη, από κει παίρνω μόνο τον μισθό μου και τα βάζω στην τράπεζα με την οποία δουλεύω σε αδερφή και πατέρα που έχουν εκεί κάρτες από εποχή citibank δεν τους έχουν πειράξει κάτι, τους έλεγαν για συνδρομή, αλλά τελικά δεν έχει παίξει κάτι τέτοιο στην euro εμένα μου είπαν ότι θα έχω συνδρομή αν δεν φτάνω ένα συγκεκριμένο ποσό συναλλαγών, το οποίο το ξεπερνάω κατά πολύ έτσι κι αλλιώς γιατί όπως είπα και καφέδες με πιστωτική παίρνω , βασικά σχεδόν όλα τα έξοδα από κει περνάνε κουβέντες για αλλαγή ορίων δεν έχουμε κάνει, ούτε θέλουν μάλλον αλλά ούτε κι εγώ, αν αυξήσω το εισόδημά μου το συζητάμε, τώρα είμαι οκ εκεί που είμαι Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από logistoulis
Iamthagod Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Πέρασα σήμερα από την Alpha Bank, πήρα άμεση προέγκριση χωρίς δέσμευση ποσού, χωρίς να διαθέτω καν καταθετικό λογαριασμό στην τράπεζα. Οπότε οι της Εθνικής κάπου πρέπει να αναθεωρήσουν γενικά την αντιμετώπιση τους προς τους καλούς τους πελάτες.
logistoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μακάρι να προχωρήσει, εγώ όπως είπα με την άλφα δεν τα βρήκα μου έκαναν προέγκριση, όλα οκ μου στέλνουν συμβόλαια με κούριερ υπογράφω όλα οκ και μετά νέκρα περνάνε 2+ βδομάδες παίρνω τηλέφωνο, λέω τι θα γίνει; μου λένε να το δούμε, ααα τελικά φάγατε άκυρο γιατιιιί;;; λέω εγώ μου λέει ο υπάλληλος στη γραμμή ότι δεν ξέρει τον λόγο, το τμήμα καρτών είναι αυτόνομο και δεν μιλάει με τα άλλα οπότε δεν μπορώ να μάθω γιατί ενώ πήρα προέγκριση τελικά δεν πήρα τελική έγκριση μου λέει μήπως τα δικαιολογητικά μου είχαν πρόβλημα και να ξανακάνω αίτηση.. καλά άντε γεια.. αφού δε μου λέτε ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς δεν θα κάτσω να τα ξαναμαζεύω, παρότι μου είναι το πιο εύκολο πράγμα εμένα συγκεκριμένα να τα βγάλω αφού εγώ τα βγάζω (και απλά τα πάω για σφράγισμα στο αφεντικό), αλλά δεν θα χάνω το χρόνο μου με μυστήρια Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από logistoulis
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Iamthagod είπε Πέρασα σήμερα από την Alpha Bank, πήρα άμεση προέγκριση χωρίς δέσμευση ποσού, χωρίς να διαθέτω καν καταθετικό λογαριασμό στην τράπεζα. Οπότε οι της Εθνικής κάπου πρέπει να αναθεωρήσουν γενικά την αντιμετώπιση τους προς τους καλούς τους πελάτες. Το πιθανότερο που μπορεί να συμβεί σήμερα στην Ελλάδα είναι να αναθεωρήσει η Alpha
chsam Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Iamthagod είπε Πέρασα σήμερα από την Alpha Bank, πήρα άμεση προέγκριση χωρίς δέσμευση ποσού, χωρίς να διαθέτω καν καταθετικό λογαριασμό στην τράπεζα. Οπότε οι της Εθνικής κάπου πρέπει να αναθεωρήσουν γενικά την αντιμετώπιση τους προς τους καλούς τους πελάτες. Κ εγω πριν εναμιση χρονο δοκιμασα στην πειραιως και εφαγα ακυρο, αμεσως εκανα online αιτηση με οτι στοιχεια ζητουσαν στην alpha,προεγκριθηκε, σε κανα δυο μερες ηρθε ο κουριερ σπιτι για υπογραφες κτλ και σε τρεις εβδομαδες το πολυ την ειχα στα χερια μου.Με μισθο τοτε λιγο πανω απο 600...
Ribopaido Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Επαναφέρω το θέμα για μια ερώτηση που εχω αν γνωρίζει κανεις. Εκανα σήμερα ( λόγω κόσμου στο ταμείο και χαλασμένου easypay Μηχανήματος ) πληρωμή πιστωτικής κάρτας μεσω atm αλλα δεν φαινόταν η κίνηση σε ερώτηση που κάνω , ούτε καποια διαφορά στο διαθέσιμο υπόλοιπο. Μέσα που βρήκα ενα υπάλληλο μου είπε πως οι πληρωμές μεσω atm φαίνονται την επόμενη ακριβώς εργάσιμη και να μην αγχώνομαι. Γνωρίζει κανεις τι ισχύει?
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, Ribopaido said: Καλησπέρα σε όλους! Επαναφέρω το θέμα για μια ερώτηση που εχω αν γνωρίζει κανεις. Εκανα σήμερα ( λόγω κόσμου στο ταμείο και χαλασμένου easypay Μηχανήματος ) πληρωμή πιστωτικής κάρτας μεσω atm αλλα δεν φαινόταν η κίνηση σε ερώτηση που κάνω , ούτε καποια διαφορά στο διαθέσιμο υπόλοιπο. Μέσα που βρήκα ενα υπάλληλο μου είπε πως οι πληρωμές μεσω atm φαίνονται την επόμενη ακριβώς εργάσιμη και να μην αγχώνομαι. Γνωρίζει κανεις τι ισχύει? Κατά πάσα πιθανότητα, ισχύει αυτό που σου είπε ο υπάλληλος της τράπεζας. Με μετρητά πλήρωσες;
Ribopaido Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε Κατά πάσα πιθανότητα, ισχύει αυτό που σου είπε ο υπάλληλος της τράπεζας. Με μετρητά πλήρωσες; Nαι με μετρητά . Aπλα επειδή το έκανα χωρίς φάκελο , νόμιζα ο χαζος θα φανουν επιτόπου. Αν δουλευε το easypay θα το εκανα σαν κατάθεση ονλαιν
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μην αγχωνεσαι, θα τη δεις 😎 1
chsam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ribopaido είπε Nαι με μετρητά . Aπλα επειδή το έκανα χωρίς φάκελο , νόμιζα ο χαζος θα φανουν επιτόπου. Αν δουλευε το easypay θα το εκανα σαν κατάθεση ονλαιν Εφοσον εκανες καταθεση μετρητων πρεπει πρωτα να καταμετρηθουν για επιβεβαιωση και μετα θα φανουν, αν κ καθε τραπεζα εχει την δικη της μεθοδο.Μετα το κλεισιμο του καταστηματος που την κανουν ή στην χειροτερη την επομενη εργασιμη. Ακυρο το προηγουμενο, λαθος διαβασα. Η πληρωμη βρισκεται σε επεξεργασια και θα φανει σε μια εργασιμη η πιστωση.Ετσι γινεται και οταν την κανω με e-banking. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από chsam 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα