vounisios Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Πω πω και χαρηκα & εγω οταν μου την δωσαν...Αυριο κι ολας την παω για ακυρωση...σας ευχαριστω πολυ!
Bomber-21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Έχω μια πιστωτική στην Πειραιώς στην οποία έχω κάποιες δόσεις. Αν βγάλω πιστωτική άλλης τράπεζας, μπορώ να μεταφέρω σε αυτήν τις δόσεις της πρώτης κάρτας;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Πάντως παιζει η πιστωτική που σου έδωσαν να ειναι δωρεάν λόγω μισθοδοσίας π.χ. Αντι να ρωτήσεις στο φορουμ καλυτερα να διαβάσεις τους όρους που υπέγραψες 3
vounisios Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Πάντως παιζει η πιστωτική που σου έδωσαν να ειναι δωρεάν λόγω μισθοδοσίας π.χ. Αντι να ρωτήσεις στο φορουμ καλυτερα να διαβάσεις τους όρους που υπέγραψες Ναι...καθως μου τις δωσανε και τις δυο, πριν κανα 6μηνο & βαλε(Χρεωστικη & Πιστωτικη), τη μονη που χρησιμοποιω συνεχως, ειναι της μισθοδοσιας, τη χρεωστικη...Την Πιστωτικη σχεδον την εχω ξεχασει, αφου δεν την χρησιμοποιησα καθολου & ουτε προκειται να συναλλαχτω μ αυτην...Ακυρωση αυριο κι ολας στην ΕΤΕ....Καλο βραδυ φιλοι μου.ευχαριστω πολυ!
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, vounisios είπε τη μονη που χρησιμοποιω συνεχως, ειναι της μισθοδοσιας, τη χρεωστικη...Την Πιστωτικη σχεδον την εχω ξεχασει Πρεπει να μαθεις να κανεις ακριβως το αντιθετο και την χρεωστική να την εχεις για μια στις τόσες που θα χρειαστείς μετρητά απο ατμ και μονο τοτε 2
Bomber-21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πρεπει να μαθεις να κανεις ακριβως το αντιθετο και την χρεωστική να την εχεις για μια στις τόσες που θα χρειαστείς μετρητά απο ατμ και μονο τοτε Γιατί το λες αυτό;
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 9 hours ago, NikosKallithea said: Πρεπει να μαθεις να κανεις ακριβως το αντιθετο και την χρεωστική να την εχεις για μια στις τόσες που θα χρειαστείς μετρητά απο ατμ και μονο τοτε Οι πιστωτικές δεν κάνουν για όλους...
vounisios Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Τελος η πιστωτικη καρτα...την παρεδωσα στην ΕΤΕ σημερα & την ακυρωσαν, χωρις καποια συνδρομη για το 6μηνο που την ειχα...σας ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, vounisios είπε Τελος η πιστωτικη καρτα...την παρεδωσα στην ΕΤΕ σημερα & την ακυρωσαν, χωρις καποια συνδρομη για το 6μηνο που την ειχα...σας ευχαριστω! Εύχομαι να μην το μετάνιωσεις και αν το μετανιώσεις να μπορείς να βγάλεις πιστωτική
darkogr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά θα ήθελα να μάθω. Αν πχ έχω συνολική δόση 100 ευρώ το μήνα και αντί για 100 κάνω πληρωμή 300-400 ευρώ, θα προσαρμοστούν οι μήνες των δόσεων με το ίδιο ποσό σαν πληρωμή ή θα μικρύνει το ποσό των επόμενων δόσεων ή τίποτα από τα 2;
kax54638 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, darkogr said: Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά θα ήθελα να μάθω. Αν πχ έχω συνολική δόση 100 ευρώ το μήνα και αντί για 100 κάνω πληρωμή 300-400 ευρώ, θα προσαρμοστούν οι μήνες των δόσεων με το ίδιο ποσό σαν πληρωμή ή θα μικρύνει το ποσό των επόμενων δόσεων ή τίποτα από τα 2; Θα κρατηθούν τα λεφτά στην κάρτα για την εξόφληση μελλοντικών λογαριασμών της. Στο παράδειγμα σου, αν βάλεις 300 με οφειλή 100 θα κρατηθούν τα 200 και αν τον επόμενο μήνα η οφειλή σου είναι 150 θα πληρωθεί από αυτά τα 200 και θα σου μείνουν άλλα 50 για τον επόμενο λογαριασμό κοκ. 1
darkogr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, kax54638 είπε Θα κρατηθούν τα λεφτά στην κάρτα για την εξόφληση μελλοντικών λογαριασμών της. Στο παράδειγμα σου, αν βάλεις 300 με οφειλή 100 θα κρατηθούν τα 200 και αν τον επόμενο μήνα η οφειλή σου είναι 150 θα πληρωθεί από αυτά τα 200 και θα σου μείνουν άλλα 50 για τον επόμενο λογαριασμό κοκ. Δεν έχω σκοπό να προστεθούν άλλα στην κάρτα δηλαδή να έχω αυτά τα 100 ευρώ κάθε μήνα σαν λογαριασμό. Οπότε απλά για 3-4 μήνες όσο είναι το υπόλοιπο που θα έχει μείνει μέσα απλά δε θα χρειάζεται να πληρώνω την κάρτα; Να μειωθεί το ποσό πληρωμής εφόσον δώσω παραπάνω δεν είναι εφικτό;
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 9 minutes ago, darkogr said: Δεν έχω σκοπό να προστεθούν άλλα στην κάρτα δηλαδή να έχω αυτά τα 100 ευρώ κάθε μήνα σαν λογαριασμό. Οπότε απλά για 3-4 μήνες όσο είναι το υπόλοιπο που θα έχει μείνει μέσα απλά δε θα χρειάζεται να πληρώνω την κάρτα; Να μειωθεί το ποσό πληρωμής εφόσον δώσω παραπάνω δεν είναι εφικτό; Όσα χρήματα και να βάλεις στην κάρτα δεν θα αλλάξουν οι προκαθορισμένες ημερομηνίες πληρωμών των δόσεων. Απλά το υπόλοιπο της κάρτας θα μεγαλώσει, η δική μου αυτή τη στιγμή είναι στα μείον 100, αν βάλω ένα χιλιάρικο μέσα τότε θα πάει στα 900. 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Οι δόσεις ειναι και δεν προεξοφλούνται Για να κάνεις προεξόφληση πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα
elgol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 11 hours ago, Joshua21 said: Όσα χρήματα και να βάλεις στην κάρτα δεν θα αλλάξουν οι προκαθορισμένες ημερομηνίες πληρωμών των δόσεων. Απλά το υπόλοιπο της κάρτας θα μεγαλώσει, η δική μου αυτή τη στιγμή είναι στα μείον 100, αν βάλω ένα χιλιάρικο μέσα τότε θα πάει στα 900. Ακριβως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα