alienbass Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Εννοεί ότι στης 18/4 λήγει ο τελευταίος λογαριασμός που έχει εκδοθεί και έχει ποσό πληρωμής 0.00 ευρώ. Πράγμα που σημαίνει ότι η αγορές που έχεις κάνει θα εμφανιστούν στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί και θα έχεις περιθώριο να τα πληρώσεις μέχρι την λήξη του (Ημερομηνία πληρωμής). Εκεί που λέει "Τρέχουσα Οφειλή" πάντως μου δείχνει το συνολικό ποσό που έχω ξοδεψει μέχρι στιγμής. Και την πρώτη αγορά την είχα κάνει στις 27 Μαρτίου, οπότε το περιθώριο τελικά για να εξοφλήσει κανείς την πιστωτική είναι περισσότερο 1 μήνα? Ο επόμενος λογαριασμός δηλαδη που θα βγει και θα περιέχει το ποσό που ξόδεψα θα ειναι στις 18/5? Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από alienbass
asdfnikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, alienbass είπε Εκεί που λέει "Τρέχουσα Οφειλή" πάντως μου δείχνει το συνολικό ποσό που έχω ξοδεψει μέχρι στιγμής. Και την πρώτη αγορά την είχα κάνει στις 27 Μαρτίου, οπότε το περιθώριο τελικά για να εξοφλήσει κανείς την πιστωτική είναι περισσότερο 1 μήνα? Ο επόμενος λογαριασμός δηλαδη που θα βγει και θα περιέχει το ποσό που ξόδεψα θα ειναι στις 18/5? Ναι άμα κάνεις κάποια αγορά 1 μέρα μετά την έκδοση του λογαριασμού έχεις παραπάνω από 1.5 μήνα για να την εξοφλήσεις αν υπολογίσεις 30 μέρες για την έκδοση του επόμενου και 20 μέρες περιθώριο μέχρι την λήξη του. 2 1
nosvasedis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα προϊόν κοντά στα 1.500 ευρώ και για να κάνω αυτή την αγορά σκέφτομαι να εκδώσω πιστωτική κάρτα Πειραιώς (Άτοκες δόσεις θα επιλέξω γύρω στις 4-5). Γενικά σκέφτομαι να μην κάνω άλλες αγορές πέρα από αυτήν. Τι ακριβώς θα πρέπει να πληρώνω το μήνα; Θα υπάρξει κάποιος τοκισμός; Εφόσον κρατήσω την κάρτα χωρίς να την ακυρώσω, απλά για να την έχω, θα πληρώνω μετά μόνο την ετήσια συνδρομή (29 ευρώ); Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από nosvasedis
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, nosvasedis είπε Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα προϊόν κοντά στα 1.500 ευρώ και για να κάνω αυτή την αγορά σκέφτομαι να εκδόσω πιστωτική κάρτα Πειραιώς (Άτοκες δόσεις θα επιλέξω γύρω στις 4-5). Γενικά σκέφτομαι να μην κάνω άλλες αγορές πέρα από αυτήν. Τι ακριβώς θα πρέπει να πληρώνω το μήνα; Θα υπάρξει κάποιος τοκισμός; Εφόσον κρατήσω την κάρτα χωρίς να την ακυρώσω, απλά για να την έχω, θα πληρώνω μετά μόνο την ετήσια συνδρομή (29 ευρώ); Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπέρα. Καταρχήν την πιστωτική δεν θα την εκδώσεις εσύ, η τράπεζα Πειραιώς θα την εκδώσει, και αυτό ΑΝ εγκρίνει το αίτημα σου, και με το πιστωτικό όριο που αυτή νομίζει. Επίσης ούτε τις άτοκες δόσεις επιλέγεις εσύ, αυτό είναι κάτι που προσφέρει το κατάστημα από το οποίο θα κάνεις την αγορά. Και όχι, δεν θα πληρώνεις κάτι παραπάνω από το συμφωνημένο, αλλιώς δεν θα λέγονταν άτοκες δόσεις. Και ναι, αν την κρατήσεις χωρίς να τη χρησιμοποιείς θα χρεώνεσαι με την ετήσια συνδρομή. 1
nosvasedis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Καλησπέρα. Καταρχήν την πιστωτική δεν θα την εκδώσεις εσύ, η τράπεζα Πειραιώς θα την εκδώσει, και αυτό ΑΝ εγκρίνει το αίτημα σου, και με το πιστωτικό όριο που αυτή νομίζει. Επίσης ούτε τις άτοκες δόσεις επιλέγεις εσύ, αυτό είναι κάτι που προσφέρει το κατάστημα από το οποίο θα κάνεις την αγορά. Και όχι, δεν θα πληρώνεις κάτι παραπάνω από το συμφωνημένο, αλλιώς δεν θα λέγονταν άτοκες δόσεις. Και ναι, αν την κρατήσεις χωρίς να τη χρησιμοποιείς θα χρεώνεσαι με την ετήσια συνδρομή. Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ!
tyf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα. να ρωτησω κατι και εγω. εχω μια πιστωτικη της εθνικης. οταν κανω ατοκες δοσεις θα μου ερχεται ειδοποιηση απο webbank η απο καπου αλλου οτι πρεπει να πληρωσω την δοση?
Bitbit Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, tyf είπε καλησπερα. να ρωτησω κατι και εγω. εχω μια πιστωτικη της εθνικης. οταν κανω ατοκες δοσεις θα μου ερχεται ειδοποιηση απο webbank η απο καπου αλλου οτι πρεπει να πληρωσω την δοση? ο λογαριασμός που εκδίδεται κάθε μήνα έχει μέσα όλες τις οφειλές. τι ειδοποίηση θέλεις; δε κατάλαβα τι ρωτάς τόσο καιρό πως πλήρωνες;
tyf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε ο λογαριασμός που εκδίδεται κάθε μήνα έχει μέσα όλες τις οφειλές. τι ειδοποίηση θέλεις; δε κατάλαβα τι ρωτάς τόσο καιρό πως πλήρωνες; τωρα την εβγαλα. μεχρι στιγμης οτι εχω πληρωση το εξοφλησα μετα απο λιγο. λογαριασμος εννοεις θα μου ερχεται εντυπως με ταχυδρομειο η θα φαινεται στο ebanκing?
Bitbit Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, tyf είπε τωρα την εβγαλα. μεχρι στιγμης οτι εχω πληρωση το εξοφλησα μετα απο λιγο. λογαριασμος εννοεις θα μου ερχεται εντυπως με ταχυδρομειο η θα φαινεται στο ebanκing? εκδίδεται κάθε μήνα και τον βλέπεις στο web banking. Λογικά σου έρχεται ειδοποίηση μέσω email και σου δίνει περιθώριο ενός μήνα περίπου να πληρώσεις. Αν θες φαντάζομαι θα τον στέλνουν και εντύπως. Εγώ το έχω σταματήσει αυτό σε όλους τους λογαριασμούς 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Κάποιες τράπεζες (π.χ. Eurobank) στέλνουν εμαιλ οταν εκδίδεται ο λογαριασμός. Σε κάθε περίπτωση πάντως, την οφειλή σου μπορεις να την βλέπεις ανα πάσα στιγμή στο e-banking και να την πληρώνεις ανα πάσα στιγμή. 1
Stam53 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κάποιες τράπεζες (π.χ. Eurobank) στέλνουν εμαιλ οταν εκδίδεται ο λογαριασμός. Ποτέ δεν πήρα mail από Eurobank και ο έντυπος λογαριασμός έρχεται πολλές φορές μετά τη λήξη πληρωμής ή στη καλύτερη περίπτωση 3-4 μέρες πριν τη λήξη του, 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Stam53 είπε Ποτέ δεν πήρα mail από Eurobank και ο έντυπος λογαριασμός έρχεται πολλές φορές μετά τη λήξη πληρωμής ή στη καλύτερη περίπτωση 3-4 μέρες πριν τη λήξη του, Να τον κανεις ηλεκτρονικό και να μην περιμένεις απο τα ελλ ταχυδρομεία. Πιστευω ότι οπως όλες η τραπεζες εχει αυτη την δυνατότητα και η Eurobank 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Stam53 είπε Ποτέ δεν πήρα mail από Eurobank και ο έντυπος λογαριασμός έρχεται πολλές φορές μετά τη λήξη πληρωμής ή στη καλύτερη περίπτωση 3-4 μέρες πριν τη λήξη του, Δε το εχεις ενεργοποιήσει τότε. Όλες οι πιστωτικές της κάρτες έχουν δυνατότητα e-bill... 2
vounisios Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Γεια σας φιλοι μου....μαζι με την Χρεωστικη καρτα που πηρα πριν μισο χρονο περιπου απο ΕΤΕ, μου δωσανε & μια ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ...Εγω βεβαια την πιστωτικη δεν την ζητησα,αλλα,μου την δωσανε...Δεν προκειται να την χρησιμοποιησω ΠΟΤΕ. Θα μου χρεωσουν συνδρομη καποια στιγμη? αν ειναι ετσι να παω αυριο κι ολας να την ακυρωσω αφου δεν την χρησιμοποιω. Θα ηθελα μια ενημερωση σας. σας ευχαριστω.
johnieXoX Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, vounisios είπε Γεια σας φιλοι μου....μαζι με την Χρεωστικη καρτα που πηρα πριν μισο χρονο περιπου απο ΕΤΕ, μου δωσανε & μια ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ...Εγω βεβαια την πιστωτικη δεν την ζητησα,αλλα,μου την δωσανε...Δεν προκειται να την χρησιμοποιησω ΠΟΤΕ. Θα μου χρεωσουν συνδρομη καποια στιγμη? αν ειναι ετσι να παω αυριο κι ολας να την ακυρωσω αφου δεν την χρησιμοποιω. Θα ηθελα μια ενημερωση σας. σας ευχαριστω. ναι, θα σε χρεώσουν ετήσια συνδρομή να την ακυρώσεις το συντομότερο! εξάλλου, οι πιστωτικές είναι του εξαποδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα