Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα εχω και γω μια ερωτηση.εχω απληρωτο λογαριασμο στην πιστωτικη 1000€.μ ετυχαν κατι εξοδα κ δεν μπορω να την αποπληρωσω στους επομενους 2 μηνες.θα φτασει με τους τοκους κανα 1400€ ;12%  επιτοκιο εχειη καρτα μ.

Επεξ/σία από soundou
  • Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, soundou είπε

καλημερα εχω και γω μια ερωτηση.εχω απληρωτο λογαριασμο στην πιστωτικη 1000€.μ ετυχαν κατι εξοδα κ δεν μπορω να την αποπληρωσω στους επομενους 2 μηνες.θα φτασει με τους τοκους κανα 1400€ ;12%  επιτοκιο εχειη καρτα μ.

Πλήρωνε την Ελάχιστη καταβολή τουλάχιστον για να μην βγεις ληξιπρόθεσμος.

Κάπου στα 20 ευρώ θα είναι οι τόκοι για τους δύο μήνες στα 1.000 ευρώ με 12% Επιτόκιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, soundou είπε

το επιτόκιο είναι πάντα ετήσιο. άρα χοντρικά για 2 μήνες θα έχεις όπως σου απάντησαν ~20€

• Thanks 1
Δημοσ.

12% επιτόκιο στα 1000€ είναι 120€/έτος (χονδρικά, γιατί οι τόκοι, επανατοκίζονται κλπ)

12% είναι λίγο όμως. Κάπου στο 20% παίζουν οι τόκοι.

• Thanks 1
Δημοσ.

σιγουρα ρε παιδια; γτ πηρα στηνντραπεζα κ μου λεει το υπολοιπο οφελης + το επιτοκιο ημερισιο μεχρι το επομενο λογαριασμο.κ γω καταλαβα 1000 € χρωσταω και βαλε και 12% δηλαδη αυριο θα ειναι 1012€ μεθαυριο τα 1012+ 12%  και καθε μερα θα ανεβαινει ετσι.

Δημοσ.

κι εμένα μου κάνει εντύπωση το 12%. Συνήθως είναι ~17% και αν κάνεις ανάληψη πάμε στο 20%.

Όχι δε πάει ανα μέρα. Πάντα εννοούμε ετήσιο επιτόκιο. Οπότε κάνεις τη διαίρεση για να δεις πόσο δίνεις την ημέρα. Βέβαια υπάρχουν και οι ανατοκισμοί αλλά είναι ψιλά. γι αυτό σου λέμε στο περίπου

Δημοσ.

Παιδιά περιμένω τη πιστωτικής της εθνικής ,να μου έρθει την προηγουμενη παρασκευη εκδόθηκε. Λέτε να φαει κανα δυο εβδομάδες?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Bitbit είπε

κι εμένα μου κάνει εντύπωση το 12%. Συνήθως είναι ~17% και αν κάνεις ανάληψη πάμε στο 20%.

Όχι δε πάει ανα μέρα. Πάντα εννοούμε ετήσιο επιτόκιο. Οπότε κάνεις τη διαίρεση για να δεις πόσο δίνεις την ημέρα. Βέβαια υπάρχουν και οι ανατοκισμοί αλλά είναι ψιλά. γι αυτό σου λέμε στο περίπου

οποτε 1000€ × 12%= 120€

120÷12= 10€ αυτον τον μηνα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, soundou είπε

οποτε 1000€ × 12%= 120€

120÷12= 10€ αυτον τον μηνα

Ναι έτσι. απλά κοίτα αυτό με το 12%, μήπως είναι παραπάνω

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Ναι έτσι. απλά κοίτα αυτό με το 12%, μήπως είναι παραπάνω

οχι 12% ειναι.καλα και 20% θα παει 1020 στον επομενο λογαριασμο.δηλαδη στης  6 αυγουστου που θα βγει ο επομενος λογαριασμος  θα πρεπει να βαλω χοντρα ας πουμε κανα 1050€

Δημοσ.

Στις 2/7/2021 στις 12:02 ΜΜ, soundou είπε

οχι 12% ειναι.καλα και 20% θα παει 1020 στον επομενο λογαριασμο.δηλαδη στης  6 αυγουστου που θα βγει ο επομενος λογαριασμος  θα πρεπει να βαλω χοντρα ας πουμε κανα 1050€

αν πας στη τραπεζα και τους πεις ποιο ειναι το τελικο ποσο θα σου πουν  ,αλλα πρεπει να πας πριν την ημερομηνια  εκδοσης του νεου λογαριασμου γιατι θα βγουν νεοι τοκοι

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω μια ερώτηση σχετικά με την ημερομηνία εξόφλησης της πιστωτικής. Εχω βγάλει πρόσφατα μία απο εθνική και εχω επιλέξει ότι θα κάνω εξόφληση ολόκληρου του ποσού στις ρυθμίσεις. Έκανα καποιες αγορές τις τελευταίες μέρες και τωρα μεσα στο ibank account μου γραφει Ημ/νία πληρωμής (τελευταίου statement) 18/04/2022 και  Συνολική Οφειλή (τελευταιου statement) 0,00 €. Αυτό τι σημαίνει ακριβώς? οτι αυριο στις 18 θα πρέπει να εξοφλήσω ολόκληρο το ποσό για να μην μπουν τοκοι? 

Επεξ/σία από alienbass
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alienbass είπε

Παιδιά έχω μια ερώτηση σχετικά με την ημερομηνία εξόφλησης της πιστωτικής. Εχω βγάλει πρόσφατα μία απο εθνική και εχω επιλέξει ότι θα κάνω εξόφληση ολόκληρου του ποσού στις ρυθμίσεις. Έκανα καποιες αγορές τις τελευταίες μέρες και τωρα μεσα στο ibank account μου γραφει Ημ/νία πληρωμής (τελευταίου statement) 18/04/2022 και  Συνολική Οφειλή (τελευταιου statement) 0,00 €. Αυτό τι σημαίνει ακριβώς? οτι αυριο στις 18 θα πρέπει να εξοφλήσω ολόκληρο το ποσό για να μην μπουν τοκοι? 

Εννοεί ότι στης 18/4 λήγει ο τελευταίος λογαριασμός που έχει εκδοθεί και έχει ποσό πληρωμής 0.00 ευρώ.

Πράγμα που σημαίνει ότι η αγορές που έχεις κάνει θα εμφανιστούν στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί και θα έχεις περιθώριο να τα πληρώσεις μέχρι την λήξη του (Ημερομηνία πληρωμής). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...