BrahmaBull Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω root στο κινητό και να βάλω μια custom rom την LightJB πιθανόν..αλλά δεν γνωρίζω αν θα έχει ελληνική γλώσσα το κινητό. Όταν βάζω custom roms θα έχω την ελληνική γλώσσα;
ioulios ptimper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ναι, στις custom roms εχεις την ελληνικη εκτος απο τις περιπτωσεις που αναφερεται περιορισμενος αριθμος γλωσσων. Πάντως αν θες κοιτα και για την rom της cyanogenmod...
BrahmaBull Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ναι, στις custom roms εχεις την ελληνικη εκτος απο τις περιπτωσεις που αναφερεται περιορισμενος αριθμος γλωσσων. Πάντως αν θες κοιτα και για την rom της cyanogenmod... Έχω διαβάσει πως τρώει κολλήματα και δεν δουλεύουν αρκετά πράγματα. Εσύ έχεις το S Advance με cyanogenmod;
ioulios ptimper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 οχι εχω σεταρει το galaxy ace με cyanogen mod (δεν θυμαμαι το 9 η το 10) παντως τρεχει ανδροιδ ξελλυ βεαν 4.2.2. οχι εχω σεταρει το galaxy ace με cyanogen mod (δεν θυμαμαι το 9 η το 10) παντως τρεχει ανδροιδ ξελλυ βεαν 4.2.2. απο οτι ειδα ειναι ακομη σε βετα φαση...οποτε ακυρο το cyanogen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα