Eru Iluvatar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Χαίρεται, ο θείος μου χρειάζεται να κάνει αναβάθμιση στο 5 χρονών σύστημά του, το οποίο έχει τα εξής χαρακτηριστικα: CPU: socket 775 με επεξεργαστή Intel Core 2, Quad Q9400 Motherboard: EP35C-DS3R Μνήμη: 2 gigs, DDR3 GPU: Nvidia GForce 9600 gt Windows XP 32 bit Το θέμα είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα μνήμης --- κολλήματα γενικά---. Η χρήση που θέλει να κάνει είναι απλή, δηλαδή browsing, καμμιά ταινία, εργασία στο Microsoft Office etc, δεν παίζει παιχνίδια και θέλει να κρατήσει την ίδια κάρτα γραφικών. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? --- ΌχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? --- ΌχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε --- Ιωάννινα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Μπορεί να είναι και από διαφορετικά καταστήματα. Μπορεί να διαθέσει από 200-300 ευρώ. Ευχαριστώ
giokou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Άλλα 2gb DDR3 ram να βάλετε σίγουρα. Τι ακριβώς εννοείς ''κολλήματα'' ?
WalkerSW Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω πάλι πιστεύω οτι θέλει ενα φρέσκαρισμα το λειτουργικο... Ο υπολογιστής είναι υπέρ αρκετός για αυτη την χρήση... Αν παίζει με vista μετάβαση οπωσδήποτε σε 7αρια η 8αρια. Η μοναδική αναβάθμιση που έχει κάποιο νόημα είναι η αύξηση της ραμ.
giokou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αν παίζει με vista Μα δε προσέχετε καθόλου? Αφού λέει, ότι έχει XP 32bit. Οπότε πάλι στην αύξηση της ram παραμένουμε.
Eru Iluvatar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Άλλα 2gb DDR3 ram να βάλετε σίγουρα. Τι ακριβώς εννοείς ''κολλήματα'' ? Ναι κι εγώ για μνήμη λέω. Μήπως να αλλάξει και το λειτουργικό, να πάει πχ στα Windows 7; Καμμιά πρόταση για αναβάθμιση ΜΟΒΟ, Επεξεργαστή και RAM; Γενικά αξίζει; Οτάν λέω προβλήματα μνήμης εννοώ ότι του βγάζει ένα παράυθρο που λέει πχ "Χαμηλό ποσοστό εικονικής μνήμης κλπ".
adtakhs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Βάζεις άλλα 4 gb ram !! Βάζεις έναν SSD δίσκο 120GB SATA III Βάζεις και φρέσκα WINDOWS 7 64BIT και το σύστημα πετάει !!!!
giokou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι κι εγώ για μνήμη λέω. Μήπως να αλλάξει και το λειτουργικό, να πάει πχ στα Windows 7; Καμμιά πρόταση για αναβάθμιση ΜΟΒΟ, Επεξεργαστή και RAM; Γενικά αξίζει; Οτάν λέω προβλήματα μνήμης εννοώ ότι του βγάζει ένα παράυθρο που λέει πχ "Χαμηλό ποσοστό εικονικής μνήμης κλπ". Ε ναι ΟΚ, θέλει ram το μηχάνημα λέμε! Κατά τη γνώμη μου, για τέτοιου είδους χρήση, όχι απλά δεν αξίζει αναβάθμιση αυτών που λες, αλλά είναι παντελώς άσκοπη και ανούσια, χώρια τα €πουλα που θα σπαταληθούν άδικα! Συνιστώ εντόνως: 1. τοποθέτηση + 2gb DDR3 ram 2. Format 3. Εγκατάσταση Windows 7
Zaknafein Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνώ απόλυτα με τον giokou, η όποια αναβάθμιση πέραν της προσθήκης 2gb ram θα έχει ελάχιστη διαφορά για την συγκεκριμένη χρήση. Άντε αν θέλει σώνει κ καλά να ξοδευτεί να βάλει έναν SSD αλλά μέχρι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα