chr32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα εδω και καιρο αλλα δε βρισκω λυση.Εχω ενα λαπτοπ παλιο και εναν σταθερο πιο καινουριο.το προβλημα ειναι το εξης.Χρησιμοποιω internet μεσω usb (cosmote internet onth ego) και συσγκεκριμενα το ΖΤΕ MF662.Το προβλημα ειναι το εξης.Οταν το συνδεω στο λαπτοπ, ανοιγει μονο του το προβλημα, μου ζηταει κωδικο-pin της sim και ολα καλα.Οταν το βαζω στο σταθερο ομως(σε οποιαδηποτε απο τις 10 θυρες) τιιιιποτα.ΕΚανα το εξης, πηρα τους drivers τους εβαλα σε φλασακι και τους περασα στο σταθερο.Ναι οκ, χαρηκα μεχρι εκει.Μετα απο το usb περασα και τους drivers για το ιντερνετ.Περασε κανονικα το προγραμμα, αλλα οταν το ανοιγω λεει οτι δε βρισκει καν τη sim και οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες συνδεσεις.Εκανα επανεγκατασταση, επανεκκινηση αλλα δε γινεται τιποτα εν τελει και σπαω το κεφαλι μου.Να σημειωσω οτι στο πινακα ελεγχου μου βγαζει προγραμμα σε μια συσκευη η οποια ειναι το usb μιας και το πορτ αλλαζει καθε φορα που αλλαζω θεση το usb.Ανοιξα και το troubleshooting των windows με μια μικρη ελπιδα να βοηθησει αλλα οπως παντοτε, δε βοηθησε ποτε.Εχω φτασει σε σημειο τουλαχιστον απελπισιας.Καθε βοηθεια δεκτη. ΥΓ:ο υπολογιστης φορα i5 750 4gb ram 5450(νομιζω) & win 7 home 64bit γνησια edit:κατεβασα τους νεους drivers απο τη κοσμοτε και τους εβαλα σε μια καρτα μνημης που εβαλα στο φλασακι.το διαβασε.εκανα ρισταρτ, το διαβασε παλι.εκανε κ κατι updates δεν εδωσα σημασια σε τι.εε τωρα παλι τιποτα Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2013 από chr32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα