gbouros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα (τα windows δεν βλέπουν τον HDD μου) και ψάχνω λύση σε πιο έμπειρους από μένα. Αγόρασα έναν SSD για να αντικαταστήσω έναν seagate που έβγαλε πολλούς bad sectors και η υγεία του έπεσε στο 16%. Αποσύνδεσα όλους τους σκληρούς και άφησα μόνο τον SSD στον οποίο πέρασα τα win 7 x64. Στη συνέχεια σύνδεσα έναν WD 640GB που έχω με όλα τα back up μου. - Το bios βλέπει ότι έχω SATA 1 KINGSTON SV300 SATA 2 WDS WD6400... - Στο boot device priority HDD: KINGSTON ATAPI CD-ROM IDE: HL-DT-ST-DVRA 1st FLOPPY DRIVE δεν έχει κάποια άλλη επιλογή Όταν μπήκα στα windows μου έβγαλε κάτω δεξια ένα τετραγωνάκι ότι βρέθηκε WD6400... και λειτουργεί κανονικά ΑΛΛΑ δεν φαίνεται από τον windows explorer. Στο disk management βλέπω αυτό Τι να κάνω;
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα reboot έκανες για να περαστεί σωστά ο δίσκος;;;
gbouros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω κάνει πολλά reboot αλλά καμιά προκοπή.
sistah Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ο δισκος σου ειναι foreign, δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ στον δισκο στο administrative tools και import.Βαλτου ενα drive letter και λογικα θα μπορεις να τον δεις παλι.
gbouros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ sistah, όντως με αυτό τον τρόπο τον είδε. Προσωπικά δεν ρίσκαρα να κάνω τίποτα γιατί είμαι άσχετος και φοβόμουν μην τα χάσω όλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα