underground21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα καινούργιο σύστημα με Windows 7 Ultimate x64, με έναν 120 SSD και έναν 500 SATA III ώς δεύτερο. Θέλω να αποθηκεύω τα προγράμματα στον δεύτερο αλλά μετά να μπορώ να κάνω απεγκατάσταση χωρίς να μένουν αρχεία (χρησιμοποιώ το Your Unistaller). Διάβασα σε ξένο forum για αλλαγή στην registry έτσι ώστε να κοιτάζει τον E: π.χ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι η λύση αυτή. Επίσης άλλος τρόπος που βρήκα είναι αυτός http://stackoverflow.com/questions/5542100/changing-program-files-default-location-in-windows-7 (τελευταίο response) αλλά και πάλι θέλω να σιγουρευτώ. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά όταν κάνεις κάτι εγκατάσταση διάλεξε το custom και άλλαξε τον φάκελο εγκατάστασης,κάνε π.χ. έναν φάκελο program files στον sata και βάζε τα εκεί. Οτιδήποτε παραπάνω να κάνεις είναι επικίνδυνο στο να χαλάσεις κάτι και δεν έχεις ουσιαστικό κέρδος. 1
GiannisWalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως είπε και πιο πάνω ο theELF, όταν κάνεις εγκατάσταση να κάνει στον άλλο
underground21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστό αυτό, το γνωρίζω απλά σκεφτόμουν τι γίνεται μετά με το unistall? Δεν θα μου μείνουν αρχεία στην registry κτλ?
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστό αυτό, το γνωρίζω απλά σκεφτόμουν τι γίνεται μετά με το unistall? Δεν θα μου μείνουν αρχεία στην registry κτλ?Αυτό εξαρτάτε καθαρά από το πρόγραμμα απεγκατάστασης που έχει το κάθε πρόγραμμα, και στον c να τα περνάς και όπου και να τα περνάς το ίδιο είναι από αυτήν την άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα