Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω ενα pc στο γραφειο που το χρησιμοποιω σαν server Αποθηκευσης και fax server (δυστυχως ακομα χρειαζεται). Το εχω κανει ftp server και vnc server για να μπορω να βλεπω τα fax και τα αρχεια μου απο το laptop ακομα και απο το κινητο καθως ταξιδευω συχνα.

θα ηθελα να πεφτει σε standby και να ξυπναει μολις κανω π.χ. κληση στο faxmodem `η οταν προσπαθω να μπω μεσω internet ftp.

Το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω το ειδικο καλωδιακι να συνδεσω τo pci faxmodem με την αντιστοιχη υποδοχη wakeonring στην μητρικη.

Για να πεσει σε standby και να το ξυπνησει ηκαρτα δικτυου δεν παιζει γιατι το adsl router στελνει συνεχεια σημα στην καρτα δικτυου με συνεπεια να μην μπορει να πεσει σε standby. Ετσι απενεργοποιησα το wake on lan απο την onboard lan card και σκεφτομαι να παιρνω ενα τηλ στο φαξ για να κανει wake on ring και μετα να κανω login στο ftp.

Αλλα οπως ειπα δεν ξερω που θα προμηθευτω το καλωδιακι wake on ring. `Η πως να κανω καποια πατεντα.

Η μητρικη μου ειναι Asus p5q και το pc τρεχει xp pro απο το 2008 χωρις να εχει σβησει ουτε για 15 λεπτα.

Καθε προταση - ιδεα ευπροσδεκτη

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο ειδικο προγραμμα που να στελνει μεσω ιντερνετ καποιο pattern στην καρτα δικτυου και να ξυπναει το pc επιλεκτικα...

Δημοσ.

Δεν είναι τ πρόβλημα του που είναι. Απλά πιστεύω δεν ξέρει κανείς τι να σου πει. Μου φαίνεται τρέλα εξειδικευμένη ερώτηση. Στη θέση σου θα έφερνα ειδικό.

Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...