micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 οχι , το λαπτοπ ειναι αγορασμένο 2/7/2010 οποτε εχει λίξει
REDODIN7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 οχι , το λαπτοπ ειναι αγορασμένο 2/7/2010 οποτε εχει λίξει Επρεπε να κανεις επεκταση
MaxPayne Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 και παλι δεν νομιζω να του παρουν τοσα λεφτα..
micahel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί το κόβετε; κάτι στη τροφοδοσία πιστεύω είναι. μου παν στην καλύτερη 30 ευρώ, πάντως το κράτησα 2 ώρες τη νύχτα μόνο με μπαταρία και ήταν οκ. Λέτε να έγινε κάποια υπερφόρτωση επιδεί μαστόρευε η Δεή το δίκτυο και να κλίνει προληπτικά; Πίστευα και εγώ ότι θα γλιτώσει το καινούργιο pc, έχω να ακούσω πάλι, λες και το χάλασα εγώ επιδεί έχω τερματίσει όλη τη σειρά cod πάνω στο λάπτοπ και άλλα 20+ παιχνίδια
Punker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί το κόβετε; κάτι στη τροφοδοσία πιστεύω είναι. μου παν στην καλύτερη 30 ευρώ, πάντως το κράτησα 2 ώρες τη νύχτα μόνο με μπαταρία και ήταν οκ. Λέτε να έγινε κάποια υπερφόρτωση επιδεί μαστόρευε η Δεή το δίκτυο και να κλίνει προληπτικά; Πίστευα και εγώ ότι θα γλιτώσει το καινούργιο pc, έχω να ακούσω πάλι, λες και το χάλασα εγώ επιδεί έχω τερματίσει όλη τη σειρά cod πάνω στο λάπτοπ και άλλα 20+ παιχνίδια Αν είναι 30 ευρώ και γίνει κομπλέ το μηχάνημα,τότε είσαι μια χαρά,ρώτα πάντως. Τι μπορεί να είναι? Η Σκόνη πιστεύω.
Antwni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού δεν έχει εγγύηση γιατί να το πας στο πλαίσιο τότε? Πήγαινε έξω καλύτερα...
micahel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 μπα δεν πιστεύω να το πάω στο πλαίσιο, απλά με αυτούς είσος βρίσκαμε πιο γρήγορα ανταλλακτικό. Πάντως νομίζω πως δεν δουλεύει η ψήκτρα του.
Antwni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δε βγάζει αέρα? Δε κάνει θόρυβο? Ανεβάζει θερμοκρασίες?
micahel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 αέρα , πολύ λίγο ίσως και καθόλου , δεν μπορώ να καταλάβω. Θόρυβο καθόλου , θερμοκρασία δείχνει να ζεσταίνετε αλλά όχι σε τρελά επίπεδα
micahel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 προλαβένω να το βάλω; κλίνει μεχρι να ανοίξω τον γκοτζιλα
Antwni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγαινέ το σε τεχνικό ρε. Μπορεί να γίνουν χειρότερα τα πράγματα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα