micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 τα προβλήματα δεν σταματάνε ποτέ λοιπόν είναι η μάνα μου στο λάπτοπ με μια καρτέλα mozilla και φτιάχνει ένα site σε joomla, κατεβαίνει για καφέ και όταν έρχεται το λαπτοπ κλειστό. Το ανοίγει και αρχίζει να κάνει μπιπ μπιπ σαν να μην έχει μπαταρία (το λαπτοπ είναι με καλώδιο, την μπαταρία δεν τη χρησιμοποιώ αλλά υπάρχει) μετά από λήγω το λαπτοπ σβήνει μόνο. Το ξανανοίγω και μπαίνω με safe mode αλλά πάλι τα ίδια. Το ξανανοίγω και μπαίνω κανονικά στα windows και κοιτάω τη γράφει στη μπαταρία και λέει δεν ανιχνεύτηκε μπαταρία ,δηλαδή οκ (όλη αυτή τη ώρα το λαπτοπ σφύριζε). Το βγάζω από τη μπρίζα να αποφορτίσει το λαπτοπ και το τροφοδοτικό ,πατάω το power πάλι τα ίδια. Τη λέτε να φταίει, το λαπτοπ το αγόρασα 2 ιουλη του 2010 και είναι turbox αλλά δεν έβγαλε ποτέ πρόβλημα. υποψιάζομαι ότι είναι το τροφοδοτικό του και δεν δίνει σωστά ρεύμα τη λέτε; το λαπτοπ ειναι της υπογραφής και έχει windows 7 64bit
Punker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Με τι ρυθμό σφυρίζει? τα προβλήματα δεν σταματάνε ποτέ λοιπόν είναι η μάνα μου στο λάπτοπ με μια καρτέλα mozilla και φτιάχνει ένα site σε joomla, κατεβαίνει για καφέ και όταν έρχεται το λαπτοπ κλειστό. Το ανοίγει και αρχίζει να κάνει μπιπ μπιπ σαν να μην έχει μπαταρία (το λαπτοπ είναι με καλώδιο, την μπαταρία δεν τη χρησιμοποιώ αλλά υπάρχει) μετά από λήγω το λαπτοπ σβήνει μόνο. Το ξανανοίγω και μπαίνω με safe mode αλλά πάλι τα ίδια. Το ξανανοίγω και μπαίνω κανονικά στα windows και κοιτάω τη γράφει στη μπαταρία και λέει δεν ανιχνεύτηκε μπαταρία ,δηλαδή οκ (όλη αυτή τη ώρα το λαπτοπ σφύριζε). Το βγάζω από τη μπρίζα να αποφορτίσει το λαπτοπ και το τροφοδοτικό ,πατάω το power πάλι τα ίδια. Τη λέτε να φταίει, το λαπτοπ το αγόρασα 2 ιουλη του 2010 και είναι turbox αλλά δεν έβγαλε ποτέ πρόβλημα. υποψιάζομαι ότι είναι το τροφοδοτικό του και δεν δίνει σωστά ρεύμα τη λέτε; το λαπτοπ ειναι της υπογραφής και έχει windows 7 64bit Όσον αφορά την μάρκα,δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα
micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ακριβός όπως όταν τελειώνει η μπαταρία περίπου ανά 1.5 δευτερόλεπτο και δεν κλίνει ούτε όταν κλείνω τα ηχεία. Δεν είχε βγάλει ποτέ πρόβλημα και πάντα μας εξυπηρετούσαν πολύ καλά. Πήραμε turbo x κυρίως για το πιο φθηνό service
MaxPayne Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως ειναι τιγκα στην σκονη? ανοιξε τον απο κατω..ξερω καποιον με παρομοιο προβλημα γιαυτο το λεω
micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 το ειχα παει στο πλαισιο τον μαιο ποτε πρόλαβε; γενικα δεν είχε τρελες θερμοκρασίες
MaxPayne Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 κατι γινεται με το ρευμα τοτε σιγουροτατα,αμα βαλεις τη μπαταρια σφυριζει?
micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω κατι τετοιο λεω ,με την μπαταρια σταματαει ακυρο αντε παλι τα ίδια και με μπαταρία μονο που τώρα οταν κλείνω τον ηχο σταματαει
MaxPayne Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως κατι παιζει με τον ηχο του λαπτοπ?μπορεις να καταλαβεις αν ερχεται το σφυριγμα απο τα ηχεια ή απο κατω?(σκληρος,μητρικη γενικοτερα)..μπορει ναναι κατι πολυ απλο
micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 απο τα ηχεια ειναι ο ηχος μόλις μίλησα με το πλαίσιο μου λένε ότι έχει βραχυκυκλώσει και να μην το πειράξω γιατί μπορεί να καεί. πioς πληρώνει πάλι
MaxPayne Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 χμμ..εκτος απο το να σφυριζε σου εκλεινε κιολας?νταξει δεν θα ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα
MaxPayne Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ε τοτε θελει repair αμεσως,μονο μη σου φυγει κανα 50+ ευρω
micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 καπου εκει το βλέπω και εγώ. γενικά αξίζει σαν λάπτοπ να μου πάει κανα 50αρικο η όχι;
MaxPayne Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μια χαρα ειναι για ιντερνετ , ταινιες , μουσικη
micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 και games μια χαρά παίζει, μάλλον θα το πάω σε κανέναν τις γειτονιάς για διάγνωση για να ξέρω τη θα ζητήσω από το πλαίσιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα