Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Eκει που μου πηγαν να μου φτιαξουν τον υπολογιστη μου ειπε το παιδι οτι η βιδες δεν ταιριαζουν και δεν βιδωνουν στην motherboard και εγω επειδη ειχα ρωτησει σε αλλες ιστοσελιδες μου ειχαν πει διαφοροι οτι ταιριαζει η motherboard με το CPU COOLER ,και εγω ο ιδιος δεν μπορω να το πιστευψω οτι αυτα τα κομματια δεν ταιριαζουν αναμεταξυ τους γιαυτο θα ηθελα να δω ισως να μην εχει την απαραιτητη γνωση αυτος η οντως να φταει το CPU COOLER παρολα αυτα εβαλε το stock cpu cooler και ο υπολογιστης ανοιξε και δουλευει αλλα υπαρχει με προβλημα με το stock cpu cooler γιατι αυτο παει πολυ γρηγορα.

Θα ηθελα να μαθω αν η motherboard ταιριαζει με το CPU COOLER

Motherboard:
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27856&cat=3

Cpu Cooler:
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27918&cat=7

Δημοσ.

Socket am3+ η μητρικη Socket Am3+ η ψυκτρα αρα μια χαρα δουλευει και αυτος που στο ειπε δεν εχει ιδεα τι του γινεται.Το μονο ας το πουμε προβλημα που μπορω να σκεφτω ειναι να μην χωραγε μεσα στο κουτι.Αληθεια ποιο κουτι εχεις???

Δημοσ.

οπως σου ειπαν,μια χαρα ταιριαζει.μαλλον δεν ξερει να την βαζει ο τεχνικος η λειπει καποιο κομματι απο την ψυχτρα.αν και απο οτι θυμαμαι,το backplate ειναι ενα για ολα τα sockets σε αυτη την ψυχτρα.οπως και ο τροπος που βιδωνει.

Δημοσ.

Socket am3+ η μητρικη Socket Am3+ η ψυκτρα αρα μια χαρα δουλευει και αυτος που στο ειπε δεν εχει ιδεα τι του γινεται.Το μονο ας το πουμε προβλημα που μπορω να σκεφτω ειναι να μην χωραγε μεσα στο κουτι.Αληθεια ποιο κουτι εχεις???

Το κουτι μου ειναι αυτο δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα σε αυτο ουτως συ αλλος μου ειπε οτι δεν βιδωνε.

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21786&cat=1&sub=0&pmanuf=703&sort=3&step=undefined

οπως σου ειπαν,μια χαρα ταιριαζει.μαλλον δεν ξερει να την βαζει ο τεχνικος η λειπει καποιο κομματι απο την ψυχτρα.αν και απο οτι θυμαμαι,το backplate ειναι ενα για ολα τα sockets σε αυτη την ψυχτρα.οπως και ο τροπος που βιδωνει.

βασικα δεν πιστευω ουτε και αυτο γιατι κοιταξα στο youtube οταν ο αλλος ανοιξε τα cpu cooler ειχε οτι χρειαστεις ακριβως για να την κανεις εγκατασταση.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι οταν ανεφερα για κουτι περιμενα κανενα μικροτερο οπως K350 ή Corsair 200r ^_^ , οχι αυτο το κτηνος :P .

Δημοσ.

wtf?τι κουταρα ειναι αυτη ? :D

χαχα ευχαριστω το ξερω μου αρεσε αντε να την δω και στο σπιτι μου να δουλευει;p

Η μητρική αυτή πάντως δεν είναι καλή.

Για την MSI μιλάω ...

πιστευω να κανη την δουλεια παντως που θελω ,σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες.

Η αληθεια ειναι οτι οταν ανεφερα για κουτι περιμενα κανενα μικροτερο οπως K350 ή Corsair 200r ^_^ , οχι αυτο το κτηνος :P .

Μα και κτηνος εε χαχα γαματη ειναι;p

απτα καλυτερα κουτια,μαζι με silverstone raven

:-D

Δημοσ.

τελικα 2 απο τις βιδες δεν βιδωνανε μου δωσανε το ανεμιστηρακι με χαλασμενα πασα τι να πω;p παντως τωρα λειτουργον τον υπολογιστη και εχω να σας πω κατι πεταει ,γαμαει;p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...