Nikos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Τα χαρακτηριστικά της είναι αρκετά καλά( 0,20dpi 2048x1536 78Hz) και από τιμή, στο MG Manager 550 ευρώ περίπου με ΦΠΑ. Την έχει δει κανείς; Καμιά ιδέα- αποψη;
mouskaros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Εχω τη μικρότερη, είναι το καλύτερο monitor που έχω... Εεεε... το ίδιο καλό με το sony Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τα samsung (έχω και crt και tft, πιστεύω οτι έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο οι άνθρωποι, δεν είναι η ίδια εικόνα που είχε η εταιρία πρίν κάμποσα χρόνια Για την τιμή δεν ξέρω να σου πώ...
ceptic_flesh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 egw pantws pou exw mia samsung 19 900ift apogoiteutika apo tin poiotita tou tzamiou . tin pleno me nero mono , alla ebgale kai bgazei kilides sto tzami . auto sinebi meta ton prwto xrono xrisis , twra einai ston trito .
Elena Ioannou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Αλήθεια πόσο κάνει η NEC 22΄ ;;;;;;;;; Για ψαξτο καλύτερα και μην παίρνεις ότι σου λένε ..
Nikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Ξέρεις κάτι παραπάνω για την NEC; Θα μπω τώρα να δω τα χαρακτηριστικά της αλλά δεν ξέρω που μπορώ να την βρώ στην Ελλάδα. Πάντως για DVD και παιχνιδια την θέλω και όχι για "σοβαρή" δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.