Nebemires Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα σας.Εχω την μητρικη Site: http://www.asus.com/ROG_ROG/RAMPAGE_II_EXTREME/#specifications">motherboard και θελω να αγορασω ραμ. Ρωτησα οτι με single channel δεν δουλευει σωστα και οτι μονο με triple θα δουλεψει σωστα,ειναι αληθεια αυτο και αν ναι μπορειτε να μου προτεινεται καποια? Δεν με απασχολει αν ειναι απο εξωτερικο. Ευχαριστω εκ τον προτερων.
giokou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσι ξεκάρφωτα που μας τα λες, πώς να σε βοηθήσουμε οι έρμοι??? Πόση ram θες? Για gaming pc φαντάζομαι ε??? Με 12gb σε triple channel θα είσαι ΥΠΕΡκαλυμμένος. http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=43138 * Αυτή τη στιγμή δεν έχεις καθόλου ram??? Δηλαδή τι συνέβη και ζητάς ν' αγοράσεις ram???
Nebemires Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εμμ ναι λιγο ξεκαρφωτα τι θα ηθελες να σου πω! χεχε...Για αρχη ναι στα 12 gb σκετομαι ....το ξερω για το υπερκαλλυμενος απλα ηθελα να δω αν οντως χρειαζεται τα 12 για να δουλεψει σωστα(tripple channel).. εχω 4gb single αλλα ειναι απο εναν φιλο μου για αυτο το σκεφτομουν...
kosegdit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Και με single channel και με dual channel θα δουλέψει το μηχάνημα. Το καλύτερο όμως είναι να βάλεις triple channel μιας και το υποστηρίζει το socket σου και είναι κρίμα να πάει χαμένο. Αν δεν θέλεις να δώσεις τόσα χρήματα, μιας και τα 12Gb χαμένα δεν θα πάνε, αλλά γνώμη μου είναι ότι μπορείς να ζήσεις και με λιγότερα, πας σε κάτι τέτοιο. edit: Στην θέση σου θα ψηνόμουν για 12Gb πάντως, μικρή η διαφορά των χρημάτων για τέτοιο άλμα στην χωρητικότητα.
Nebemires Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 οχι δεν το σκεφτομαι για 6 δεν αξιζει καθολου το κοπο και τα χρηματα ενοειται.Απο εκει και περα μπορεις να μου πεις μια διαφορα που θα ειναι χαρακτηριστικη απο το single σε triple.Eχω δει αυτες Site: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=c82056d3-a8a4-4e37-a897-d80a99b45e67">Ram Βεβαια ειναι πιο τσιμπημενη η τιμη τους αλλα αξιζει την διαφορα η απλα ειναι σκετο εφε?
giokou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Φυσικά και δε θα δεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ διαφορά σε επιδόσεις στο gaming! Ότι ram και να πάρεις, τα ίδια ακριβώς είναι, γι' αυτό γενικά προτείνουμε τα φθηνότερα δυνατά. Απ' την άλλη υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται με το benchmarking και εκεί ΝΑΙ έχει κάποιο νόημα το να πάνε σε ακριβές και υψηλά χρονισμένες κτκ κτλ μνήμες. Επίσης, υπάρχει το θέμα του χώρου. Να μη βρίσκουν δηλαδή οι μνήμες σε μια aftermarket cpu cooler κτλ, αν υπάρχει φυσικά. Εδώ μετράει η ψύκτρα της μνήμης (heatspreader). Τέλος, υπάρχει και το θέμα της αισθητικής. Εκεί σηκώνουμε όλοι τα χέρια ψηλά. Αν ο ενδιαφερόμενος δε λυπάται τα €πουλα και είναι διατεθειμένος να δώσει 20 και 30€ παραπάνω για το γούστο του, τότε να το κάνει. Ελπίζω να σε κάλυψα εντελώς!
SPANK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Την ίδια μητρική έχουμε βάλε ενα τετοιο σετάκι http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22049&cat=4&sub=244&pmanuf=740&sort=3&step=2 και εισαι υπερκαλυμμένος , και εγω αυτες εχω αλλα χωρίς τα ψυκτράκια γιατι δεν χωράγανε με την noctua
spirosd2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 ψάξε και τα μεταχειρισμένα μήπως βρεις κάτι πιο οικονομικό σε triple channel.
Nebemires Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 τωρα που το προσεξα με μια μικρη aftermarket ψυκτρα στον επεξεργαστη θα ειναι τσιμα τσιμα νομιζω οι ραμ με τα ψυκτρακια αλλα απο οσο βλεπω δεν νομιζω να τα χρειαζομαι και τοσο πολυ εφοσον δεν εχω προβλημα με θερμοκρασιες.οποτε και η πιο φτηνη λυση θα ειναι αρκετα καλη σε σχεση με το να δωσω τα 30 ευρω παραπανω.. Ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα