Προς το περιεχόμενο

Απορια για τοσοθετηση fan

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα. Δυστυχως δεν χωραει μεγαλυτερο το κουτι διοτι δεν ειναι της προκοπης. Μονο 80αρακια χωραει και πισω και μπροστα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα , άσχετα με το τί ανεμιστήρα θα βάλεις , βλέποντας το manual της μητρικής σου μάλλον υποστηρίζει fan control και στο 3pin system fan header , εκτός του επεξεργαστή. Αν όντως ισχύει αυτό μπορείς να βάλεις πάνω του 1 ή και 2 ανεμιστήρες (με Y-cable) και να τα δουλεύεις όπως θες , μέσω bios fan control ή μέσω speedfan.

Ενταξει θα το κοιταξω και αυτο :) Να ρωτησω κατι για τον δικο μου τωρα. Εβαλα ενα fan μπροστα 120αρι και λειτουργει στα 795rpm. Δεν ειναι λιγα?

Edit Εκανα disable την επιλογη system smart fan control απο το bios και ανεβηκε στις 1300 οπως το αλλο. Ειμαι οκ τωρα?

Έλεγξε θερμοκρασίες και κρίνε. Προφανώς οι 1300 στροφές είναι και οι μέγιστες. Αν ο ανεμιστήρας είναι ανεπαρκής , βάλε ισχυρότερο για να έχεις καλύτερη ψύξη αλλά μόνο όταν χρειάζεται (μέσω fan control).

Με λίγο πειραματισμό θα βρεις την βέλτιση ισορροπία ψύξης/θορύβου.

Λοιπον. Αρχικα το κουτακι μου ειχε μονο πισω fan και ειχε αυτο εδω http://www.avadirect.com/product_details_parts.asp?PRID=12213

Το εβγαλα, το εβαλα μπροστα σαν intake και σαν exhaust πισω εχω βαλει αυτο εδω  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809145

Οι θερμοκρασιες τωρα idle ειναι 45 cpu, μητρικη 38 και γραφικων 42. Η cpu παρεπιπτοντως εχει stock ψυκτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...