Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε λογικα το υγρο θα καλύπτει και το 100% της αντλιας. Ανοιξε λιγο τη ταπα που γεμιζεις να φύγει ο αερας και ξανακλειστη καλα. Αν χρειαστει, επανελαβε μετα απο καποιες μέρες. Συνηθως παιρνει λιγο καιρο μεχρι να φυγει ολος ο αερας απο block-ρακορ-λαστιχα-ψυγεια, οποτε υπομονη!

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ θα το ξεκινήσω από αύριο , θα έχω πρόβλημα μεγάλο με τις φυσαλίδες ? να χαλάσει π.χ? είναι μια μεγάλη μέσα στη μούρη μου :P

Δημοσ.

Υπάρχει περιπτώσει την ωρα που γεμίσατε το σύστημα με υγρο να ήταν σε λειτουργία

η αντλία χωρίς διακοπή;;αν το κάνατε αυτό θα αργήσει να καθαρίσει

Δημοσ.

Υπάρχει περιπτώσει την ωρα που γεμίσατε το σύστημα με υγρο να ήταν σε λειτουργία

η αντλία χωρίς διακοπή;;αν το κάνατε αυτό θα αργήσει να καθαρίσει

Δεν θυμάμαι ακριβώς υπάρχει περίπτωση να χαλάσει?:S

Δημοσ.

Το αφήνεις να δουλέψει με διαφορετικές γωνίες και παίζεις και λίγο τουμπερλέκι με τους σωλήνες και αργά ή γρήγορα οι περισσότερες φυσαλίδες θα φτάσουν στο res οπότε και θα είσαι εντάξει.

Να χαλάσει μια loop συνήθως γίνεται μόνο από διάβρωση ή αν η αντλία τρέχει στεγνή, οπότε μην ιδρώνεις.

Δημοσ.

Το αφήνεις να δουλέψει με διαφορετικές γωνίες και παίζεις και λίγο τουμπερλέκι με τους σωλήνες και αργά ή γρήγορα οι περισσότερες φυσαλίδες θα φτάσουν στο res οπότε και θα είσαι εντάξει.

Να χαλάσει μια loop συνήθως γίνεται μόνο από διάβρωση ή αν η αντλία τρέχει στεγνή, οπότε μην ιδρώνεις.

Τι εννοείς με διαφορετικές γωνίες ?

Δημοσ.

Οχι ρε xSlender, τι ειπαμε για την 780? Ειναι να μην σου μπει το μικροβιο ρε φιλε!! :P

Φίλε μου , θα γίνει ποιο όμορφη με αυτά τα blocks που θα της πάρω θα δεις θα δεις!

Δημοσ.

UV Μπήκε Sleeve Μπήκαν , τώρα υδρό στην κάρτα γραφικών και κόψιμο πόρτα και έτοιμο , σύντομα φωτογραφιες απο sleeve & UV.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...