Fulgore1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 custom αγαπάω όχι ότι ξέρω από αυτά απλά θέλω σωλήνες κλπ δικα μου Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στο κόπο να μου προτείνεις κάτι , αλλά ούτως η άλλος με τεχνικό θα τα φτιάξουμε γιατί θα κόψουμε και την πόρτα του ΝΖΧΤ PHANTOM σε full screen window panel όχι μόνο αυτό το μικρό που έχει !! Ελπίζω να φτιάξουμε κάτι καλό! Τωρα μιλας σωστα ψιλομπερδευτικα με το παραπανω σχολιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω τρελαθεί για το εάν μπαίνουν στο case τα καινούργια πράγματα που βρήκα!Μακάρι να μπαίνουν! Τωρα μιλας σωστα ψιλομπερδευτικα με το παραπανω σχολιο τα εχω παίξει τελείως είναι περίεργη ώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω κάνει ήδη την παραγγελία , γιατί αυτό?Δεν ξέρω καθόλου από αυτά! ο υπεύθυνος από το E-world μου τα έφτιαξε όλα.. καλυτερη ροη νερου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στο κόπο να μου προτείνεις κάτι , αλλά ούτως η άλλος με τεχνικό θα τα φτιάξουμε γιατί θα κόψουμε και την πόρτα του ΝΖΧΤ PHANTOM σε full screen window panel όχι μόνο αυτό το μικρό που έχει !! Ελπίζω να φτιάξουμε κάτι καλό! Γουστάρω τις μοντες στα κουτιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καταλήξαμε σε 3πλο ψυγείο τελικά! update photos μόλις έρθουν Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από xSlender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις παρέλαβα τα πράγματα σύντομα φωτογραφίες ....!!!! παμε για καλο καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλοριζικο φιλε...εκτος απο φωτος περιμενουμε και μετρησεις..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Όλα μπήκαν άψογα , σύντομα φωτογραφίες o.c δεν κάναμε αλλά με 4.2 blackhole είχαμε 12-14 βαθμούς πάρα κάτω από την Silverarrow thermalight κομπλέ νομίζω! update soon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ορίστε φωτογραφίες ελπίζω να σας αρέσει σύντομα θα έχουμε καινούργια πράγματα (scores ο.c) κλπ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτη τη κουλουρα δε μπορεις να την αποφυγεις?? Πολυ ωραιο, καλη συνεχεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς όχι γιατί θα σπάει ο σωλήνας και δεν είναι τόσο καλό αυτό , αλλά μου αρέσει και ι κουλούρα έχει το style της το κάναμε έτσι ώστε να μην είναι τεντωμένοι οι σωλήνες και να έχει σωστή ροή το υγρό! πιστεύω κάναμε καλή δουλεία , σε case που κανονικά παίρνει 2πλο ψυγείο , δεν χρειάστηκε να κόψουμε τίποτα!! Λες και ήταν θέλημα θεού το ψυγείο από Ram 2 εκατοστά , για το πρώτο που φτιάξαμε πιστεύω να είναι κομπλέ! Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Γιάννη από E-world για την βοήθεια τον έπρηξα πολύ τον άνθρωπο γιατί είμαι τελείως άχρηστος σε αυτά! και εσάς όλους παίδες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 πολύ ωραίο φίλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 πολύ ωραίο φίλε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ωραιο εγινε...νομιζω χρειαζεσαι sleevαρισμενα καλωδια και μαυρα sata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ωραιο εγινε...νομιζω χρειαζεσαι sleevαρισμενα καλωδια και μαυρα sata να σε καλά φίλε μου , περιμένω ακόμα μια UV ταινία led και μια πόρτα όλη τζάμι , θα έχω στο υπόψιν και το sleeve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα