Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη by E-world!

xSlender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

custom αγαπάω όχι ότι ξέρω από αυτά απλά θέλω σωλήνες κλπ δικα μου :D

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στο κόπο να μου προτείνεις κάτι , αλλά ούτως η άλλος με τεχνικό θα τα φτιάξουμε γιατί θα κόψουμε και την πόρτα του ΝΖΧΤ PHANTOM σε full screen window panel όχι μόνο αυτό το μικρό που έχει !! Ελπίζω να φτιάξουμε κάτι καλό!

Τωρα μιλας σωστα ψιλομπερδευτικα με το παραπανω σχολιο  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω τρελαθεί για το εάν μπαίνουν στο case τα καινούργια πράγματα που βρήκα!Μακάρι να μπαίνουν!

Τωρα μιλας σωστα ψιλομπερδευτικα με το παραπανω σχολιο  :P

τα εχω παίξει τελείως είναι περίεργη ώρα!

Έχω κάνει ήδη την παραγγελία , γιατί αυτό?Δεν ξέρω καθόλου από αυτά! ο υπεύθυνος από το E-world μου τα έφτιαξε όλα..

καλυτερη ροη νερου...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στο κόπο να μου προτείνεις κάτι , αλλά ούτως η άλλος με τεχνικό θα τα φτιάξουμε γιατί θα κόψουμε και την πόρτα του ΝΖΧΤ PHANTOM σε full screen window panel όχι μόνο αυτό το μικρό που έχει !! Ελπίζω να φτιάξουμε κάτι καλό!

Γουστάρω τις μοντες στα κουτιά

Όλα μπήκαν άψογα , σύντομα φωτογραφίες o.c δεν κάναμε αλλά με 4.2 blackhole είχαμε 12-14 βαθμούς πάρα κάτω από την Silverarrow thermalight κομπλέ νομίζω! update soon.

• Like 1

Δυστυχώς όχι γιατί θα σπάει ο σωλήνας και δεν είναι τόσο καλό αυτό , αλλά μου αρέσει και ι κουλούρα έχει το style της :D το κάναμε έτσι ώστε να μην είναι τεντωμένοι οι σωλήνες και να έχει σωστή ροή το υγρό! πιστεύω κάναμε καλή δουλεία , σε case που κανονικά παίρνει 2πλο ψυγείο , δεν χρειάστηκε να κόψουμε τίποτα!! Λες και ήταν θέλημα θεού το ψυγείο από Ram 2 εκατοστά :P , για το πρώτο που φτιάξαμε πιστεύω να είναι κομπλέ!

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Γιάννη από E-world για την βοήθεια τον έπρηξα πολύ τον άνθρωπο γιατί είμαι τελείως άχρηστος σε αυτά! και εσάς όλους παίδες!

• Like 1

Πολυ ωραιο εγινε...νομιζω χρειαζεσαι sleevαρισμενα καλωδια και μαυρα sata

να σε καλά φίλε μου , περιμένω ακόμα μια UV ταινία led και μια πόρτα όλη τζάμι , θα έχω στο υπόψιν και το sleeve.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...