xSlender Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το μόνο που φοβάμαι είναι αν χωράει στην οροφή του NZXT Phantom 3πλο ψυγείο(Sorry για το σπαμ αλλά για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να κάνω επεξεργασία !!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 αν επιτρεπεται ποσο πηρες τον ενα ΒeQuiet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 αν επιτρεπεται ποσο πηρες τον ενα ΒeQuiet? Δεν έχω πάρει τίποτα απολύτως ακόμα , στα 20 ευρώ είναι οι τιμή του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.eworld.com.gr/products/details/2148/Be-Quiet!-Shadow-Wings-SW1-Mid-Speed-System-Fan-120mm-(BL054) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.eworld.com.gr/products/details/2148/Be-Quiet!-Shadow-Wings-SW1-Mid-Speed-System-Fan-120mm-(BL054) Τι διαφορά έχει με αυτούς ? http://www.eworld.com.gr/products/details/2662/Be-Quiet!-Silent-Wings-2-System-Fan-120mm-%28BL062%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Υδρόψυξη σου λεει .....πεταμενα λεφτα ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Τι διαφορά έχει με αυτούς ? http://www.eworld.com.gr/products/details/2662/Be-Quiet!-Silent-Wings-2-System-Fan-120mm-%28BL062%29 Ο φθηνος ειναι το "πρωτο" μοντελο SW1 ενω ο ακριβοτερος ειναι το βελτιωμενο μοντελο SW2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ο φθηνος ειναι το "πρωτο" μοντελο SW1 ενω ο ακριβοτερος ειναι το βελτιωμενο μοντελο SW2. Ποιος αξίζει ποιο πολύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Υδρόψυξη σου λεει ..... πεταμενα λεφτα ΕΛΕΟΣ Απο την δικια σου τσεπη θα αγοραστουν? Γουστο του καπελο του και καλα κανει εφοσον ειναι ενθουσιασμενος με αυτο. Εσενα σε αφορα το θεμα ή μπηκες να πριξεις μικρο trollακι? Κοιτα δω που γεμισε ο τοπος νταβατζηδες.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toavepa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 <span style="font-size:14px;">Υδρόψυξη σου λεει .....</span> <p><span style="font-size:14px;">πεταμενα λεφτα ΕΛΕΟΣ</span></p> <p> </p> Γιατι τα δικα σου λεφτα τρωει ? Μαγκια του , το ιδιο πραγμα καθε φορα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Απο την δικια σου τσεπη θα αγοραστουν? Γουστο του καπελο του και καλα κανει εφοσον ειναι ενθουσιασμενος με αυτο. Εσενα σε αφορα το θεμα ή μπηκες να πριξεις μικρο trollακι? Κοιτα δω που γεμισε ο τοπος νταβατζηδες.. Γιατι τα δικα σου λεφτα τρωει ? Μαγκια του , το ιδιο πραγμα καθε φορα .. Ήρεμα guys its ok αφήστε τον έχει την άποψη του και έχει κάθε δικαίωμα να την πει...την είπε λίγο ηλίθια αλλά οκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ήρεμα guys its ok αφήστε τον έχει την άποψη του και έχει κάθε δικαίωμα να την πει...την είπε λίγο ηλίθια αλλά οκα! Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να πηγαινες σε μια απο τις top Η100i,ή Seidn 240 και να αλλαζες τα fans με αλλα πχ Noctua. Βεβαια αν θελεις custom κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να πηγαινες σε μια απο τις top Η100i,ή Seidn 240 και να αλλαζες τα fans με αλλα πχ Noctua. Βεβαια αν θελεις custom κανενα προβλημα custom αγαπάω όχι ότι ξέρω από αυτά απλά θέλω σωλήνες κλπ δικα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Απολυτα σεβαστο,απλα ανεφερα τις παραπανω κυριως μιας και ηθελες κατι σε ετοιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Απολυτα σεβαστο,απλα ανεφερα τις παραπανω κυριως μιας και ηθελες κατι σε ετοιμο Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στο κόπο να μου προτείνεις κάτι , αλλά ούτως η άλλος με τεχνικό θα τα φτιάξουμε γιατί θα κόψουμε και την πόρτα του ΝΖΧΤ PHANTOM σε full screen window panel όχι μόνο αυτό το μικρό που έχει !! Ελπίζω να φτιάξουμε κάτι καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα