Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω ενα καλο προγραμμα για την αυξηση του ηχου σε mp3 κτλ.Το mp3gain που βρηκα δεν μου δουλευει...Υπαρχει κατι παρομοιο κ ευκολο;

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω ενα καλο προγραμμα για την αυξηση του ηχου σε mp3 κτλ.Το mp3gain που βρηκα δεν μου δουλευει...Υπαρχει κατι παρομοιο κ ευκολο;

Audacity.

Σου το πρωτινό ανεπιφύλακτα καθώς είναι απο τα ποιο γνωστά Sound Editors εκεί έξω.

Εκτός αυτού μπορείς να κάνεις πολλά παραπάνω πράγματα απο το να ανεβάζεις τα levels κλπ.

Also είναι Free  http://audacity.sourceforge.net/

Δημοσ.

Audacity και απο μένα, ένα απο τα καλύτερα free προγράμματα αν όχι το καλύτερο...απλά υπάρχει ένα θεματάκι, μιας και τα mp3 δεν είναι και απο τα καλύτερα format, θα αυξηθούν και τα ψεγάδια του, οπότε αν μπορείς να το κατεβάσεις σε wav πρώτα.

Δημοσ.

Τι πρόβλημα σου βγάζει το gain και τι λειτουργικό έχεις;

Αν δεν θέλεις επανακωδικοποίηση μόνο mp3gain αλλιώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές (audacity, audition, cool edit pro, nero wave tool κτλ).

Κάνε μια προσπάθεια και με το foobar2000. Επέλεξε τα κομμάτια και με δεξί κλικ πήγαινε raplay gain, επέλεξε per track και μόλις τελειώσει κάνε update tag. Γενικά το replay gain είναι πολύ καλύτερο από την απλή αύξηση έντασης.

Δημοσ.

Τι πρόβλημα σου βγάζει το gain και τι λειτουργικό έχεις;

Αν δεν θέλεις επανακωδικοποίηση μόνο mp3gain αλλιώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές (audacity, audition, cool edit pro, nero wave tool κτλ).

Κάνε μια προσπάθεια και με το foobar2000. Επέλεξε τα κομμάτια και με δεξί κλικ πήγαινε raplay gain, επέλεξε per track και μόλις τελειώσει κάνε update tag. Γενικά το replay gain είναι πολύ καλύτερο από την απλή αύξηση έντασης.

Αυτο φιλε αυξανει στην καλυτερη αποδοση τον ηχο αυτοματα με το που θα πατησω update tag;

Δημοσ.

Ναι, η αλλαγή είναι άμεση και αναστρέψιμη σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα.

Φιλε για το mp3gain που ρωτησες παραπανω λεει κατι για συμβατοτητα...Εχω τα windows 7 64bit.Υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταξω;Στα windows 8 που ειχα πριν δουλευε κανονικα.

Δημοσ.

Τα 8άρια ήταν 32 ή 64; Μήπως έχει κάποιο θέμα με τα 64bit λειτουργικά.

Δοκίμασες να το τρέξεις με δεξί κλικ->ιδιότητες->Συμβατότητα και να βάλεις συμβατότητα για xp;

Δημοσ.

Τα 8άρια ήταν 32 ή 64; Μήπως έχει κάποιο θέμα με τα 64bit λειτουργικά.

Δοκίμασες να το τρέξεις με δεξί κλικ->ιδιότητες->Συμβατότητα και να βάλεις συμβατότητα για xp;

Καλημερα φιλε μου.Τελικα εβαζα λαθος αρχειο μαλλον.Αυτο ειναι το σωστο κ ολα ενταξει:http://www.mp3gain-pro.com/download.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...