Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω έναν SSD για να έχω εγκατεστημένα τα παιχνίδια μου, (έχω σε άλλον το λειτουργικό) τι προτείνετε?

Είμαι μεταξύ:

Samsung 840 120gb 93Euro

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/Samsung-840-Series-120GB-SSD-2-5-Sata-6Gb-s-MZ-7TD120BW.htm

Samsung 840 Pro 128 gb 145Euro.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/Samsung-840-Pro-Series-128GB-SSD-2-5-Sata-6Gbs-MZ-7PD128BW.htm

Samsung 840 250gb 173 euro

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/Samsung-840-Series-250GB-SSD-2-5inches-Sata-6Gb-s-MZ-7TD250BW.htm

1) Αξίζουν τα ~50 ευρώ παραπάνω για τον PRO? Φαντάζομαι το write speed για τα games δεν είναι και τόσο απαραίτητο.

2) Μέχρι τώρα έχω αγοράσει μόνο OCZ ssd's και είμαι ευχαριστημένος τόσο από τους Vertex όσο και από τους Agility. Υπάρχει κάποια ανάλογη πρόταση από εκεί?

3) Σημειώνω ότι θέλω να τον πάρω ετοιμοπαράδοτο από κατάστημα (μένω ηράκλειο αττικής) (εξ'ου και έχω βάλει τις τιμές καταστήματος του πλαισίου).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Αν μπορείς παίρνεις εναν ssd για το λειτουργικό σου και εναν μεγάλο μηχανικό δίσκο για τα παιχνίδια σου

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη SSD για λειτουργικό και τη δυνατότητα για άλλον έναν, πάρε τον μεγαλύτερο (εκτός κι αν δε χρειάζεσαι ποτέ πάνω από καμιά 10αριά εγκατεστημένα). Μια χαρά είναι ο 840 ο απλός. Το όφελος που θα χεις φαντάζομαι πως το γνωρίζεις ότι θα ναι μόνο σε loading time.

Δημοσ.

Πάρε τον 250άρη , ο 120 θα γεμίζει πολύ εύκολα! Επίσης ο 250άρης έχει καλύτερες επιδόσεις από τα μικρότερα σε χωρητικότητα μοντέλα.

Τέλος, δεν αξίζει να πας σε Pro μοντέλο για την χρήση που τον θέλεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

πήγαινε στον Evo 250gb, πούλα τον Agility και πάρε ένα μεταχειρ HDD με εγγύηση για τα games αν υπάρχει πρόβλημα χώρου...

Δημοσ.

Μάλλον έχετε δίκιο... Πείστηκα να μην πάρω τπτ τελικά, δεν αξίζει να σκάσω τα χρήματα για μερικά καλύτερα loading times... Έχει ο Evo κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα έναντι του Agility 3??? (δεν μιλάμε φυσικά για μερικά mb/s παραπάνω). Δεν φαντάζομαι ότι θα δω κάποια ουσιαστική διαφορά στην εμπειρία χρήσης αν αντικαταστήσω τον σχετικά γρήγορα SSD μου με έναν άλλο SSD, σωστά?

Υ.Γ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

στην καθημερινή οικιακή χρήση μάλλον όχι, το μόνο κέρδος θα είναι ο extra χώρος...

Δημοσ.

παιδια για ν μην ανοιγω καινουργιο θεμα μπορειτε να μου προτεινεται εναν φτηνο ssd για το λειτουργικο μου??? στον ssd θα αποθηκευεω αρχεια, ταινιες κλπ ενω τα παινχιδια στον hdd?? (εχω το pc της υπογραφης αν χρειαζεστε περισσοτερα στοιχεια)  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...