JimGer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά αν ισχύουν αυτά που λέει η Intel δεν χρειάζεται να κουράζεις τον επεξεργαστή σου όλη την ώρα αλλά μόνο όταν πραγματικά τον χρειάζεσαι... Γλιτώνεις και σε κατανάλωση....
Xero1991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι σαν τις κάρτες με profile θα γίνει δηλαδή? Ωραία φάση
Retromaniac Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Την Intel την συμφέρει. Λιγότερο χρόνος o/c λιγότεροι καμένοι επεξεργαστές, λιγότερες επιστροφές στην εγγύηση. Γιατί το κάψιμο από o/c δεν αποδεικνύεται με τίποτα!
isixos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Analyze functionality is not supported for your system. >.> με gigabyte z68a-d3h-b3 i5-2500k kai corsair vengeance δηλαδη το μηχανημα του μισου πλανητη (νταξ υπερβαλω αλλα...) τι να πω? το ίδιο έχω
bluescorpion Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Την Intel την συμφέρει. Λιγότερο χρόνος o/c λιγότεροι καμένοι επεξεργαστές, λιγότερες επιστροφές στην εγγύηση. Γιατί το κάψιμο από o/c δεν αποδεικνύεται με τίποτα! δεν εχω ακουσει ποτε να καιγεται cpu απο oc
Stalk3r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχω ακουσει ποτε να καιγεται cpu απο oc Aν θες να το δεις στην πράξη μπες στο bios, υπερχρόνισέ τον τέρμα με ανεβασμένα Volt και την stock ψύχτρα!
nikpoth Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις το έκανα..απλά δεν μπήκε win και γύρισε μονο του σε default..
RoS23 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Aν θες να το δεις στην πράξη μπες στο bios, υπερχρόνισέ τον τέρμα με ανεβασμένα Volt και την stock ψύχτρα! Δεν καιγεται,απλα σβηνει αφου φτανει tjmax και πας bios να το αλλαξεις.(ετσι νομιζω τουλαχιστον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα