Προς το περιεχόμενο

Logitech G510s Error!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-218140-0-02238300-1379152504_thumb.jpg

Καλημέρα παιδιά όπως είχα αναφέρει σε ένα post λίγο πιο κάτω από αυτό,έμπλεξα σε μια μεγάλη περιπέτεια με το παραπάνω πληκτρολογιο,τo αγόρασα 6 φορες τις 3 από πλαίσιο και 3 απο public(οι δυο φορες από τις τρεις στο  πλαίσιο του mall και μια απο της Μεταμόρφωσης ενώ public όλες οι φορες στο mall).Oλα τα πληκτρολογια είχανε ένα κοινό πρόβλημα αυτό με την lcd οθόνη κάτι έπαιζε με τα pixel και κάθε φορα και σε διαφορετική μεριά αλλα με την ίδια συχνότητα προβλήματος εντοπιζα το ιδιο ελλατωμα. Εχω επικοινωνήσει και με τι logitech έχω στείλει emails φωτογραφίες και τα λοιπά αλλα από ότι καταλαβαίνετε πρόκειται περί ελαττωματικής παρτίδας οποτε έχετε το νου σας και αφήστε να περάσει λίγος καιρός για να μην ταλαιπωρηθείτε σαν εμενα η άμα το θέλετε πολύ δοκιμάστε το αφού το αγοράσετε μέσα στο μαγαζί(όπως μου ειπε η logitech όλοι έχουμε δικαίωμα σε ολα τα προιντα να το κάνουμε αυτό)

**και στα δυο καταστηματα στο τελος πηρα τα χρηματα πισω**

***αμα το βρειτε πουθενα και χωρις το παραπανω προβλημα καντε ενα σχετικο post***

Δημοσ.

Εντάξει αφου πήρες τα χρήματα σου πισω παλι καλά αλλα μεγάλη ατυχία που έπεσες σε ελλατωματικές παρτίδες

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει αφου πήρες τα χρήματα σου πισω παλι καλά αλλα μεγάλη ατυχία που έπεσες σε ελλατωματικές παρτίδες

ναι το ξερω και για αυτο κανω κε το ποστ μην μπλεξουν και αλλοι να χουν μια ιδεα το τι παιζει με αυτη τη σειρα...τεσπα εγω τωρα περιμενω απο βδομαδα ερχονται τα μηχανικα της coolermaster "storm" και συγκεκριμενα τα quick fire tk γιατι ειχαν εξαντληθει προς το παρον δν ξανασχολουμε με logitech αν και ειναι η πρωτη φορα που συναντω τετιο θεμα στην εταιρια αυτη

Δημοσ.

δν ξανασχολουμε με logitech

κακώς,είναι απο τις καλύτερες.

στραβά γίνονται παντού,αλλά αυτή είναι απο τις καλύτερες σε support.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...