accipio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Δοκίμασα το Instant Copy για να δω την ποιότητά που πετυχαίνει (την καλύτερη, σύμφωνα με ό,τι διαβάζω) και να το συγκρίνω με άλλα προγράμματα που έχω επίσης δοκιμάσει. Όμως επειδή δεν έχω DVD recorder επέλεξα ως προορισμό Hard disk, οπότε το πρόγραμμα δημιούργησε πέντε αρχεία, το πρώτο με την κατάληξη pdi και τα άλλα με την ίδια κατάληξη και έναν αύξοντα αριθμό στο τέλος (προφανώς ένα image αρχείο "σπασμένο" στα τέσσερα - ίσως λόγω FAT32 στο δίσκο). Για να μπορέσω να δω την ταινία, προσπάθησα να κάνω mount το pdi αρχείο σε ένα εικονικό drive του Alcohol (τελευταία έκδοση), αλλά μου βγάζει error και δεν το δέχεται. Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει τρόπος να δω την ταινία μέσα από το pdi αρχείο χωρίς να τη γράψω πρώτα σε dvd (που άλλωστε δεν εχω).
accipio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Βρήκα τη λύση: Εγκατάσταση του Instant Copy 8, που δημιουργεί ένα εικονικό drive, που φορτώνει κανονικά το pdi αρχείο. (δεύτερη φορά που απαντώ ο ίδιος σε ερώτημά μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.