Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δες για στατικο ηλεκτρισμο....μηπως το κουτι γειωνει με το τροφοδοτικο η την μητρικη.....βγαλε την καρτα γραφικων και κανε εκκινηση του συστηματος(εκτος αν εχει onboard) , αν δεν εχει onboard και το συστημα ουσιαστικα δουλευει σωστα απλα τα χει παιξει η καρτα γραφικων τοτε το buzzer (ηχειακι) θα κανει συνεχομενα 3 μπιπ....καταρχην αν εχεις την γνωση βγαλε ολο το συστημα εξω απο το κουτι και ξανα βαλε το μπρος ....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβγαλα τα πάντα μέσα από το κουτί και πάλι τα ίδια, έβγαλα την κάρτα γραφικών και δούλευε κανονικά το Pc(δεν έχω onboard). Το buzzer πάντως, σε καμία περίπτωση δεν ακούστηκε.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό από ότι είδα υποστηρίζει μόνο 230 οπότε κομπλέ.

Θέλω να σιγουρευτώ ότι δε μπέρδεψες τα καλώδια μητρικής και κάρτας γραφικών γιατί σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να έχουν τα ίδια pin σε αριθμό αλλά ή τάση αλλάζει.

Μέχρι να το φτιάξεις βγάλε τη κάρτα γραφικών ,σκληρό δίσκο, cdrom και άσε μια stick ram δεν υπάρχει λόγος να τα ταλαιπωρείς. Μετά όταν αρχίσει και πετάει μηνύματα  λάθους (μπιμπ μπιπ) από το εσωτερικό ηχείο τότε κάνουμε πρόοδο.

Εαν πάλι όλα είναι σωστά συνδεδεμένα όπως υποστηρίζεις τότε έχουμε esd ή burn-in failure 90% της μητρικής.

Όποτε μάλλον πρέπει να τα λύσεις όλα και να τα ξαναβάλεις για μια φορά ακόμα για να είσαι 100% σίγουρος ότι όντως κάτι είναι χαλασμένο.

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι δεν εχεις βαλει καλα τον επεξεργαστη, βγαλε ψυχτρα και ριξε μια ματια παλι. Επισης βαλε τον επεξεργαστη χωρις ψυχτρα ανοιξε τον υπολογιστη και αγγιξε με το δακτυλο σου την επιφανεια του cpu, ζεσταινεται;

Δημοσ.

Εαν εχεις σωστα συνδεδεμενο το ηχειακι και δεν ακουγεται κανενα μπιπ στην εκκινηση, καποιο προβλημα υπαρχει με την μητρικη (συνηθως βραχυκυκλωμα η στατικος ηλεκτρισμος). Αν κανει μπιπ, δοκιμασε αν μπορεις με μια αλλη καρτα γραφικων. Τελος, μπορει να ειναι και θεμα τροφοδοτικου, οποτε αν εχεις κανενα προχειρο τριγυρω, θα σου συνιστουσα να το δοκιμασεις. Και κατι ακομη. Βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες μηπως δεν πατουν καλα και γι αυτο κρεμαει το συστημα.

Δημοσ.

Η CPU σηκώνει θερμοκρασία, δοκίμασα μία άλλη κάρτα γραφικών που είχα και τίποτα(όλα αυτά έξω από το case). Τροφοδοτικό άλλο δυστυχώς δεν έχω. Οπότε δηλαδή πάω για άλλη μητρική? Να τους την επιστρέψω στο eshop?

Δημοσ.

είχα πρόβλημα με έναν fx ήθελε bios update η μητρική, είχα βάλει έναν παλιότερο επεξεργαστή πάνω έκανα το update και μετά δούλεψε το μηχάνημα, ψάξε μήπως φταίει αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Και δηλαδή είχες τα ίδια "συμπτώτα" με τα αντίστοιχα δικά μου? Και αν φταίει κάτι τέτοιο τί μπορώ να κάνω και πως? Δεν έχω στην διάθεση μου άλλο επεξεργαστή.

Δημοσ.

καταρχήν να βρεις άλλο επεξεργαστεί για να ανοίξει το μηχάνημα, κοίταξε μην βρεις από κάποιο φίλο σου  μετά πας στο σιτε τις μητρικής σου και κατεβάζεις το τελευταίο bios το βάζεις στο φλασάκι και το περνάς, (καλύτερα να το κάνεις με τον υπολογιστή πάνω σε ups, γιατί υπάρχει η πιθανότητα άμα γίνει κάτι στραβά να σου μείνει η μητρική στα χέρια )

Δημοσ.

λοιπον. σκεψου και την περιπτωση update bios. διοτι το cpu που εχεις υποστηριζεται απο την μητρικη απο το F7 και πανω....

Δημοσ.

λοιπον. σκεψου και την περιπτωση update bios. διοτι το cpu που εχεις υποστηριζεται απο την μητρικη απο το F7 και πανω....

xaxax ωραίος πως σου πέρασε από το  μυαλό ?  :-D  :-D

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα, εγώ θέλω ένα επεξεργαστή από F1 και πάνω έτσι? π.χ. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.501829?

Το λέω επειδή δεν βρήκα κάποιον δικό μου που να έχει κάποιο επεξεργαστή διαθέσιμο. Με τον παραπάνω επεξεργαστή θα είμαι οκ?

Το update στο bios πως θα το κάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...